bobo Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 nevite nekdo cca cenovku zadniho skla na fabii-z paketu sun set?pokud ma nekdo etku-juknete se prosim-potrebuji nutne-jen cenu skla-bez ostatnich vecicek kolem toho-dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 taky jsem ho chtěl,,,bylo to asi 3200-3500,-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tak zadní na krátkou stojí 3259,- a má obj. číslo 6Y6845049L...na kombi je to stejná cena a obj. číslo 6Y9845049AB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 dekuji ti za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 k cemu to chcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Asi chtěli mít zatmavené skla bez použití fólií třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 mam strasne svoje okno poskrabany-tak kdyz ho budu menit-chtel jsem mit predstavu o cene v sunsetu-cenu obyc jsem vedel-ale onoho ne-proto jsem to chtel vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 bobo: od ceho to mas probuh poskrabany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak stojim pred fabrikou/HEXION-byvala chemicka sokolov/-pada na auto korund/přetavený oxid hlinitý/-sice rveme s kolegama ze nam to nici auta-ale new filtry meni za dost dlouho-a pak to odsere auto,kdyz si nevsimnu a hodim sterac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 bobo:aha tak to lituju tvoje rs chudak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 neni rs-jen ala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.