Únor 25, 200718 r jj...zima už nebude asi....sem nandal zimaky v prosinci a teď mužu kupovat nový....
Únor 25, 200718 r miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace bacha na ně,za chvilku tě nechaji zastřeliti...
Únor 25, 200718 r miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace bacha na ně,za chvilku tě nechaji zastřeliti... Kúúúrváááá, zase mne někdo prokoukl, jen mne sere, že to je individum, které nedá ani autu pořádně nažrat a tak zůstalo nějaký malý nevyrostlo, něco jako poloviční Octávka. Co to je?
Únor 25, 200718 r Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat
Únor 26, 200718 r Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat To bude...taky si tak ležím u telky a koukám z okna a říkám si že déšť padá jinak Nechci vidět tu kalamitu zítra, prt. půlka národa už má dané letňáky a půlka zimní ani nikdy neměla A silničáři se snaží ten sníh zatím jen ujezdit, už nemaj radlice
Únor 26, 200718 r Hehe, neska ráno bude asi par lidi celkem cumet. U nas na Vysocine uz napadlo cca 5 cm snehu a nevypada to ze by chtelo prestat To je divné, že na přlomu února a března sněží? Co se to děje?
Březen 2, 200718 r Tak co lidi, už to vypadá, že už fakt nezasněží Dneska konecne prezouvam, vcera bylo +13C a nikdo me nepresvedci, ze ty ranni mraziky, co mozna jeste budou, znamenaj zimu
Březen 2, 200718 r Autor A má se ještě oteplovat příští týden myslím, že zima se už definitivně odporoučela. Upraveno Březen 2, 200718 r od zabiak
Březen 3, 200718 r Tak ve Zdare do rana napadlo zase 5 cm snehu, ale podle sily slunecnich paprsku davam snehu sanci do vecera :-)
Březen 3, 200718 r Já to prcám, dneska jem chtěl přehodit na letní a chytl jsem defekt, tak na to kašlu, v pondělí nechám dát knot a budu jezdit dál na zimních, když nám tak pěkně padá... Když mám defekt, tak jen v plískanici, minulej rok to samý...
Březen 3, 200718 r Já to prcám, dneska jem chtěl přehodit na letní a chytl jsem defekt, tak na to kašlu, v pondělí nechám dát knot a budu jezdit dál na zimních, když nám tak pěkně padá... Když mám defekt, tak jen v plískanici, minulej rok to samý... Já to taky Je teprve 3.3. a nehodlám skončit
Březen 3, 200718 r Tak co lidi, už to vypadá, že už fakt nezasněží .... U nas (podobna nadmorska vyska jako LBC) dneska v 10:00rano -0,5c a chumeli !!! Dneska jsem jel na servisku s tim, ze si dam letnaky, ale necham si zatim zajit chut a pri ceste zpatky koukam hasici, zachranka, ve skarpe cervena octa, prazska SPZ a letnaky asi 17"alu.... Pro ty kdo neveri...to je moje octa dneska na snehu, ne ta bourana Upraveno Březen 3, 200718 r od JasteR
Březen 3, 200718 r Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-)
Březen 3, 200718 r Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-) Uvidim jak bude cas, ted jsem jeste na nemocenske a casto porad v praci, ..ale do turnova to mam kousek ..ted tam je zajimava picerie, nova maskovka u kruhace na namesti, maj tak takovej sklep, neco jako je ..sakra jak se to tam menuje ...no jak je to tam jako ve stredoveku a maj vlastni pivo.. Upraveno Březen 3, 200718 r od JasteR
Březen 4, 200718 r Hele ty bys nekdy mel vzit coctu a zajit s nama na nejakej srazik co bejva v MB a ted se planuje Turnov bowling ;-) Uvidim jak bude cas, ted jsem jeste na nemocenske a casto porad v praci, ..ale do turnova to mam kousek ..ted tam je zajimava picerie, nova maskovka u kruhace na namesti, maj tak takovej sklep, neco jako je ..sakra jak se to tam menuje ...no jak je to tam jako ve stredoveku a maj vlastni pivo.. Dětenice
Březen 5, 200718 r Autor Tak jsem se rozhodl tenhle víkend nahodím letňáky. Tady v okolí prahy už nic nebude
Březen 5, 200718 r Tak jsem se rozhodl tenhle víkend nahodím letňáky. Tady v okolí prahy už nic nebude Ja uz na nich jezdim, a je to paradicka, jak to zase sedi a vede stopu Akorat to zase vic drnca no, ale novy gumy zuppa
Březen 5, 200718 r Autor Dneska teda ráno byl na autě jinováč a bylo -1, ale přez den je teplo slušný a ty zimáky už hučej. kua už se teším
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.