Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

xxx

Upraveno od TomasB

No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací

• Autor

No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě ;) Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně.

Ty wole...to sou problemy... :smich::smich:

Obcas si neco postavim do garage :D

post-31-1172677106.jpg

• Autor
Ty wole...to sou problemy... :smich::smich:

no, myslím, že bys tohle taky rád řešil ;)

Ty wole...to sou problemy... :smich:  :smich:

Kdyby mi to rikalo "pane"..tak jo... -_--_-

Prave ze sluzebni ma moooc vyhod.

Ale ty jsi myslel spis tu situacia sluzebni k tomu.

Upraveno od oct

No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě ;) Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně.

Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- :palec2:

...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi...

post-31-1172679758.jpg

Upraveno od JasteR

ty voe si za 620 kup OI a je to ;) navigaci si kup TT a bude Tome ne a ne pořád nějaký vymejšlení

Upraveno od Hensel

Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- :palec2:

...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi...

O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka.

• Autor

xxx

Upraveno od TomasB

• Autor
ty voe si za 620 kup OI a je to ;) navigaci si kup TT a bude Tome ne a ne pořád nějaký vymejšlení

Honzo, ona ta částka není pevně stanovená. A L@K se mi vždycky líbil, ale soukromě to je celkem blbost to kupovat, protože ti defacto nic navíc za ty prachy navíc nepřinese, tedy vlastně vyhozený prachy.

Ty wole...to sou problemy... :smich:  :smich:

Kdyby mi to rikalo "pane"..tak jo... -_--_-

no, tak to mně vůbec netrápí, naopak, protože mi může být relativně úplně fuk i kdyby to někdo ukradl. Navíc do toho nedám ani korunu a veškerý i soukromý provoz platí firma ;)

Vidis to moc ruzove....vis,jak se to rika o tom ptackovi....Moji znami taky delaji u firem,kde maji sluzebni auta a bylo jim receno,ze muzou jezdit i soukromne a nic se nedeje..Dneska si ty kilaky plati a maji v aute GPS moduly...Asi u vas to je jiny,to vsak poznas po delsi dobe... -_--_-

Honzo, ona ta částka není pevně stanovená. A L@K se mi vždycky líbil, ale soukromě to je celkem blbost to kupovat, protože ti defacto nic navíc za ty prachy navíc nepřinese, tedy vlastně vyhozený prachy.

ale jo je mito jasný, ale já bych tak moc nevymýšlel ;) víš sám co si můžeš požadovat až na tohle třeba jednou u mě taky nebudu vědět co ;)

no nechapu...pred mesicem shanis auto a ted jako zacinas znova nebo co???

• Autor

jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu?

• Autor
no nechapu...pred mesicem shanis auto a ted jako zacinas znova nebo co???

Jiříku, asi jsi něco přehlídnul, protože tam to dopadlo tak, že mi v 7 večer před podpisem smlouvy volal ředitel, že to místo padá. Tehdy jsem si měl připravit návrh na auto a další věci. To mně nasrali, protože mně 2 měsíce tahali za nohu, a pak tohle. V tuto chvíli už mám smlouvu s úplně jinou firmou a za mnohem lepších podmínek než mi nabízela ta předešlá firma ;)

• Autor
jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu?

nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? :angry: Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti.

• Autor

tady mám tu nabídku:

Konkrétní nabídka referentských vozů:

Škoda Octavia Laurin a Klement 2.0 TDi / 103 kW

Cena modelu 839.900,-

Černá Magická s perleťovým efektem 0,-

Elektricky ovl. sedadlo řidiče s pamětí 12.000,-

TPM ( kontrola tlaku v pneumatikách ) 1.800,-

Parkovací senzory vpředu a vzadu 17.000,-

Nekuřácký paket 0,-

Vyhřívané trysky ostřikovačů 700,-

Dvojitá sluneční clona 650,-

Multifunkční kožený volant 4.000,-

Construct 7.500,-

Mezisoučet 876.050,-

Sleva „referentský vůz“ -141.050,-

Konečná cena 735.000,-

(najeto cca 6000 km – není přihlášeno do evidence)

Najeté kilometry jsou pouze orientační. Vozy jsou používány jako předváděcí.

Tome, tyhle problemy ti preju :palec2:

H.

nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? :angry: Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti.

TAk tak. A ty potrebujes ve voze popelnik? Ja tam kourim jen kdyz stojim v kolone s otevrenym okne a ventilatorem na plno.

post-31-1172690558_thumb.jpg

• Autor
Tome, tyhle problemy ti preju :palec2:

H.

-_-

Však mi se to taky zamlouvá :D Co si teď vyboxuju, s tím budu pak 3 roky jezdit a budu v tom denně.

Vidis to moc ruzove....vis,jak se to rika o tom ptackovi....Moji znami taky delaji u firem,kde maji sluzebni auta a bylo jim receno,ze muzou jezdit i soukromne a nic se nedeje..Dneska si ty kilaky plati a maji v aute GPS moduly...Asi u vas to je jiny,to vsak poznas po delsi dobe... -_--_-

Georg: V male firme, jak o ni pise nebude problem se sluzebakem. Zvlaste, kdyz je firma tvrde v zisku ;).

Horsi jsou velke kolosy, kde se optimalizuje kazda kacka.

Mam to ze zkusenosti, pri praci pro reklamni agenturu jsem mel auto k vlastnimu uziti vc. benalu. Nikdo nic neresil, jen proplacely uctu.

Dneska bych to ani v bance nechtel, aby mne nekdo volal, ze jedu pres 160, bla, bla... no fuuuuj.

Zlom vaz Tomasi :).

H.

Jo, nema to popelni vpredu, je tam polstrovana prihradka, tak akorat na penezenku s doklady.

V zadu je z popelniku udelana podobna prihradka.

H.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.