Geoo Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 A kdo je REXík? Ty ještě nevíš kdo to je a už bys ho jedl... To není pravda ...přečti si to pořádně ..napsal jsem že když to není REXík tak se tam ukážu. A potom jsem se jenom zeptal kdo je REXík :-) No máš štěstí Hlavně ať Ti zítra vyjde ta zkouška! Fakt bych si nedovolil Vám jíst psa. Tak zkouška vyšla ...děkuji za přání....jinak za 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 A kdo je REXík? Ty ještě nevíš kdo to je a už bys ho jedl... To není pravda ...přečti si to pořádně ..napsal jsem že když to není REXík tak se tam ukážu. A potom jsem se jenom zeptal kdo je REXík :-) No máš štěstí Hlavně ať Ti zítra vyjde ta zkouška! Fakt bych si nedovolil Vám jíst psa. Tak zkouška vyšla ...děkuji za přání....jinak za 2 No vidis...takze nemas problem v patek prijet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 martas tak me ty nalepky udelaj tak jak jsem ti rikal na dilne ju a 7.50 na omw dakan Rozkaz sefe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 A kdo je REXík? Ty ještě nevíš kdo to je a už bys ho jedl... To není pravda ...přečti si to pořádně ..napsal jsem že když to není REXík tak se tam ukážu. A potom jsem se jenom zeptal kdo je REXík :-) No máš štěstí Hlavně ať Ti zítra vyjde ta zkouška! Fakt bych si nedovolil Vám jíst psa. Tak zkouška vyšla ...děkuji za přání....jinak za 2 No vidis...takze nemas problem v patek prijet... Tak to určitě v tomto nemám problém....Jinak jaká OMW to je? A kdybych no nestihl tak zavolám a přijedu až tam ..kdybych tam nepřijel tak jsem to taky nestihl Přeci jenom nemám RS jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Takže na pátek mám zase blbou odpověď MAKÁM.... :wallbash: Ale prasátko tam maj dobrý to vím!!! Ty fole.....vzdyt Ty uz musim bejt milionar :smich: Já týden makám a týden mám volnoa prostě všechny akce vychází na moje pracovní týdny už to musí vypadat že se furt na tu práci vymlouvám... Fakt už me to se*e!!!! :angry: Nalepky chces ? Jasný já to nějak vymyslím s těma rámečkama uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Takže na pátek mám zase blbou odpověď MAKÁM.... :wallbash: Ale prasátko tam maj dobrý to vím!!! Ty fole.....vzdyt Ty uz musim bejt milionar :smich: Já týden makám a týden mám volnoa prostě všechny akce vychází na moje pracovní týdny už to musí vypadat že se furt na tu práci vymlouvám... Fakt už me to se*e!!!! :angry: Nalepky chces ? Jasný já to nějak vymyslím s těma rámečkama uvidíme... Podobnej problem bude resit DOctor....ma taky stribrny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Takže na pátek mám zase blbou odpověď MAKÁM.... :wallbash: Ale prasátko tam maj dobrý to vím!!! Ty fole.....vzdyt Ty uz musim bejt milionar :smich: Já týden makám a týden mám volnoa prostě všechny akce vychází na moje pracovní týdny už to musí vypadat že se furt na tu práci vymlouvám... Fakt už me to se*e!!!! :angry: Nalepky chces ? Jasný já to nějak vymyslím s těma rámečkama uvidíme... Podobnej problem bude resit DOctor....ma taky stribrny... No ono to nemusí vypadat špatně tak to zkusím a uvidíme nebo mám náhradní řešení...!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Tak jak to tady žije draci když tu nejsem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Vy dva jste taky pekni zmrdi, co ? :-) To jsou silná slova Všichni maj kamarády jen ty máš nás dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Takže na pátek mám zase blbou odpověď MAKÁM.... :wallbash: Ale prasátko tam maj dobrý to vím!!! Ty fole.....vzdyt Ty uz musim bejt milionar Nejmíň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Nééé, Martin je jen MŮJ, já ho viděl dřív Tak teď jsem se tu u monitoru málem počůral smýchy Vy dva jste taky pekni zmrdi, co ? :-) no nevím jak ten druhej ale já rozhodně ne Ani první Sám je a na jiné to svádí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Fakt bych si nedovolil Vám jíst psa.Tak zkouška vyšla ...děkuji za přání....jinak za 2 Blahopřeji! A v pátek se těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 (editace) Tak jak to tady žije draci když tu nejsem ? Žije to tu dobře když tu nejsi (NÉ je nám smutno že?) Editováno: 15. Červen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takže na pátek mám zase blbou odpověď MAKÁM.... :wallbash: Ale prasátko tam maj dobrý to vím!!! Ty fole.....vzdyt Ty uz musim bejt milionar Nejmíň Okoukal od tebe tu OII a tak šetří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Fakt bych si nedovolil Vám jíst psa.Tak zkouška vyšla ...děkuji za přání....jinak za 2 Blahopřeji! A v pátek se těším! Děkuji děkuji děkuji ....no ...a na pátek se taky těším. Jak jinak taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takze panove... 1) je zamluvenej stul na 20:00, doufam, ze se tam vsichni vmacknem... 2) 1.zastavka v 19:45 na benzine ze smeru od Prahy (sraz Geoo a Doctor) 3) 2.zastavka v 19:50 na benzine smer Havl.Brod OMV (sraz DivX) 4) nalepky by mely byt hotovy, pokud nekdo jeste neco specialniho chce, at da vedet, tak do 12:00...pak posilam na vyrobu 5) kdo chce koupit cerne ramecky (kus 49,-), at mi da do 19:00 vedet SMSkou 6) a na vic si nevzpomenu...co taky chcete, je patek rano !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takze panove...1) je zamluvenej stul na 20:00, doufam, ze se tam vsichni vmacknem... 2) 1.zastavka v 19:45 na benzine ze smeru od Prahy (sraz Geoo a Doctor) 3) 2.zastavka v 19:50 na benzine smer Havl.Brod OMV (sraz DivX) 4) nalepky by mely byt hotovy, pokud nekdo jeste neco specialniho chce, at da vedet, tak do 12:00...pak posilam na vyrobu 5) kdo chce koupit cerne ramecky (kus 49,-), at mi da do 19:00 vedet SMSkou 6) a na vic si nevzpomenu...co taky chcete, je patek rano !!! ad 1) výborně tajemníku! ad 2) ad 3) ad 4) nechceme ad 5) Já chci 2x jak jsem včera říkal, Luďovi to zatím neřeš. ad 6) nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takze panove...1) je zamluvenej stul na 20:00, doufam, ze se tam vsichni vmacknem... 2) 1.zastavka v 19:45 na benzine ze smeru od Prahy (sraz Geoo a Doctor) 3) 2.zastavka v 19:50 na benzine smer Havl.Brod OMV (sraz DivX) 4) nalepky by mely byt hotovy, pokud nekdo jeste neco specialniho chce, at da vedet, tak do 12:00...pak posilam na vyrobu 5) kdo chce koupit cerne ramecky (kus 49,-), at mi da do 19:00 vedet SMSkou 6) a na vic si nevzpomenu...co taky chcete, je patek rano !!! Takže acter(e) 1) dobře že jsi to zamluvil ...když se nevmáčknem máš mě na klíně 2) pro jistotu tam budu o 3 hodiny dříve aby jsi mi neujel 3) .... 4) jak jsem řjíkal 5) nechci asi koupit černé rámečky ..jestli to jsou nějaké kšunty jak jsi říkal tak ne ...příští týden si kdyžtak koupím 6) víc po tobě ani při pátku nechcem :-) Jo ...a na večer si připrav jako organizátor nějaký hezký proslov ...těšíme se na něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takze panove...1) je zamluvenej stul na 20:00, doufam, ze se tam vsichni vmacknem... 2) 1.zastavka v 19:45 na benzine ze smeru od Prahy (sraz Geoo a Doctor) 3) 2.zastavka v 19:50 na benzine smer Havl.Brod OMV (sraz DivX) 4) nalepky by mely byt hotovy, pokud nekdo jeste neco specialniho chce, at da vedet, tak do 12:00...pak posilam na vyrobu 5) kdo chce koupit cerne ramecky (kus 49,-), at mi da do 19:00 vedet SMSkou 6) a na vic si nevzpomenu...co taky chcete, je patek rano !!! Takže acter(e) 1) dobře že jsi to zamluvil ...když se nevmáčknem máš mě na klíně 2) pro jistotu tam budu o 3 hodiny dříve aby jsi mi neujel 3) .... 4) jak jsem řjíkal 5) nechci asi koupit černé rámečky ..jestli to jsou nějaké kšunty jak jsi říkal tak ne ...příští týden si kdyžtak koupím 6) víc po tobě ani při pátku nechcem :-) Jo ...a na večer si připrav jako organizátor nějaký hezký proslov ...těšíme se na něj ad 1) na to zapomen...na kline bude obsazeno... ad 5) nejsou to zase takovy "sunty"... Ja Ti dam proslov, mladej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takze panove...1) je zamluvenej stul na 20:00, doufam, ze se tam vsichni vmacknem... 2) 1.zastavka v 19:45 na benzine ze smeru od Prahy (sraz Geoo a Doctor) 3) 2.zastavka v 19:50 na benzine smer Havl.Brod OMV (sraz DivX) 4) nalepky by mely byt hotovy, pokud nekdo jeste neco specialniho chce, at da vedet, tak do 12:00...pak posilam na vyrobu 5) kdo chce koupit cerne ramecky (kus 49,-), at mi da do 19:00 vedet SMSkou 6) a na vic si nevzpomenu...co taky chcete, je patek rano !!! Takže acter(e) 1) dobře že jsi to zamluvil ...když se nevmáčknem máš mě na klíně 2) pro jistotu tam budu o 3 hodiny dříve aby jsi mi neujel 3) .... 4) jak jsem řjíkal 5) nechci asi koupit černé rámečky ..jestli to jsou nějaké kšunty jak jsi říkal tak ne ...příští týden si kdyžtak koupím 6) víc po tobě ani při pátku nechcem :-) Jo ...a na večer si připrav jako organizátor nějaký hezký proslov ...těšíme se na něj ad 1) na to zapomen...na kline bude obsazeno... ad 5) nejsou to zase takovy "sunty"... Ja Ti dam proslov, mladej.... ad 1) tak to nemám místo ....to abych tam byl co nejdříve ad 5) tak jestli jsou v pohodě tak 2x a děkujiiii :-) Prej mladej ...koukni se kdy jsi se narodil ty a kdy já ...mladej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ale musíš uznat že by to mělo kulturu kdyby jsi tam řečnil. Řekl by jsi něco ke vzniku Ždárské letky a něco málo o její historii. Něco o plánech letky do budoucnosti a stanovení hospodářského cíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ale musíš uznat že by to mělo kulturu kdyby jsi tam řečnil. Řekl by jsi něco ke vzniku Ždárské letky a něco málo o její historii. Něco o plánech letky do budoucnosti a stanovení hospodářského cíle Zvolili bychom predsedu, zastupitelstvo, pokladnika, ekonoma a udrzbare....no proste kazdej bude mit funkci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ale musíš uznat že by to mělo kulturu kdyby jsi tam řečnil. Řekl by jsi něco ke vzniku Ždárské letky a něco málo o její historii. Něco o plánech letky do budoucnosti a stanovení hospodářského cíle Zvolili bychom predsedu, zastupitelstvo, pokladnika, ekonoma a udrzbare....no proste kazdej bude mit funkci :-) No vidíš to ...pochopil jsi ...přesně o tom jsem mluvil. I to si v hlavě porovnej jak by to mělo být a dej to do proslovu ...nadělej smlouvy na jednotlivé posty a dej je tam nahrubáka podepsat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele mě tak napadlo ...měl jsi hnedka udělat ty samolepky funkcionální :-) Dovedeš si to představit jako že by jsi měl na předním rámečku ACTER - PŘEDSEDA nebo ACTER - GENERÁLNÍ ŘEDITEL Hele ...uvažůj nad tím ..myslím že by jsi měl i vysoký měsíční příjem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ale musíš uznat že by to mělo kulturu kdyby jsi tam řečnil. Řekl by jsi něco ke vzniku Ždárské letky a něco málo o její historii. Něco o plánech letky do budoucnosti a stanovení hospodářského cíle Zvolili bychom predsedu, zastupitelstvo, pokladnika, ekonoma a udrzbare....no proste kazdej bude mit funkci :-) No vidíš to ...pochopil jsi ...přesně o tom jsem mluvil. I to si v hlavě porovnej jak by to mělo být a dej to do proslovu ...nadělej smlouvy na jednotlivé posty a dej je tam nahrubáka podepsat :-) Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky