mira Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jj...zima už nebude asi....sem nandal zimaky v prosinci a teď mužu kupovat nový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace bacha na ně,za chvilku tě nechaji zastřeliti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace bacha na ně,za chvilku tě nechaji zastřeliti... Kúúúrváááá, zase mne někdo prokoukl, jen mne sere, že to je individum, které nedá ani autu pořádně nažrat a tak zůstalo nějaký malý nevyrostlo, něco jako poloviční Octávka. Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat To bude...taky si tak ležím u telky a koukám z okna a říkám si že déšť padá jinak Nechci vidět tu kalamitu zítra, prt. půlka národa už má dané letňáky a půlka zimní ani nikdy neměla A silničáři se snaží ten sníh zatím jen ujezdit, už nemaj radlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 zima asi nepřestala.U nás je 10 cm nového sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 U nas sviti slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 v praze sucho ale koukam ze na morave pada hlavne ze uz nekteri prezuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat To je divné, že na přlomu února a března sněží? Co se to děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Fuj zima uz se tesim na leto !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Fuj zima uz se tesim na leto !!! presne, to se to teprve bude jezdit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Tak co lidi, už to vypadá, že už fakt nezasněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Fuj zima uz se tesim na leto !!! Máte recht pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Tak co lidi, už to vypadá, že už fakt nezasněží Dneska konecne prezouvam, vcera bylo +13C a nikdo me nepresvedci, ze ty ranni mraziky, co mozna jeste budou, znamenaj zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) A má se ještě oteplovat příští týden myslím, že zima se už definitivně odporoučela. Editováno: 2. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak ve Zdare do rana napadlo zase 5 cm snehu, ale podle sily slunecnich paprsku davam snehu sanci do vecera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Já to prcám, dneska jem chtěl přehodit na letní a chytl jsem defekt, tak na to kašlu, v pondělí nechám dát knot a budu jezdit dál na zimních, když nám tak pěkně padá... Když mám defekt, tak jen v plískanici, minulej rok to samý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Já to prcám, dneska jem chtěl přehodit na letní a chytl jsem defekt, tak na to kašlu, v pondělí nechám dát knot a budu jezdit dál na zimních, když nám tak pěkně padá... Když mám defekt, tak jen v plískanici, minulej rok to samý... Já to taky Je teprve 3.3. a nehodlám skončit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Tak co lidi, už to vypadá, že už fakt nezasněží .... U nas (podobna nadmorska vyska jako LBC) dneska v 10:00rano -0,5c a chumeli !!! Dneska jsem jel na servisku s tim, ze si dam letnaky, ale necham si zatim zajit chut a pri ceste zpatky koukam hasici, zachranka, ve skarpe cervena octa, prazska SPZ a letnaky asi 17"alu.... Pro ty kdo neveri...to je moje octa dneska na snehu, ne ta bourana Editováno: 3. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-) Uvidim jak bude cas, ted jsem jeste na nemocenske a casto porad v praci, ..ale do turnova to mam kousek ..ted tam je zajimava picerie, nova maskovka u kruhace na namesti, maj tak takovej sklep, neco jako je ..sakra jak se to tam menuje ...no jak je to tam jako ve stredoveku a maj vlastni pivo.. Editováno: 3. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-) Uvidim jak bude cas, ted jsem jeste na nemocenske a casto porad v praci, ..ale do turnova to mam kousek ..ted tam je zajimava picerie, nova maskovka u kruhace na namesti, maj tak takovej sklep, neco jako je ..sakra jak se to tam menuje ...no jak je to tam jako ve stredoveku a maj vlastni pivo.. Dětenice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak jsem se rozhodl tenhle víkend nahodím letňáky. Tady v okolí prahy už nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak jsem se rozhodl tenhle víkend nahodím letňáky. Tady v okolí prahy už nic nebude Ja uz na nich jezdim, a je to paradicka, jak to zase sedi a vede stopu Akorat to zase vic drnca no, ale novy gumy zuppa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Dneska teda ráno byl na autě jinováč a bylo -1, ale přez den je teplo slušný a ty zimáky už hučej. kua už se teším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.