TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu? nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti. TAk tak. A ty potrebujes ve voze popelnik? Ja tam kourim jen kdyz stojim v kolone s otevrenym okne a ventilatorem na plno. no, představa, že někde pojedu x km a bez popelníku, tak to ne. Normálně v autě čudím, a to celkem dost. Ale jde tam ten popelník zas normálně hodit, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu? nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti. TAk tak. A ty potrebujes ve voze popelnik? Ja tam kourim jen kdyz stojim v kolone s otevrenym okne a ventilatorem na plno. takže to bych to musel z té přihrádky asi dostávat vysavačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 no, představa, že někde pojedu x km a bez popelníku, tak to ne. Normálně v autě čudím, a to celkem dost. Ale jde tam ten popelník zas normálně hodit, nebo ne? Aspon se to odnaucis Promin kacem . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 takže to bych to musel z té přihrádky asi dostávat vysavačem Vysavacem nic nedostanes, je tam prilepena nejaka latka, aby v tom nemlatili drobne. A je to plastove, predpokladam, ze kdyz je tam popelnik, je tam kus kovu. V konfiguratoru je za predstavu na nekuraka 0 kc, takze kazde auto je kuracke, kdyz nereknes jinak. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 tady mám tu nabídku:Konkrétní nabídka referentských vozů: Škoda Octavia Laurin a Klement 2.0 TDi / 103 kW Cena modelu 839.900,- Černá Magická s perleťovým efektem 0,- Elektricky ovl. sedadlo řidiče s pamětí 12.000,- TPM ( kontrola tlaku v pneumatikách ) 1.800,- Parkovací senzory vpředu a vzadu 17.000,- Nekuřácký paket 0,- Vyhřívané trysky ostřikovačů 700,- Dvojitá sluneční clona 650,- Multifunkční kožený volant 4.000,- Construct 7.500,- Mezisoučet 876.050,- Sleva „referentský vůz“ -141.050,- Konečná cena 735.000,- (najeto cca 6000 km – není přihlášeno do evidence) Najeté kilometry jsou pouze orientační. Vozy jsou používány jako předváděcí. Pekna cena ;;;;;; preci bys v takovyhle kare, urcite v kuzi nechtel pokurovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- ...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi... O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka. a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 tady mám tu nabídku:Konkrétní nabídka referentských vozů: Škoda Octavia Laurin a Klement 2.0 TDi / 103 kW Cena modelu 839.900,- Černá Magická s perleťovým efektem 0,- Elektricky ovl. sedadlo řidiče s pamětí 12.000,- TPM ( kontrola tlaku v pneumatikách ) 1.800,- Parkovací senzory vpředu a vzadu 17.000,- Nekuřácký paket 0,- Vyhřívané trysky ostřikovačů 700,- Dvojitá sluneční clona 650,- Multifunkční kožený volant 4.000,- Construct 7.500,- Mezisoučet 876.050,- Sleva „referentský vůz“ -141.050,- Konečná cena 735.000,- (najeto cca 6000 km – není přihlášeno do evidence) Najeté kilometry jsou pouze orientační. Vozy jsou používány jako předváděcí. Pekna cena ;;;;;; preci bys v takovyhle kare, urcite v kuzi nechtel pokurovat ano je to v bílé kůži a určitě bych tam kouřil. Čmudit budu v každém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- ...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi... O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka. a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad. Třeba tady: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=98229 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Predvadeci vuz, 16 dnu v provozu, na tacho 23 km, sleva 85k. Nejsem obchodnik, tak proto se mi to asi zda divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- ...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi... O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka. a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad. Třeba tady: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=98229 ta je taky sexy, ale koukám až někde v Těšíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 A ma popelnik Ale proc tam pisi, ze na stitek s VIN a podobne samozrejmosti, tak to tedy nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 ta je taky sexy, ale koukám až někde v Těšíně. Pokud budes platit cash/ prevodem, tak to preci neni problem. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně. Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- ...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi... O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka. a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad. V autosalonu škoda - bez nějakých známých. více SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Asi nechteji mit problem s technicakem a pretypovanim. Jen muj nazor, kdyz to prijde z fabriky, maji leho... Mas PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jako tapetu na PC ma graf prodeje a zisku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jako tapetu na PC ma graf prodeje a zisku..... co, co, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Musis vystihnout stoupajici trend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Musis vystihnout stoupajici trend ne,ne, on prej je fakt strašně náladový a když má dobrou náladu, tak je jak mílius a schválí skoro všecko a když ho vystihneš v blbé náladě, tak je prej hodně nepříjemnej. Do Prahy prej už moc nejezdí, což jsou celkem rádi, zato na Slovensko prej teď jezdí hodně často. Frekvence jeho návštěv prej souvisí s jeho důvěrou. Čím míň jezdí, tím větší má důvěru k těm lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jasne, sefa si nevybiras, musis se s nim naucit zit Nasel jsi PM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) [xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jinak jsem po prvním dni v práci utahanej jak hovado a hlavu jak pátrací balón. Nj, nezvyk A ta dálnice HK-Pha je super. Od obutí bot doma po usednutí do křesla v kanclu to mám cca necelou hodinku. 101km, z toho asi 3/4 dálnice, takže 180 a jedem Akorát ta spotřeba ráno 6,5 a odpoledne 6,9/100. Ale cestuje se fakt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dodělávka N1 nejde do aut s hlavovejma pytlema a svyhřejvenejma zadníma sitzama, to je možná příčina, proč ti to neudělají do skladovek, ale hlavně do referenček, který zejména bývaj nabušený výbavou vč. max pytlů Jinak ležák ze skladu většinou moc vybavenej nebejvá - je to horší průměr určenej pro normální cesťáky (2 pytle + ABS a možnáý a/c), nebo lidi co moc nechtějí/nemůžou si dovolit...a který nechtějí čekat. My brali OII Combi v kůži s DSG a spoustou pičovinek bratru za skoro mega bez slev a odpočtu a čekalo se 4 týdny, což mi přijde oki. edit: Takže Ann Arbor se nekonal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 U odbocky na Cesky Brod stavaji nahore na poli v obou smerech, a kdyz jedes domu, tak za odbockou na Kolin jsou schovany za mostem. To si pamatuju, kdyz jsem tam jezdil. Chytali u zpomaleni, kde dalnice koncila. Ted po tom prodlouzeni jsem tam nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.