Peterer Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Nedá mi to, musím to napsat, co sebou vozit ? Stopařku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Hmm...taky dobrý...já vozim kromě povinný...reflexní vestu, hasící spray, velkej igelitovej pytel (dá se na něj lehnout, i do něj zabalit mrtvolu ), baterku na svícení, zapalovač, 3 hadry, rukavice, lepící pásku, brčko, 2m horolezeckýho úvazku, kvalitní kapesní nůž Victorinox, solvinu, zavírací vodotěsnej sáček ze silnýho igelitu....no snad jsem na nic nezapomněl...ještě vlastně plastovou lžičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 myslím, že úplně stačí vozit sebou dost peněz, pak není nic problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Za tu dobu co jezdím jsem zatím potřeboval akorát hever a rezervu (no a to vícekrát.. ). A jednou prachy aby mi vybouchali katalyzátor na Formanovi. Už nějaký rok nic moc nevozím, přinejhorším holt něco zaplatím...už nejsme za komunizmu, kdy nic nebylo a člověk musel shánět náhradní díly do foroty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.