TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ty wole...to sou problemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Obcas si neco postavim do garage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ty wole...to sou problemy... no, myslím, že bys tohle taky rád řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ty wole...to sou problemy... no, myslím, že bys tohle taky rád řešil Kdyby mi to rikalo "pane"..tak jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Prave ze sluzebni ma moooc vyhod. Ale ty jsi myslel spis tu situacia sluzebni k tomu. Editováno: 28. Únor 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- ...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi... Editováno: 28. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) ty voe si za 620 kup OI a je to navigaci si kup TT a bude Tome ne a ne pořád nějaký vymejšlení Editováno: 28. Únor 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- ...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi... O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 ty voe si za 620 kup OI a je to navigaci si kup TT a bude Tome ne a ne pořád nějaký vymejšlení Honzo, ona ta částka není pevně stanovená. A L@K se mi vždycky líbil, ale soukromě to je celkem blbost to kupovat, protože ti defacto nic navíc za ty prachy navíc nepřinese, tedy vlastně vyhozený prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ty wole...to sou problemy... no, myslím, že bys tohle taky rád řešil Kdyby mi to rikalo "pane"..tak jo... no, tak to mně vůbec netrápí, naopak, protože mi může být relativně úplně fuk i kdyby to někdo ukradl. Navíc do toho nedám ani korunu a veškerý i soukromý provoz platí firma Vidis to moc ruzove....vis,jak se to rika o tom ptackovi....Moji znami taky delaji u firem,kde maji sluzebni auta a bylo jim receno,ze muzou jezdit i soukromne a nic se nedeje..Dneska si ty kilaky plati a maji v aute GPS moduly...Asi u vas to je jiny,to vsak poznas po delsi dobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 ty voe si za 620 kup OI a je to navigaci si kup TT a bude Tome ne a ne pořád nějaký vymejšlení Honzo, ona ta částka není pevně stanovená. A L@K se mi vždycky líbil, ale soukromě to je celkem blbost to kupovat, protože ti defacto nic navíc za ty prachy navíc nepřinese, tedy vlastně vyhozený prachy. ale jo je mito jasný, ale já bych tak moc nevymýšlel víš sám co si můžeš požadovat až na tohle třeba jednou u mě taky nebudu vědět co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 no nechapu...pred mesicem shanis auto a ted jako zacinas znova nebo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 no nechapu...pred mesicem shanis auto a ted jako zacinas znova nebo co??? Jiříku, asi jsi něco přehlídnul, protože tam to dopadlo tak, že mi v 7 večer před podpisem smlouvy volal ředitel, že to místo padá. Tehdy jsem si měl připravit návrh na auto a další věci. To mně nasrali, protože mně 2 měsíce tahali za nohu, a pak tohle. V tuto chvíli už mám smlouvu s úplně jinou firmou a za mnohem lepších podmínek než mi nabízela ta předešlá firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu? nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 tady mám tu nabídku: Konkrétní nabídka referentských vozů: Škoda Octavia Laurin a Klement 2.0 TDi / 103 kW Cena modelu 839.900,- Černá Magická s perleťovým efektem 0,- Elektricky ovl. sedadlo řidiče s pamětí 12.000,- TPM ( kontrola tlaku v pneumatikách ) 1.800,- Parkovací senzory vpředu a vzadu 17.000,- Nekuřácký paket 0,- Vyhřívané trysky ostřikovačů 700,- Dvojitá sluneční clona 650,- Multifunkční kožený volant 4.000,- Construct 7.500,- Mezisoučet 876.050,- Sleva „referentský vůz“ -141.050,- Konečná cena 735.000,- (najeto cca 6000 km – není přihlášeno do evidence) Najeté kilometry jsou pouze orientační. Vozy jsou používány jako předváděcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tome, tyhle problemy ti preju H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu? nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti. TAk tak. A ty potrebujes ve voze popelnik? Ja tam kourim jen kdyz stojim v kolone s otevrenym okne a ventilatorem na plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tome, tyhle problemy ti preju H. Však mi se to taky zamlouvá Co si teď vyboxuju, s tím budu pak 3 roky jezdit a budu v tom denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Vidis to moc ruzove....vis,jak se to rika o tom ptackovi....Moji znami taky delaji u firem,kde maji sluzebni auta a bylo jim receno,ze muzou jezdit i soukromne a nic se nedeje..Dneska si ty kilaky plati a maji v aute GPS moduly...Asi u vas to je jiny,to vsak poznas po delsi dobe... Georg: V male firme, jak o ni pise nebude problem se sluzebakem. Zvlaste, kdyz je firma tvrde v zisku . Horsi jsou velke kolosy, kde se optimalizuje kazda kacka. Mam to ze zkusenosti, pri praci pro reklamni agenturu jsem mel auto k vlastnimu uziti vc. benalu. Nikdo nic neresil, jen proplacely uctu. Dneska bych to ani v bance nechtel, aby mne nekdo volal, ze jedu pres 160, bla, bla... no fuuuuj. Zlom vaz Tomasi . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu? nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti. Jo, nema to popelni vpredu, je tam polstrovana prihradka, tak akorat na penezenku s doklady. V zadu je z popelniku udelana podobna prihradka. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.