acter Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 V Reichu...makam jak protrzenej...Zidi se proti me flakali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No snad nebudeš muset sprchovat jako oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Sprchuju se....ale tady tece voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Zatím ... Jinak Actere, doufám, že se Ti značky líbí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No vo tym zadna...cece....uz jsem domluvenej se Saatanem, ze hned pri ceste domu se za nim stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No vo tym zadna...cece....uz jsem domluvenej se Saatanem, ze hned pri ceste domu se za nim stavim Cao.Se kterym Saatanem si domluveny?Ja o nicem nevim. Ale mam doma navic dva prouzky plechu,tak ti je muzu dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Třeba myslí jiného Satana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Cao.Se kterym Saatanem si domluveny?Ja o nicem nevim. Ale mam doma navic dva prouzky plechu,tak ti je muzu dat. No, pokud mi je das, tak to beru...kupovat to nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Nazdar bando, jsem z5 z Expedice PPS a přikládám fotky Chalupy LETKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 A ještě tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Koukam nejakej zarostlej A koho pak to Luda ma na koleni ? Snad ne "muza" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 To víš, změna image Ludi se zeptej sám, nemůžu mluvit za něj :-) A co říkáš naší LETKOVÉ chalupě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 To víš, změna image Ludi se zeptej sám, nemůžu mluvit za něj :-) A co říkáš naší LETKOVÉ chalupě?? No uz jen par dni a muzu se zeptat osobne a treba i poznat Chalupa ? No jste penki vandalove Takhle pomalovat chatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 No ona teď na týden odlétá do Španěl ale pak třeba ano Ta chalupa už byla pomalovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Další fotky, od vorlíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 tak ta posledni fotka je the best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 A to jsme ještě nevyfotili děvčátka co jsou Letka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 O vikendu se Zdarska letka, spolu se spolupracovniky, zucastnila vyroci 350 let od narozeni Jana Wellena Dusseldorfa... Pivo se tady chlemta z 0,25....nechapu....a ani cisnisci nechapali, kdyz jsem si objednal 2 naraz A pak prisel hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Si asi říkali, že seš pěkněj alkáč To jako když jsem si kdysi dal v Holandsku k večeři pivo a pak vodku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Kdyz oni tu "ctvrtku" cucaji pul hodiny Ted uz jsme zvykli, ale kdyz jsem sem prijeli, tak jsem jeste ten vecer sli na pivko....kdyz nam donesli tohle, zustali jsem jako opareni... a navic ta 0,25 vyjde na 1,8€ (40,-Kc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ve Franfurktu na letišti maj půl litru za 6€, tak buď rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ja se bavim o restauracich....ne o letistich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 To byla restaurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Mischa asi mysli restauraci na letišti... omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 To byla restaurace To me napadlo, ze sis ho nedaval na WC... ale nemuzes srovnavat ceny na letistich s cenama v normalnich restauracich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky