mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Předsedo, krásný narozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dekujiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Nemáš zač, kdy a kam máme dorazit na narozeninovou párty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Klidne hned a do Nemec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Aby ses nedivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahojky pánové :-) Tak jsem se na Vás taky přišel podívat a vidím že to tady tedy hezky vázne!!!! Tak jak pak se máte? ...neuděláme nějakou sešlost na focení našich aut???...já bych ale asi přijel v picassu :-))) Tak zatím tiskový mluvčí Ždárské letky v důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Nazdááár :-) Já v Q7, ale to nevadí :-) Taky mě to setkání tenhle týden napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já vím proč tě to napadlo!!! Jel jsem kolem Nížkova a tak se ti rozbušilo srdíčko!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nepovídej, kdy?? Já jsem tam teď už asi 14 dní nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdravím vás tu,,jen se chci optat jak se dostanu do ždárské letky???Nebo nákej srazík???Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dobrá otázka Teď je to se scházením se lehce problematické, neboť jsme tak různě rozcestovaní, ale v létě to snad bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Je mi ctí, že mohu zavřít starou Letku a pozvat na forum.octaviaclub.cz, kde je Letka nová, neboť LETKA FOR EVER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky