acter Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Dnes jsme byli pro vzorek výšivky, je good, jen jsme ještě dohodli změnu zelené nitě ve znaku škoda za světlejší, výraznější. Do konce týdne potřebuji vaše objednávky na trička (typ dámské/pásnké + velikost + počet), chcou to vyšít vše najednou. Jinak kdyby někdo nevěděl, tak tričko, dámské i pásnké, bude bílé, na prsu znak Letky vč. nápisu a na zádech u límce nápis ŽĎÁRSKÁ LETKA. dámské tričko je s límečkem a knoflíčky. Cena: tričko pánské 85,- / dámské 99,- výšivky 140,- příprava výroby 750,- tj. 357,- pánské / 374,- dámské už s DPH při celkem 10 tričkách, pokud se objednávek sejde víc, cena samozřejmě klesne. V příloze detail výšivky, ne sice přímo na tričku, ale snad to napoví. A taky návrh - nákres trička pro představu. Editováno: 27. Květen 2008, autor: mischicka Doplnění dalších udajů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) No zamerem tohoto vlakna bylo nejak sjednotit lidi z Vysociny a treba udelat nejakej malej sraz,par lidi,pokecat,navzajem si postezovat, atd.... :-) Editováno: 9. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No já jsem taky pro nějakej menší pokec!!! Tak dávejte návrhy kdy kde a tak...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) No já jsem taky pro nějakej menší pokec!!!Tak dávejte návrhy kdy kde a tak...!!! Tak zkusim hodit prvni termin 24.3.2007 (sobota)...a kde? Co takhle kavarna Evropa ve Zdare... Editováno: 13. Březen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) No já jsem taky pro nějakej menší pokec!!!Tak dávejte návrhy kdy kde a tak...!!! Tak zkusim hodit prvni termin 24.3.2007 (sobota)...a kde? Co takhle kavarna Evropa ve Zdare... Souhlas, už jsem si to předběžně hodil do diáře, jen kde je v ZR Evropa? Znám třeba kavárnu Maxx nebo kavárnu Mlíčňák, ale Evropa... Editováno: 13. Březen 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No já jsem taky pro nějakej menší pokec!!!Tak dávejte návrhy kdy kde a tak...!!! Tak zkusim hodit prvni termin 24.3.2007 (sobota)...a kde? Co takhle kavarna Evropa ve Zdare... Souhlas, už jsem si to předběžně hodil do diáře, jen kde je v ZR Evropa? Znám třeba kavárnu Maxx nebo kavárnu Mlíčňák, ale Evropa... Od Maxu je to cca 100m.... Bych to videl na sraz nekde na Pilaku (treba) skouknem auta a pak muzem zajet tam...provedu rezervaci mista :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No já jsem taky pro nějakej menší pokec!!!Tak dávejte návrhy kdy kde a tak...!!! Tak zkusim hodit prvni termin 24.3.2007 (sobota)...a kde? Co takhle kavarna Evropa ve Zdare... Souhlas, už jsem si to předběžně hodil do diáře, jen kde je v ZR Evropa? Znám třeba kavárnu Maxx nebo kavárnu Mlíčňák, ale Evropa... Od Maxu je to cca 100m.... Bych to videl na sraz nekde na Pilaku (treba) skouknem auta a pak muzem zajet tam...provedu rezervaci mista :-) Já souhlasím a přijedem dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 To je pro mě celken na pikaču protože v sobotu 24.3. makám ale odpoledne bych možná mohl... Jak to vidíte s časem? V kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 To je pro mě celken na pikaču protože v sobotu 24.3. makám ale odpoledne bych možná mohl...Jak to vidíte s časem? V kolik? Mě je to jedno, takže kldině i odpoledne. Pokud to bude vyhovovat, tak klidne odpoledne...hazim do ringu "16:00" Co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Pokud to bude vyhovovat, tak klidne odpoledne...hazim do ringu "16:00" Co vy na to ? Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Pokud to bude vyhovovat, tak klidne odpoledne...hazim do ringu "16:00" Co vy na to ? Souhlas A budete dva v aute nebo dva kusy skodovek ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ve čtyři to jde na šestou musím být v práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) A budete dva v aute nebo dva kusy skodovek ? :-) Dva kusy škodovek a kolik nás bude v autě netuším Editováno: 14. Březen 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 OK, zatim jsme 4...tak kdo dal ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Však neboj ono se to postupně rozroste a když ne teď na téhle tak na další akci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Však neboj ono se to postupně rozroste a když ne teď na téhle tak na další akci!!! Takze pokud privali i KOKYN, bude nas 5. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Však neboj ono se to postupně rozroste a když ne teď na téhle tak na další akci!!! Takze pokud privali i KOKYN, bude nas 5. :-) No těším se, včera jsme byli na mooooc dobré akci v Bech, tak ať je to ve Žďáře nejmíň stejně tak dobré jako tady a 30 stránek zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Takze to pmalu shrnu... Kokyn............1ks mischicka.......2ks ja..................2ks souhlasi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Takze to pmalu shrnu...Kokyn............1ks mischicka.......2ks ja..................2ks souhlasi ? Bych to upravil takhle: Kokyn............1ks mischicka.......1ks Luďa..............1ks ja..................2ks A kdo dál? Aspoň deset, nebo přijedu na kole, udělámprá fotek a valím domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 No já na 100%!!! Sice jen na chvilku ale určitě bo v šest musím na pracoviště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No ja myslim, ze pokud je v 16hod sraz na Pilaku...cca 1/2 hodky pokec, pak kafco, tak do 18hod ses volnej :-) Btw: jsem koukal na pocasi a vypada to, ze nastesti behem tohoto tydne bude pekne fu**** weather, a jedina sobota ma bejt "jaks-taks"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) Kucí ja se tam taky objevim se svim priblizovadlem (pokud mohu) a nebude snih Editováno: 20. Březen 2007, autor: divx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ...a nebude snih Na to bych moc nesázel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) ...a nebude snih Na to bych moc nesázel.. No asi neco malo bude :-) ale pro nas Horaly zanedbatelne,co ? :-) to divx: ale jinak samozrejme jsi vitan otevrenou naruci :-) Editováno: 21. Březen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 ...a nebude snih Na to bych moc nesázel.. No asi neco malo bude :-) ale pro nas Horaly zanedbatelne,co ? :-) to divx: ale jinak samozrejme jsi vitan otevrenou naruci :-) Pro Horaly ne, ale už mám od sobotního minisrazu v Bech nazuté letňáky To ja taky....se asi vydam do pneuservisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky