Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Porad si hraju s myslenkou, jakou barvu bude moje auto mit a napada me, ktera barva je nejvim nachylna ke kradezi...dost totiz uvazuji o zlute RS, a tak me napada, ikdyz je to barva dosti vyrazna, tak jestli nebude moc pritahovat zlodeje...

ikdyz na druhou stranu tech zlutejch zase tolik nejezdi, takze by to teoreticky mohlo zlodeje dosti odradit..

Nejvic jezdi asi modrejch RSek..

Co vy na to??? Jaky na to mate nazor??

Upraveno od tomask

Myslim, že je to jedno, to už se dostáváš dost do teorie ;) Vezmi tu, co se ti líbí ;)

Myslim, že je to jedno, to už se dostáváš dost do teorie ;) Vezmi tu, co se ti líbí ;)

:palec2: Souhlas :palec2: ,,, kdyz uz to budou chtit ukrast tak to ukradnou at zluty nebo cerny modry ...

,,, kdyz uz to budou chtit ukrast tak to ukradnou at zluty nebo cerny modry ...

Přesně tak.Radši přemejšlej jak ho co nejlíp zabezpečit,aby to neměli tak jednoduchý.A raduj se,že si takový auto můžeš jít koupit ;)

sakra, závidím někomu jeho starosti :-)

Zkusil bych to necim poleptat, at to zrezne, pak to bude asi ok, jinak je to asi jedno lol

Ukradnúť môžu každé auto, ale myslím si, že najviacej kradnuté budú tie farby, ktoré sú aj najrozšírenejšie. Autá sa predsa najčastejšie rozoberú na diely a je výhodnejšie použiť trebárs strieborný nárazník na strieborné auto, ako ho prestriekavať z modrej.

přesně jak píšou ostatní. je hrozný, že se člověk musí při výběru auta zabejvat i takovýma myšlenkama. ser na to, nech si nastříkat RS třeba na růžovo, musí se to líbit hlavně tobě

která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil. :smich: A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky. -_-

vem tu ktera se ti libi .. na barvě jim nezaleží (vemou ti to tak jako tak :D )

vim, ze je to nahoda, ale presto: minuly tyden ukradli zlodeji xenony z cerneho RS, zatimco kousek vedle stojici stribrna RS zustala nepovsimnuta - tak a ted doufam, ze jsem si tim nerekl o nezvanou navstevu :ph34r::angry:

která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil.  :smich:  A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky.  -_-

Zelená taky, věř mi. Jinak dooufám, že červená neláká zlodějě a prej bílá je odrazuje neb bílá auta moc lidí nechce.

Upraveno od mischicka

No neviem, ale v poslednej dobe ide biela do módy. A to už asi pred dvoma rokmi som čítal štatistiky predaja farieb (myslím tých na autá ale ešte v tekutom stave) a práve biela bola tuším na druhom či treťom mieste a písali, že japonci a neviem či nie aj amíci začínajú obľubovať bielu. Asi to prichádza aj k nám. Dnes som videl nové punto v bielej a veľmi mu to slušalo.

No neviem, ale v poslednej dobe ide biela do módy. A to už asi pred dvoma rokmi som čítal štatistiky predaja farieb (myslím tých na autá ale ešte v tekutom stave) a práve biela bola tuším na druhom či treťom mieste a písali, že japonci a neviem či nie aj amíci začínajú obľubovať bielu. Asi to prichádza aj k nám. Dnes som videl nové punto v bielej a veľmi mu to slušalo.

Japonsko to je černá, šedá, bíla..

která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil.   :smich:  A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky.   -_-

Zelená taky, věř mi. Jinak dooufám, že červená neláká zlodějě a prej bílá je odrazuje neb bílá auta moc lidí nechce.

Bílou nechtějí aní AAAčka :p

Ale na druhou stranu, v Boleslavi v zákaznickém centru jsem viděl bílou RS a to byla pro mně neskutečná nádhera..

která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil.  :smich:  A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky.  -_-

Ale na druhou stranu, v Boleslavi v zákaznickém centru jsem viděl bílou RS a to byla pro mně neskutečná nádhera..

dneska nová 911 Carerra v bílý a :o:palec2:

taky se mi dostává pod kůži :)

dneska nová 911 Carerra v bílý a :o:palec2:

taky se mi dostává pod kůži :)

Ve Švajcu jsem taky viděl bílou Carreru a musím uznat,že to byla pecka

jenže pointa je v tom, že ta Carerra by byla pecka v jakýkoliv barvě

to jo ale "kdyby byla" stejne nebude lol

No třeba stříbrný Porsche se mi moc nelíbí,ale kdybych ho měl,byla by to pecka :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.