Geoo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Chtělo by to zase nějaký grupen ....už je mi po Vás klucí smutno To asi neklapne, když se předseda už zase úlejvá Houby ulejva...makam jako sroub....Magnetogorsk se zacina rozjizdet po mesicnim odkladu a konecny termin je stale stejny => mame mesicni skluz...myslim, ze do Vanoc to bude zabiracka neke, po víkendu zas napíšeš jaks griloval a ležel u videa no v sobotu jeden na akci...ale ja to ani puvodne nemyslel na vikendy...ale jak to tak sleduju...brzo to prijde To je samá akce a na leku zanevřel !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Chtělo by to zase nějaký grupen ....už je mi po Vás klucí smutno To asi neklapne, když se předseda už zase úlejvá Houby ulejva...makam jako sroub....Magnetogorsk se zacina rozjizdet po mesicnim odkladu a konecny termin je stale stejny => mame mesicni skluz...myslim, ze do Vanoc to bude zabiracka neke, po víkendu zas napíšeš jaks griloval a ležel u videa no v sobotu jeden na akci...ale ja to ani puvodne nemyslel na vikendy...ale jak to tak sleduju...brzo to prijde Takže na nás prostě a oháníš se tady nějakým CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Tak pánové já to mastím domů ....mějte se krásně a já jedu psát AP ...zase nějakou tu stránku musím zdolat Tak moc nemasti a piš AP Taky půjdu na ryby a možná zase na houby ..beru foťák a jestli něco chytím byfotím a jestli něco najsu vyfotím také A štefinka je ryba nebo houba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Chtělo by to zase nějaký grupen ....už je mi po Vás klucí smutno To asi neklapne, když se předseda už zase úlejvá Houby ulejva...makam jako sroub....Magnetogorsk se zacina rozjizdet po mesicnim odkladu a konecny termin je stale stejny => mame mesicni skluz...myslim, ze do Vanoc to bude zabiracka neke, po víkendu zas napíšeš jaks griloval a ležel u videa no v sobotu jeden na akci...ale ja to ani puvodne nemyslel na vikendy...ale jak to tak sleduju...brzo to prijde Takže na nás prostě a oháníš se tady nějakým CCCP to nebylo mysleno jako vymluva....tak jsem to vazne nemyslel...tu akci mame naplanovanou uz tyden...to jsem napsal jen pro info...ze se navlim odpoledne doma...vcera jsem sel do prace v 6 a z prace ve 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Tak pánové já to mastím domů ....mějte se krásně a já jedu psát AP ...zase nějakou tu stránku musím zdolat Tak moc nemasti a piš AP Taky půjdu na ryby a možná zase na houby ..beru foťák a jestli něco chytím byfotím a jestli něco najsu vyfotím také A štefinka je ryba nebo houba ? štefinka je perlička ..a tu jsem našel v moři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Takže na nás prostě a oháníš se tady nějakým CCCP Jednou mi geoo povídá, zůstali jsme už jen sami dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Takže na nás prostě a oháníš se tady nějakým CCCP Jednou mi geoo povídá, zůstali jsme už jen sami dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Tak pánové já to mastím domů ....mějte se krásně a já jedu psát AP ...zase nějakou tu stránku musím zdolat Tak moc nemasti a piš AP Taky půjdu na ryby a možná zase na houby ..beru foťák a jestli něco chytím byfotím a jestli něco najsu vyfotím také A štefinka je ryba nebo houba ? štefinka je perlička ..a tu jsem našel v moři A já myslel že beruška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Takže na nás prostě a oháníš se tady nějakým CCCP Jednou mi geoo povídá, zůstali jsme už jen sami dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 to nebylo mysleno jako vymluva....tak jsem to vazne nemyslel...tu akci mame naplanovanou uz tyden...to jsem napsal jen pro info...ze se navlim odpoledne doma...vcera jsem sel do prace v 6 a z prace ve 20 Jo Ty myslíš to dřevo u Jiříků co se tu řeší už týden, aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Jdu, tady to nějak umlklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 to nebylo mysleno jako vymluva....tak jsem to vazne nemyslel...tu akci mame naplanovanou uz tyden...to jsem napsal jen pro info...ze se navlim odpoledne doma...vcera jsem sel do prace v 6 a z prace ve 20 Jo Ty myslíš to dřevo u Jiříků co se tu řeší už týden, aha Štípačka už je připravená a Jiřík asi opravdu bude dělat dřevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Jdu, tady to nějak umlklo No jo no ....tiskový mluvčí odešel a tady je mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak jsem byl tedy včera na lovu a zde jsou fotky co jsem všechno ulovil ....Tak tady je jedna houba co si dala celá moje rodina k večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady dva ulovky ...ten malý to je jenom jednohubka chycená do saku a ten velkej měl přes 60 čísel a tahal jsem ho z vody cca 30 minut. Mooooc hezké rybaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady dva ulovky ...ten malý to je jenom jednohubka chycená do saku a ten velkej měl přes 60 čísel a tahal jsem ho z vody cca 30 minut. Mooooc hezké rybaření a dalsich 20 minut jsi utikal pred porybnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak tady něco pro předsedu ....to je pohoda co? Podávej jak se všichni válejí pak ma bejt to mliko dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Neboj se mischo, ani na tebe jsem nezapomněl a mám jednu fotku pro tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 A tak to vypadá když si krávy lezou do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Neboj se mischo, ani na tebe jsem nezapomněl a mám jednu fotku pro tebe. sprostaci...takhle pred malym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak ...tady poslední fotka a konec s krávama. Sledujte to auto v pozadí ...kdo pozná co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak ...tady poslední fotka a konec s krávama.Sledujte to auto v pozadí ...kdo pozná co to je? To je ten Vas "nepohodlnej" rencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak ...tady poslední fotka a konec s krávama.Sledujte to auto v pozadí ...kdo pozná co to je? To je ten Vas "nepohodlnej" rencek Cooo? Ty jo ...já ti dám nepohodlnej rencek!! V pohodlnějším autě jsem ještě nejel! Jen se to houpe hochu .....je to kočár! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak ...tady poslední fotka a konec s krávama.Sledujte to auto v pozadí ...kdo pozná co to je? To je ten Vas "nepohodlnej" rencek Cooo? Ty jo ...já ti dám nepohodlnej rencek!! V pohodlnějším autě jsem ještě nejel! Jen se to houpe hochu .....je to kočár! A ridic je spasovanej za volantem jako S, aby mohl slapat na pedaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky