Duben 21, 200817 r Vyšlo to na 8000CZk, firmu si nepamätám, Bobika mi to vybavil sú skvelé.... teda toto je vazne nadhera, sem se asi zamiloval do potahu na kolik to vyjde celkem? o tomto bych velice vazne uvazoval Ďakujeeem profor, moc pěkný
Duben 21, 200817 r dobra palka , ale musim pochvalit naaadhera Vyšlo to na 8000CZk, firmu si nepamätám, Bobika mi to vybavil
Duben 21, 200817 r Profor, velice som zvedavý ako to vyzerá naživo. Na fotkách zatiaľ super. Aj keď tá cena by sa mi najmenej páčila.
Duben 21, 200817 r Profor, velice som zvedavý ako to vyzerá naživo. Na fotkách zatiaľ super. Aj keď tá cena by sa mi najmenej páčila. je potřeba si uvědomit, že je to cena za celé auto (vč. zadních) a taky za opěrky, pak už to vypadá s pohledem na cenu trochu jinak
Duben 21, 200817 r To hej, veď nehovorím že to nie je pekné. Ale keď si zoberieš cenu RS sedadiel na celé auto + nové poťahy za 8000,- neviem či by som bol ochotný to zacvakať. Je to o prioritách a financiách. Myslím že Profor nemá zo svojou Fabkou ďaleko k dokonalosti
Duben 21, 200817 r Každopádne cena proti 18000CZk čo mi iný zdelil prvý krát je dobrá. K tomu aj kožený volantík... Dnešné raňajšie foto Upraveno Duben 21, 200817 r od profor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.