Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
A kde je předseda předsedovič :p?

chýýýr, kaptnnnnnn !!!

roger that soldier!

roger that!

You seem to me like good soldier :p

Thank, sir....for my country!!!

Not for your country, but for me, I'm your God soldier!

Jéééžžžžžž, maj Lóóórd.....

Nic vojáčči, mizím, Jiřík má sexetářku, Martínek to jako vzroný soldier zvládne sám a mě čeká práce, která asi neutekla :p

Bon apetit kluci z Letky :p

• Autor
Bon apetit kluci z Letky :p

Tobe tez.....

Dnes jsme moc nepokecali :( Už mizím, ale měl bych být večer kolem osmé, tak opusťte své drahé a pojďte na net :p

Tak jsem byl dneska na houbách a našel jsem dva košíky ..... :p

Dobré ráno všem Geooům tady :p

kol107

To jsem asi já ...děkuji děkuji děkuji :)

I já přeji dobré ráno Tobě a následně Vám ...až někdo příjde

• Autor
kol107

prisel jsem, videl jsem, odesel jsem ;)

kol107

Co povídáš? šak jsi ještě tu tak neříkej že jsi odešel.

Jinak předsedo, mám časopis s testama notebooku a toshiba satellite vyšel perfektně ..je na druhém místě . Testovalo se tady kompletně všechno ...od procesoru až po vrzání klávesnice. Příští týden ho snad budu mít tak uvidíme.

kol107

Jinak předsedo, mám časopis s testama notebooku a toshiba satellite vyšel perfektně ..je na druhém místě . Testovalo se tady kompletně všechno ...od procesoru až po vrzání klávesnice. Příští týden ho snad budu mít tak uvidíme.

Nejlepší v tom testu byl Acer -_-

Jinak dobré ráno všem acterům kteří už zase zmizli :p

kol107

Nejlepší v tom testu byl Acer -_-

člověče nevím kde bereš tu jistotu této značky :) Prodávají jí po hypernovách za pár korun a nic na tom nefunguje :p

i když to ferari je celkem dobré ...ale drahé :kuk:

Předsedoooooooo ....Předsedoooooo :kol-43:

• Autor
kol107

OK, pak ho zkouknem ;)

• Autor

'kujuuu.....Tobe tez ;)

kol107

OK, pak ho zkouknem ;)

Ale já nevím jestli ti ho ukážu ...mischa mě říkal že je to něco jako přísně tajný materiál ...víš .on jak je voják tak je to všechno tajné :)

'kujuuu.....Tobe tez ;)

On už odešel a říkal že musí srovnat do latě podřízenou ....tak jí asi rovná :)

Nepojedem se podívat?

Je to teď o víkednu

Do startu šestého ročníku Rallye Světlá zbývá už jenom pár dnů a startovní pole se začíná přibližovat magické stovce. Přesně je to 97 posádek.

Nechybí známá jména a známé vozy. Po loňském třetím místě pojede se startovním číslem 1 Jiří Svoboda s Pavlem Adámkem s vozem Toyota Celica. Petr Koutný s Oldřichem Jurkou vyměnil Subaru za Ford Cosworth ale jeho vůz na trati nebude chybět. Bude ho pilotovat Jiří Stránský s navigátorem Lubošem Brabcem. Jaroslav Míča s Jiřím Jechou a jejich Volkswagen Golf startují ve slabší třídě A3 do 2000 ccm ale výkonem se řadí po právu k absolutní špičce. Zástupce hlavního sponzora Chládek a Tintěra a.s. startuje již tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX s posádkou Karel Švec a Vlastimil Hladík.

Soutěž se započítává do Volného Poháru ČR 2007 jako pátý bodovaný závod a slibuje atraktivní podívanou. Rozdíly na špici nejsou zas tak veliké a tak budou jezdci mezi sebou svádět nelítostné souboje. Tradičně nejvíce obsazená je třída A1 do 1400 ccm i zde se bude rozhodovat o pořadí ve VPČR.

Pojďme se společně podívat na změny které pořadatelé pro letošní šestý ročník připravili. Základní změnou je posunutí soutěže skoro o tři hodiny. Důvod proč k posunu došlo je jasný – odpočinek. V předchozích ročnících končili noční průjezdy v pozdních nočních hodinách a jezdci a mechanici neměli dostatečný prostor pro odpočinek a v některých případech došlo i k haváriím. Ve stejné pozici byli i pořadatelé. Ty na tom byli snad ještě hůře. Po odjetí celého startovního pole částečně poklidit a druhý den v předstihu postavit RZ tak aby splňovala všechny podmínky pro start.

Slavnostní start je naplánován na 18 hodinu z Náměstí Trčků z Lípy ve Světlé nad Sázavou. Díky zástupcům města Světlá nad Sázavou bude PC centrum a Tiskové centrum v budově radnice přímo na náměstí. Servisní zóna je umístěna k nádraží a je rozptýlena po celém prostoru tak aby mohl být zachovám silniční provoz.

Vozidla budou procházet technickou přejímkou v pátek od 9,00 hodin do 15,00. tradičně budou prvně najíždět historici a nakonec ty nejsilnější ze třídy A4.

Ale pojďme na trať. První RZ Olešnice – Malčín vede tradičně přes oblíbené divácké místo okolo kapličky v Přísece u Světlé nad Sázavou. Trať měří skoro 12 km a částečně navazuje na místa kde se v minulosti jezdili známé závody do vrchu. Průjezd lesní pasáží před Malčínem velice atraktivní a každoročně láká diváky s kamerami a fotoaparáty.

Po přejezdu přes Ledeč nad Sázavou najíždějí posádky do rychlostní zkoušky Koňkovice – Světlá nad Sázavou. Tato trať je dlouhá 10,38 km. Po průjezdu Meziklasím odbočují jezdci na úzkou silničku k Loukovu. Při vjezdu na hlavní silnici se vracejí přes Dolní Město na Meziklasí a přes Lipničku do Světlé nad Sázavou.

Dojezd první etapy je do servisu na nádraží. Vozy po vjezdu do servisu nesmí opustit zónu a tak budou mít diváci jedinečnou příležitost seznámit se zblízka s těmi kterým na trati fandí.

Start do druhé etapy je v sobotu v 8,00 hodin z Náměstí Trčků z Lípy.

Vystavovat své vozy přijede z Havlíčkova Brodu Autodružstvo Hyundai a zaplní prostory před radnicí.

Jezdci mají před sebou ještě 9 RZ. Pojedou 3x RZ Olešnice – Malčín ( 11,37 km), 3x Koňkovice – Rejčkov ( 7,09 km) a RZ Dolní Město – Světlá nad Sázavou (6,13 km).

Vždy po každé sekci budou jezdci projíždět přes startovní rampu na Náměstí Trčků z Lípy a moderátor Slávek Felcman bude seznamovat diváky s jednotlivými posádkami.

Průběžné výsledky vždy po každé sekci (3 RZ) budou pro veřejnost a soutěžní týmy vyvěšeny přímo na budově radnice a v prostorách ČD u váhy.

Slavnostní vyhlášení vítězů a předání cen bude v 18,00 hodin u rampy.

'kujuuu.....Tobe tez ;)

Jí spíš brzo vohnu a bude klid :p

'kujuuu.....Tobe tez ;)

Jí spíš brzo vohnu a bude klid :p

No a co ta fotka na mejl? bude nějaká? :help:

už mě máš posílat dvě :p

Chceš fotku mé podřízené? OK, večer je tu :p Ale Veroničku ze spolužaček nedám, jen si o ní za dlouhých zimních večerů u slivovice můžem povídat :-)

Chceš fotku mé podřízené? OK, večer je tu :p Ale Veroničku ze spolužaček nedám, jen si o ní za dlouhých zimních večerů u slivovice můžem povídat :-)

Hele ..nedělej tu ...no víš co ....jedna fotka jí nic neudělá a tobě taky ne :p

Tak až v sobotu přijedeme s Janinkou, můžem prohlížet fotky, jen to domluv se štefkou :p

Tak až v sobotu přijedeme s Janinkou, můžem prohlížet fotky, jen to domluv se štefkou :p

No ....asi to necháme na jindy ...ty fotky :help:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.