Jar_da Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 profor, moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Vyšlo to na 8000CZk, firmu si nepamätám, Bobika mi to vybavil sú skvelé.... teda toto je vazne nadhera, sem se asi zamiloval do potahu na kolik to vyjde celkem? o tomto bych velice vazne uvazoval Ďakujeeem profor, moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 dobra palka , ale musim pochvalit naaadhera Vyšlo to na 8000CZk, firmu si nepamätám, Bobika mi to vybavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Profor, velice som zvedavý ako to vyzerá naživo. Na fotkách zatiaľ super. Aj keď tá cena by sa mi najmenej páčila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Profor, velice som zvedavý ako to vyzerá naživo. Na fotkách zatiaľ super. Aj keď tá cena by sa mi najmenej páčila. je potřeba si uvědomit, že je to cena za celé auto (vč. zadních) a taky za opěrky, pak už to vypadá s pohledem na cenu trochu jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 To hej, veď nehovorím že to nie je pekné. Ale keď si zoberieš cenu RS sedadiel na celé auto + nové poťahy za 8000,- neviem či by som bol ochotný to zacvakať. Je to o prioritách a financiách. Myslím že Profor nemá zo svojou Fabkou ďaleko k dokonalosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Každopádne cena proti 18000CZk čo mi iný zdelil prvý krát je dobrá. K tomu aj kožený volantík... Dnešné raňajšie foto Editováno: 21. Duben 2008, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 hele, takhle vozím bundy taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nooo, pekné, pekné. Hlavne údržba bude lepšia. Si myslím teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 no ony se taky nemusí kupovat RS sedačky, aby se sundal RS potah a dal jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.