acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ctvrtek, patek mel predseda dovolenou a stravil ji bilenim (jelikoz puvodni majitele chodbu natreli syte cevenou a loznici syte zelenou => no proste silenost, na prekryti padlo 30kg barvy), stehovanim: 1) Pan predseda makal: 2) Pani predsedova makala: 3) pak nas cekalo stehovani a kdo jinej to oddrel, nez RoSinka: 4) stav v nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 A v nedeli vecer jsme jeli ve 21:30 na veceri ke kamosovi....a zrovna tam padlo pekny cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ty jo ...to je makačka ...předsedo musím uznat že až budu dělat byt já tak budeš první komu zavolám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 A v nedeli vecer jsme jeli ve 21:30 na veceri ke kamosovi....a zrovna tam padlo pekny cislo Předsedo, kam jsi jel na tu večeři ..jak tak koukám na tvojí rychlost tak to bylo asi někam po dálnici ....je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ty jo ...to je makačka ...předsedo musím uznat že až budu dělat byt já tak budeš první komu zavolám No, daval jsem si v planech hodne velke rezervy a vsechno vyslo akorat... Ale musim rict, ze jsem si vybral spravne povolani...ja, potazmo moje telo, neni staveno na tezkou fyzickou praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Předsedo, kam jsi jel na tu večeři ..jak tak koukám na tvojí rychlost tak to bylo asi někam po dálnici ....je tak? Neeee.....do Novych Dvoru, kousek od Nizkova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No, daval jsem si v planech hodne velke rezervy a vsechno vyslo akorat...Ale musim rict, ze jsem si vybral spravne povolani...ja, potazmo moje telo, neni staveno na tezkou fyzickou praci Vypadá to jako hezký byteček ... .... tak ať vám to tam hezky klape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Neeee.....do Novych Dvoru, kousek od Nizkova Tak to ti asi ukazuje nějak špatně tachometr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Vypadá to jako hezký byteček ... .... tak ať vám to tam hezky klape. Dik...je to mnohem lepsi, 2+1 s rekonstruovanym jadrem...2 patra nad nasima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak to ti asi ukazuje nějak špatně tachometr :-) JJ, silene premeruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 JJ, silene premeruje Nazdar, hlavně aby proměřoval i švestkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jinak teď jdete do růžovééé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nazdárek předsedo, tak kdy zpunktujeme nějaku předávací akci DVD - Silvestr ?To mi něco říká že bych asi dneska mohl zavolat jak je na tom vzorek trička Nazdar, to bys mohl zavolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nazdar, hlavně aby proměřoval i švestkám Byla tma a zima...takze se da cekat, ze budou na svestkarne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jinak teď jdete do růžovééé? Ee, ted tam je komplet bila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nazdar, to bys mohl zavolat Provedu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Byla tma a zima...takze se da cekat, ze budou na svestkarne Tma a zima jim nedělaj dobře, to máš pravdu, vylezou zas až na jaře a zahrajou si pinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Provedu !!! V pořádku Rád bych, až přijedu na dovču, si odvezl tričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 V pořádku Rád bych, až přijedu na dovču, si odvezl tričko No a kdy přijedeš na dovolenou ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No a kdy přijedeš na dovolenou ??? I do not know yet, cause situation is calm but fragile under surface and it would change in each minute...we have leaves stopped so far... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 I do not know yet, cause situation is calm but fragile under surface and it would change in each minute...we have leaves stopped so far... To jsi mi toho řekl tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 To jsi mi toho řekl tedy Radši mi řekni jak ta trička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Radši mi řekni jak ta trička Neřeknu ...nevím ...a tobě ho stejně tak daleko nepovezu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Neřeknu ...nevím ...a tobě ho stejně tak daleko nepovezu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No jo no ...spolehkovost na bodu mrazu ...nemůžu za to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky