Milan II Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 každá druhá reklamní agentura Přesně tak! V programu Corel Draw si udělej barevnou předlohu a šup s tím na plotr. Takové malé kolečko bude stát tak 25-35 kč Máš Corel???? Logo VRS ti pošlu. Měl by jsi tak něco do začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 :-) Jeste by me zajimalo .. nevite kdo by pripadne kde udelaj na to kolo takovejhle stred misto znacku skoda ??? Tyhle jsou take strikle, ne? Vypadaji libove, libil by se mi k autu takovy nejaky tmavy chrom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 :-) Jeste by me zajimalo .. nevite kdo by pripadne kde udelaj na to kolo takovejhle stred misto znacku skoda ??? Tyhle jsou take strikle, ne? Vypadaji libove, libil by se mi k autu takovy nejaky tmavy chrom... Dit mas Dezent F jako ja, ty jsou v Titanovym lesku, Blacksilver nebo jak tomu nadavaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) tak nějak ? Videl sem na vlastni oci, sice se me cerny alu nelibi, ale Vasa to ma udelany pekne, je to takovy neotrele, proti tem nicmoc skodovackejm stribrnejm je to supr. Editováno: 24. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 :-) Jeste by me zajimalo .. nevite kdo by pripadne kde udelaj na to kolo takovejhle stred misto znacku skoda ??? Tyhle jsou take strikle, ne? Vypadaji libove, libil by se mi k autu takovy nejaky tmavy chrom... Dit mas Dezent F jako ja, ty jsou v Titanovym lesku, Blacksilver nebo jak tomu nadavaj. To jo to mam, ale stale je to hodne vyrazne, libi se mi to jeste tmavsi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.