Únor 27, 200718 r Nekde jsem cetl, ze zvuk dobre vyladeneho motoru Ferrari, ja jako synfonie. Tohle zni jeste lip :-)) Upraveno Únor 28, 200718 r od Hany
Únor 28, 200718 r Co to jako melo sakra bejt. Celou dobu cekam, ze se to nejak rozjede v nejakou dobrou honicku a vono nic. Kdyby to bylo neco jako tohle
Únor 28, 200718 r Autor Co to jako melo sakra bejt. Celou dobu cekam, ze se to nejak rozjede v nejakou dobrou honicku a vono nic. Kdyby to bylo neco jako tohle Pche Odkaz
Březen 2, 200718 r Tak nejak nerozumim cemu se tam jako vlastne smejou že by zvuku?????????? prostě jako malý děti...mají radost....
Březen 2, 200718 r Tak nejak nerozumim cemu se tam jako vlastne smejou že by zvuku?????????? prostě jako malý děti...mají radost....
Březen 2, 200718 r ten odkaz na ty týpky v tý 105....tak přesně podobný mám rád.......až se někde dobijou...co oni ale ty holky tam tak budou říkat já nic....kokoti... Upraveno Březen 2, 200718 r od mira
Březen 2, 200718 r 307929/// To bylo v cajku... ještě nějaký videa ktery stojí za to na ně kouknout????
Březen 2, 200718 r 307929/// To bylo v cajku... ještě nějaký videa ktery stojí za to na ně kouknout???? Zatim ne e. Obcas juknu na youtube a neco vystouram, jako napr tohle.
Březen 2, 200718 r ten odkaz na ty týpky v tý 105....tak přesně podobný mám rád.......až se někde dobijou...co oni ale ty holky tam tak budou říkat já nic....kokoti... Souhlas!
Březen 2, 200718 r Myslím že v tom feráču dobrej amatér.....by to pořádně nakrmil tak by ho viděli tak pár sekund...a pak by se mohli tlemit akorát svojí blbosti....
Březen 2, 200718 r Myslím že v tom feráču dobrej amatér.....by to pořádně nakrmil tak by ho viděli tak pár sekund...a pak by se mohli tlemit akorát svojí blbosti.... Myslim, ze ten v tom feracu mel naky typky zasebou uprdele, tak proto jim asi neujel ;D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.