prtko5 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zdar, potřebuji poradit mám OC I 1,6 74kw a chtěl bych vědět jak 100% poznám že je čipnutá . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zdar,potřebuji poradit mám OC I 1,6 74kw a chtěl bych vědět jak 100% poznám že je čipnutá . Díky zajeď si s autem na brzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zdar,potřebuji poradit mám OC I 1,6 74kw a chtěl bych vědět jak 100% poznám že je čipnutá . Díky zajeď si s autem na brzdu Můžeš být konkrétnější možná to nechápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zdar,potřebuji poradit mám OC I 1,6 74kw a chtěl bych vědět jak 100% poznám že je čipnutá . Díky zajeď si s autem na brzdu Můžeš být konkrétnější možná to nechápu? Proste nekam kde Ti zmerej vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.