Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj...zima už nebude asi....sem nandal zimaky v prosinci a teď mužu kupovat nový.... :unsure:

miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem :palec2:

Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace :ph34r:

bacha na ně,za chvilku tě nechaji zastřeliti... :p

miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem :palec2:

Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace :ph34r:

bacha na ně,za chvilku tě nechaji zastřeliti... :p

Kúúúrváááá, zase mne někdo prokoukl, jen mne sere, že to je individum, které nedá ani autu pořádně nažrat a tak zůstalo nějaký malý nevyrostlo, něco jako poloviční Octávka. Co to je? :p:smich:

Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat lol

Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat lol

To bude...taky si tak ležím u telky a koukám z okna a říkám si že déšť padá jinak :smich: Nechci vidět tu kalamitu zítra, prt. půlka národa už má dané letňáky a půlka zimní ani nikdy neměla :smich::smich::smich: A silničáři se snaží ten sníh zatím jen ujezdit, už nemaj radlice :smich:

zima asi nepřestala.U nás je 10 cm nového sněhu. -_--_--_-

U nas sviti slunicko ;)

v praze sucho ale koukam ze na morave pada :D

hlavne ze uz nekteri prezuli :D

To je divné, že na přlomu února a března sněží? Co se to děje? :smich:

Fuj zima uz se tesim na leto !!!

presne, to se to teprve bude jezdit.... :palec2::p

• Autor

Tak co lidi, už to vypadá, že už fakt nezasněží

Máte recht pane... :palec2:

Dneska konecne prezouvam, vcera bylo +13C a nikdo me nepresvedci, ze ty ranni mraziky, co mozna jeste budou, znamenaj zimu lol

• Autor

A má se ještě oteplovat příští týden myslím, že zima se už definitivně odporoučela.

post-31-1172846541.gif

Upraveno od zabiak

Tak ve Zdare do rana napadlo zase 5 cm snehu, ale podle sily slunecnich paprsku davam snehu sanci do vecera :-)

Já to prcám, dneska jem chtěl přehodit na letní a chytl jsem defekt, tak na to kašlu, v pondělí nechám dát knot a budu jezdit dál na zimních, když nám tak pěkně padá... :D

Když mám defekt, tak jen v plískanici, minulej rok to samý... fuck

Já to prcám, dneska jem chtěl přehodit na letní a chytl jsem defekt, tak na to kašlu, v pondělí nechám dát knot a budu jezdit dál na zimních, když nám tak pěkně padá... :D

Když mám defekt, tak jen v plískanici, minulej rok to samý... fuck

Já to taky :prc: Je teprve 3.3. a nehodlám skončit :rip:

....

U nas (podobna nadmorska vyska jako LBC) dneska v 10:00rano -0,5c a chumeli !!!

Dneska jsem jel na servisku s tim, ze si dam letnaky, ale necham si zatim zajit chut a pri ceste zpatky koukam hasici, zachranka, ve skarpe cervena octa, prazska SPZ a letnaky asi 17"alu....

Pro ty kdo neveri...to je moje octa dneska na snehu, ne ta bourana :D

post-31-1172945616.jpg

Upraveno od JasteR

Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-)

Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-)

Uvidim jak bude cas, ted jsem jeste na nemocenske a casto porad v praci, ..ale do turnova to mam kousek :unsure:

..ted tam je zajimava picerie, nova maskovka u kruhace na namesti, maj tak takovej sklep, neco jako je ..sakra jak se to tam menuje ...no jak je to tam jako ve stredoveku a maj vlastni pivo..

Upraveno od JasteR

Uvidim jak bude cas, ted jsem jeste na nemocenske a casto porad v praci, ..ale do turnova to mam kousek :unsure:

..ted tam je zajimava picerie, nova maskovka u kruhace na namesti, maj tak takovej sklep, neco jako je ..sakra jak se to tam menuje ...no jak je to tam jako ve stredoveku a maj vlastni pivo..

Dětenice :D

• Autor

Tak jsem se rozhodl tenhle víkend nahodím letňáky. Tady v okolí prahy už nic nebude

Tak jsem se rozhodl tenhle víkend nahodím letňáky. Tady v okolí prahy už nic nebude

Ja uz na nich jezdim, a je to paradicka, jak to zase sedi a vede stopu :palec: Akorat to zase vic drnca no, ale novy gumy zuppa -_-

• Autor

Dneska teda ráno byl na autě jinováč a bylo -1, ale přez den je teplo slušný a ty zimáky už hučej. kua už se teším lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.