mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 A koukám, že tu je ještě víc návštěvníků než obvykle Hospoda je mrtvá, tak se bude chodit plkat sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Že oni nás chtěli sem jen proto, že Srazy a akce už nám byly malé a jediné téma co nám dokáže konkurovat je Hospoda :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Souhlasím s tebou ...měli do nechat být, neštourat se v tom a nikdo by nebyl jako dítě ...nic by se neřešilo a byl by pokoj Tolik tiskový mluvčí Letky pan Geoo z Králíkova děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Souhlasím s tebou ...měli do nechat být, neštourat se v tom a nikdo by nebyl jako dítě ...nic by se neřešilo a byl by pokoj tak snad bude pokoj ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Souhlasím s tebou ...měli do nechat být, neštourat se v tom a nikdo by nebyl jako dítě ...nic by se neřešilo a byl by pokoj tak snad bude pokoj ted Taky doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Souhlasím s tebou ...měli do nechat být, neštourat se v tom a nikdo by nebyl jako dítě ...nic by se neřešilo a byl by pokoj tak snad bude pokoj ted Taky doufám Jen davam prispevek, abych obnovil upozornovani mailem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Pokud budu mluvit za sebe tak mě to takhle přijde OK Teď můžeme aspoň řešit v HOSPODĚ ve který tý hospodě se o víkendu sejdeme... Místa kdyžtak zajistím u nás v baru nebo kdekoli bude volno záleží jen kde...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Souhlasím s tebou ...měli do nechat být, neštourat se v tom a nikdo by nebyl jako dítě ...nic by se neřešilo a byl by pokoj tak snad bude pokoj ted Taky doufám I já plně doufám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Pokud budu mluvit za sebe tak mě to takhle přijde OK Teď můžeme aspoň řešit v HOSPODĚ ve který tý hospodě se o víkendu sejdeme... Místa kdyžtak zajistím u nás v baru nebo kdekoli bude volno záleží jen kde...??? To nezní špatně...bude to nějaké V.I.P. místo a doufám že tam budeme mít taky slevu na alkoholické i nealkoholické nápoje Editováno: 9. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Pokud budu mluvit za sebe tak mě to takhle přijde OK Teď můžeme aspoň řešit v HOSPODĚ ve který tý hospodě se o víkendu sejdeme... Místa kdyžtak zajistím u nás v baru nebo kdekoli bude volno záleží jen kde...??? To nezní špatně ...bude to nějaké V.I.P. místo a doufám že tam budeme mít taky slevu na alkoholické i nealkoholické nápoje Ale KOKYN nedělá v Chotěboři a Tys do ZR nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Pokud budu mluvit za sebe tak mě to takhle přijde OK Teď můžeme aspoň řešit v HOSPODĚ ve který tý hospodě se o víkendu sejdeme... Místa kdyžtak zajistím u nás v baru nebo kdekoli bude volno záleží jen kde...??? To nezní špatně ...bude to nějaké V.I.P. místo a doufám že tam budeme mít taky slevu na alkoholické i nealkoholické nápoje Ale KOKYN nedělá v Chotěboři a Tys do ZR nechtěl Zařídit se dá ledas co... zaleží je na termínu kvůli tomu jak je obsazeno... Jinak na tu Chotěboř na tu jsem teda krátkej to je pravda!! Ale můžeme přeci dojed my, to asi není problém ne?!?! Editováno: 9. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Pokud budu mluvit za sebe tak mě to takhle přijde OK Teď můžeme aspoň řešit v HOSPODĚ ve který tý hospodě se o víkendu sejdeme... Místa kdyžtak zajistím u nás v baru nebo kdekoli bude volno záleží jen kde...??? To nezní špatně ...bude to nějaké V.I.P. místo a doufám že tam budeme mít taky slevu na alkoholické i nealkoholické nápoje Ale KOKYN nedělá v Chotěboři a Tys do ZR nechtěl Já jsem neřekl že nechci jet do ZR ...jenom se mi líbilo jak to Matrin napsal :-) Asi jsem blázen ...to nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Dovolím si zde dát vybrané akce co měla letka za svojí působnosti. Pokud jsem na něco zapomněl, nebo by někdo uznal že je sem potřeba dát nějakou další fotku tak neváhejte a řekněte mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Vůbec první akce Letky, konala se rybníka u Táláku. Přikládám také nějaké fotky z této akce. Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Další akce - sraz škodahome.cz v Praze. Krásná auta Letky Zprava: Martin (Acter, předseda), Michal (mischicka,kronikář), Luděk (Luďa) K této fotce patří komentář - každá holka ví, k jakému autu patří Editováno: 10. Říjen 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tady jenom jedna fotka nepatřící k akci ale patřící k letce. Předseda nám nechal udělat reflexní samolepky na SPZ a každý kdo je nebo bude v Letce je má a bude mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Dalším přátelským posezením Letky byl slet na prasátku v Hamrech ...(jenom to prasátko došlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Jedna z velikých akcí se konala v Králíkově II a hostitelem byl mischicka, Janinka a Luďa Dokonalé maskování pro ještě dokonalejší příparavu - stříkání naváděcích značek pro ty co neznali cestu k mischickovi a Luďovi Uplně plné parkoviště Moc dobrý obídek ..kdyby to nebylo vidět tak to bylo hodně hranolek a sýrů a ........ Dobrá zábava a sranda byla....Na akcích Letky to ani jinak nikdy nebylo Tady jedne nic moc výkon ...ale trénujem a polepšíme se V neposlední řadě hromadné focení na místním náměstí. Z prava:Michal(mischicka), Martin (Acter), Jirka (Geoo(JÁ)), Janinka (Janinka), Luděk (Luďa) ................(Paprička)............(RoSinka).........(moje).................. (Fífa)..........(Hrášek) Jenom škoda že KOKYN se dostavil jenom na chvilku a Marťas to časově vůbec nezvládl, takže se nedostavil. Jinak velice povedená akce Editováno: 10. Říjen 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tady je vyjádření z akce "Grilování v Králíkově II" Nazdárek klucí, tak jsem se sem konečně dostal a mám čas sem taky něco napsat. Chtěl bych se tedy vyjádřit ke grilování Ždárské Letky za mě a za Štefi. Myslím že famozní proslov dobře zvoleného předsedy Ždárské letky vyjadroval pocity které bych nemohl popsat lépe. Přesně tedy, jak to řekl, i já se k němu přidávám a děkuji za perfektně připravenou akci ze strany Michala, Ludi a v neposlední řadě Janinky. Jsem rád, že akci jste nepojali jako povinost připravovat parkování, posezení, spaní a snídani, ale jako humornou akci při stříkání šipek příjezdových tras včetně znaku škoda, lepení štítku na koupelnu a WC aby to našel i předseda, a samozřejmě, že milé bylo i to že každý našel v posteli svého plyšáka. Jenom veliká škoda že nebylo vedením letky obsazeno perfektně připravené parkoviště. Akce byla prostě jedním slovem perfektní a myslím že i Rex tam hrál svojí úlohu a bez něj by to taky nebylo ono (no...) Jak bylo na fotkách, tak nemůžu zapomenout na to, poděkovat Ludovi a holkám za výtečný obídek. Vše bylo tak jak má ....Dokonce i bramborová kaše byla dobrá (na to že jí dělal Luďa :-) ) Mě i Štefi mrzelo, že jsme museli odjet tak brzo a teď když jsem se podíval na ty fotky tak mě to štve že jsme taky nemohli zůstat déle. Tak tedy ještě jednou oba děkujeme a těšíme se na další akci ŽDÁRSKÉ LETKY, a doufáme že bude zase v tak uvolněném a pohodovém duchu Tiskový mluvčí Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak tady jenom hooodně malý srázek na Dářku ....takový PIKO SRÁZEK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Jedna z dalších krásných, povedených akcí na kterou nás tentokrát pozval samotný předseda aneb Rousměrovské pouťování Předsedo ...toto se ti povedlo Fotky napotřebující komentář Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Zde další vyjádření k akci Vyjádření k Pouťování letky Also,jako tiskový mluvčí Ždárské letky bych se chtěl vyjádřit k akci nazvané Puťování letky. Skončila nám tedy další akce a byla perfektní. Byla tak perfektní, že když jsem viděl předsedu při našem odjezdu odcházet, (asi píši za všechny přítomné) musel jsem zamáčknout slzu a myslím, že se mi na nějakou tu vteřinu, zastavilo i srdce. Jak ukazují fotky od Michala, tak toho zde bylo moc a nemá cenu opisovat to, co je na programu nebo teď po akci na fotkách. Snad bych zmínil jenom přítomnost krásného počasí, dobré nálady, dokonce i bdícího předsedy a černých spidermenu. Celé toto vzniklo na pozvání našeho drahého předsedy Martina Actera a milé paní Acterové. Tímto jim za celou tu organizaci musím poděkovat protože připravenost několika hektarů pole jenom pro parkování a potřebu Ždárské letky, byla neuvěřitelná. Propracovanost parkovacích značek musela zabrat tolik námahy že se neodvažuji žádného přirovnání. Každý kdo šel kolem tak poznal, že Ždárská letka není jenom nápis, ale je to dobrá parta lidí. Tedy k jádru věci a dost okecávání. Děkujeme ti tedy předsedo za hezky prožitou neděli a radosti které jsi nám připravil. Chtěl bych ti něco vytknout ale fakt mě nic nenapadá. No…na druhou stranu jsi toho zase tolik neudělal:-). Byla zavedena také třídnice, která bude pamatovat na hříšníky kteří nebudou navštěvovat takovéto akce. Nejen že nedostanou čárku za přítomnost, ale neodvezou si také super zážitky. Účast na těchto akcích není nějak složitá a čárku jde získat i za prospanou akci. Závěrem bych chtěl napsat že ty co se nedostavili …litujte …bylo to SUPER a já osobně, řeknu že se těším na další společné setkání. tiskový mluvčí Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Zde jenom jedno další malé setkání a pár fotek z něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Taky jedna z větších akcí ....grilování v Králíkově Akce začala procházkou v udolí Doubravky. Vedle na fotce je maskot Letky MILENA. Bumbala se slivovice. (kdyby bumbala ) Spokojení předsedovi s Milenou. A nebylo by setkání aby se neudělala nějaká fotka našich miláčků ... a nebylo by to v Králíkově, kdyby se Moje Okinka nestala útokem kanibalizace ze strany místních, domorodých kmenů Editováno: 10. Říjen 2007, autor: mischicka Poupravení komentářů s cílem přiblížit se realitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Letka se také byla podívat v Přibyslavi na PyroCaru. Tak to to byl náš skromný vojenský stan. Tak kdo nepozná že toto je hasičské auto začal bych přemýšlet o nových očích Sakra, ...předsedovi vy máte tolik hezkých fotek tak jako spolu Ve společensky unaveném stavu se prováděla reklama na Marťasovo auto :-) Editováno: 10. Říjen 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky