Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No nic kuci...jdu na obed....Lenicka doma dela mnamku Ty jo ....hele to ne prevít ...on normálně vykořisťuje Leničku ..ona mu chuděrka doma vaří a on se tady fláká na foru ..no to snad ne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Chtěl napsat mnamku nebo mamku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Chtěl napsat mnamku nebo mamku?? jestli bude čas a bude rychle papat tak obojí ...že předsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici No já jsem myslel jenom tak jako na jedno pivko nebo bazén nebo tak něco. Stolici a krev bych mohl zařídit ....možná ještě další vzorky ...ale trička zatím nemám ...zjistím a dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici No já jsem myslel jenom tak jako na jedno pivko nebo bazén nebo tak něco. Stolici a krev bych mohl zařídit ....možná ještě další vzorky ...ale trička zatím nemám ...zjistím a dám vědět No do tel. jsi tvrdil ěnco jiného, ale bazén nebo pivko v ZR bych zvládl (nebo jak to píše ten náš nejvyšší ) Až budeš vědět jak s těma tričkama, dej vědět, ale v Pá večer jsme mimo, takže So večer by šla, ale den ne, nebo pak Ne den, tolik můj pocket outlook ještě zjisti co hovoří předsedův a pak to vymysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici No já jsem myslel jenom tak jako na jedno pivko nebo bazén nebo tak něco. Stolici a krev bych mohl zařídit ....možná ještě další vzorky ...ale trička zatím nemám ...zjistím a dám vědět No do tel. jsi tvrdil ěnco jiného, ale bazén nebo pivko v ZR bych zvládl (nebo jak to píše ten náš nejvyšší ) Až budeš vědět jak s těma tričkama, dej vědět, ale v Pá večer jsme mimo, takže So večer by šla, ale den ne, nebo pak Ne den, tolik můj pocket outlook ještě zjisti co hovoří předsedův a pak to vymysli Hele co to sem píšeš ....přesunu to téma do srazů a akcí ....pánové tady se nebudou domlouvat akce ....kurňa jste v HOSPODĚ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Až budeš vědět jak s těma tričkama, dej vědět, ale v Pá večer jsme mimo, takže So večer by šla, ale den ne, nebo pak Ne den, tolik můj pocket outlook ještě zjisti co hovoří předsedův a pak to vymysli No ...tak já to nějak prodebatím a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! člověče to je slovo do pranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! člověče to je slovo do pranice Si myslím. Však Vás alespoň poznám a třeba se někdy přijedu mrknou na Letku osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! člověče to je slovo do pranice Si myslím. Však Vás alespoň poznám a třeba se někdy přijedu mrknou na Letku osobně. Tak to aby jsi si vzal tak na pondělí a uterý dovolenou ...protože my když to v pátek rozjedem tak nemůžeš ještě v pondělí řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! člověče to je slovo do pranice Si myslím. Však Vás alespoň poznám a třeba se někdy přijedu mrknou na Letku osobně. Tak to aby jsi si vzal tak na pondělí a uterý dovolenou ...protože my když to v pátek rozjedem tak nemůžeš ještě v pondělí řídit No tak to se už těším!!! Doufám, že bych od Olomouce nebyl sám, kdo by jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No tak to se už těším!!! Doufám, že bych od Olomouce nebyl sám, kdo by jel. jo jako udělat nějaký poznávací zájezd z Olomouce za Letkou jo? :-) Že bychom Vám ukázali krásu Vysočiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No tak to se už těším!!! Doufám, že bych od Olomouce nebyl sám, kdo by jel. jo jako udělat nějaký poznávací zájezd z Olomouce za Letkou jo? :-) Že bychom Vám ukázali krásu Vysočiny Jako nápad by to nebylo špatný. Vysočina je krásná, alespoň na fotkách!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ...třeba Tvou školní docházku Koukej si dodělat aspoň druhej stupeň ZŠ, nebo nebudeš moct být náš předseda, ještě bysme vypadali jak nějací tukani Já bych neřešil ani předsedovu docházku ....spíše nějaký společný plán na víkend Co vy na to? Já mám pocit, že naše děvčátka to vyřešila za nás - štefi tě údajně chce jen pro sebe, janinka taky kňourala, že chce víkend klid od akcí, předsedův lenošný přístup známe, takže je myslím jasno... Btw už máš ty vzorky? A nemyslím krev a stolici Co to meles, voe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! Noooo....ty se nam libis....mame jeste volne misto mitche aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! Noooo....ty se nam libis....mame jeste volne misto mitche aut No ...to je pravda ...tu jsem před časem uvolnil já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! Noooo....ty se nam libis....mame jeste volne misto mitche aut No ...to je pravda ...tu jsem před časem uvolnil já Noooo......Matys.....cece.....budes to mit tezky.....Jirik delal svou praci peclive.....bude to chtit dobrou nahradu....troufnes si na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Nazdar chlapečci tak co ten víkend se**te na to nebo jak...??? Nebo máte lepší plány... :prc: !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že je toto téma už v té hospodě, asi začnu plkat s váma taky. Dost se u toho směju, tak proč ne? Navíc je tu asi živěji, než v hospodě klasické!!! Noooo....ty se nam libis....mame jeste volne misto mitche aut No ...to je pravda ...tu jsem před časem uvolnil já Noooo......Matys.....cece.....budes to mit tezky.....Jirik delal svou praci peclive.....bude to chtit dobrou nahradu....troufnes si na to ? Hele až přijede tak to hnedka poznáme jak bude vykonávat svojí funkci ...kouknem a podle toho zařídíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Nazdar chlapečci tak co ten víkend se**te na to nebo jak...??? Nebo máte lepší plány... :prc: !!!!!! Hele já nevím ...jde o to jak ostatní. Já si myslím že jeden den by se to dalo nějak ošéfovat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nazdar chlapečci tak co ten víkend se**te na to nebo jak...??? Nebo máte lepší plány... :prc: !!!!!! Hele já nevím ...jde o to jak ostatní. Já si myslím že jeden den by se to dalo nějak ošéfovat...... No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nazdar chlapečci tak co ten víkend se**te na to nebo jak...??? Nebo máte lepší plány... :prc: !!!!!! Hele já nevím ...jde o to jak ostatní. Já si myslím že jeden den by se to dalo nějak ošéfovat...... No klidne muzem na pivko...klidne na "neuralni pudu" k Simakovi do Polnicky na vecu (vazne doporucuju)....bazen asi ne...Martinek ma trosku rýmičku Nebo bůdeme každý na svojí půdě a budeme hezky dělat vzorné kluky a starat se o naše holčičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky