acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele mě tak napadlo ...měl jsi hnedka udělat ty samolepky funkcionální :-) Dovedeš si to představit jako že by jsi měl na předním rámečku ACTER - PŘEDSEDA nebo ACTER - GENERÁLNÍ ŘEDITEL Hele ...uvažůj nad tím ..myslím že by jsi měl i vysoký měsíční příjem zase z toho nebudem delat divadlo...a navic takovou konkurenci by OC, potazmo Vitto asi neustal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ale musíš uznat že by to mělo kulturu kdyby jsi tam řečnil. Řekl by jsi něco ke vzniku Ždárské letky a něco málo o její historii. Něco o plánech letky do budoucnosti a stanovení hospodářského cíle Zvolili bychom predsedu, zastupitelstvo, pokladnika, ekonoma a udrzbare....no proste kazdej bude mit funkci :-) No vidíš to ...pochopil jsi ...přesně o tom jsem mluvil. I to si v hlavě porovnej jak by to mělo být a dej to do proslovu ...nadělej smlouvy na jednotlivé posty a dej je tam nahrubáka podepsat :-) Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele mě tak napadlo ...měl jsi hnedka udělat ty samolepky funkcionální :-) Dovedeš si to představit jako že by jsi měl na předním rámečku ACTER - PŘEDSEDA nebo ACTER - GENERÁLNÍ ŘEDITEL Hele ...uvažůj nad tím ..myslím že by jsi měl i vysoký měsíční příjem zase z toho nebudem delat divadlo...a navic takovou konkurenci by OC, potazmo Vitto asi neustal Myslím, že nás za chvíli vyloučí z OC...a nedej bůh zablokujou účty na fóru...kde se pak budem scházet?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele mě tak napadlo ...měl jsi hnedka udělat ty samolepky funkcionální :-) Dovedeš si to představit jako že by jsi měl na předním rámečku ACTER - PŘEDSEDA nebo ACTER - GENERÁLNÍ ŘEDITEL Hele ...uvažůj nad tím ..myslím že by jsi měl i vysoký měsíční příjem No to by vůbec nebylo špatné, jen bych se pak o auto asi bál ještě víc, prt. kdejakej moula by si přečetl jen to "generální ředitel" a už by jel s pětikorunou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? No jasne, ze Vy, pane kaprale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? No jasne, ze Vy, pane kaprale.... Vojáku, do večera se naučíte hodnosti! Kdybych Vás o půlnoci vzbudil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? No jasne, ze Vy, pane kaprale.... Vojáku, do večera se naučíte hodnosti! Kdybych Vás o půlnoci vzbudil... 1. kanadocistic 2. WC-cistic 3. prizdisrac 4. kousek-od-zdi-srac 5. vlezdoprdelka 6. vedouci 7. kapral 8. mejdžr 9. generál 10. acter, pyco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Acter(e) hele večer se do nej pustíme a dostane nakládačku ...uvidíme jak mu pomůže ta hodnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Acter(e) hele večer se do nej pustíme a dostane nakládačku ...uvidíme jak mu pomůže ta hodnost Neriskoval bych...preci jen...ma OII, tak uz je velkej a silnej kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Acter(e) hele večer se do nej pustíme a dostane nakládačku ...uvidíme jak mu pomůže ta hodnost Neriskoval bych...preci jen...ma OII, tak uz je velkej a silnej kluk... Ale víš jak ...v OI je síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? No jasne, ze Vy, pane kaprale.... Vojáku, do večera se naučíte hodnosti! Kdybych Vás o půlnoci vzbudil... 1. kanadocistic 2. WC-cistic 3. prizdisrac 4. kousek-od-zdi-srac 5. vlezdoprdelka 6. vedouci 7. kapral 8. mejdžr 9. generál 10. acter, pyco Acter(e) hele večer se do nej pustíme a dostane nakládačku ...uvidíme jak mu pomůže ta hodnost Neriskoval bych...preci jen...ma OII, tak uz je velkej a silnej kluk... Vy dva za... civilisti Musím uvolnit net, tak ne že tu zas něoc vymyslíte!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? No jasne, ze Vy, pane kaprale.... Vojáku, do večera se naučíte hodnosti! Kdybych Vás o půlnoci vzbudil... 1. kanadocistic 2. WC-cistic 3. prizdisrac 4. kousek-od-zdi-srac 5. vlezdoprdelka 6. vedouci 7. kapral 8. mejdžr 9. generál 10. acter, pyco no ...nic méně by mě tedy zajímalo jakou má tedy teď funkci Se ti zase něco povedlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 (editace) Vy dva za... civilisti Musím uvolnit net, tak ne že tu zas něoc vymyslíte!! Hele ..tak mě napadlo ...mischicka má OII .....Geoo OI....Acter OI. Z toho vypočítám OI+OI=OII a z toho je matematická rovnice I+I=II. Bude to vyrovnané Editováno: 15. Červen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja osobne bych se teda priklanel k totalni anarchii a svevolnemu mysleni... jasné ...anarchie musí být Žádná anarchie, trvdá vojenská diktatura bude! A kdo tu má nejvyšší hodnost ? No jasne, ze Vy, pane kaprale.... Vojáku, do večera se naučíte hodnosti! Kdybych Vás o půlnoci vzbudil... 1. kanadocistic 2. WC-cistic 3. prizdisrac 4. kousek-od-zdi-srac 5. vlezdoprdelka 6. vedouci 7. kapral 8. mejdžr 9. generál 10. acter, pyco no ...nic méně by mě tedy zajímalo jakou má tedy teď funkci Se ti zase něco povedlo :-) Vzdyt rikam....kapral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 (editace) Hele ..tak mě napadlo ...mischicka má OII .....Geoo OI....Acter OI. Z toho vypočítám OI+OI=OII a z toho je matematická rovnice I+I=II. Bude to vyrovnané Dovolil bych si do rovnice zanest nove fyzikalni premisy... Luda FI + mischicka OII = acter OI + geoo OI + divx OI + doctor OI + kokyn OI + peter.son FI => 2,5 = 5,5 ...podle me mame jasnou presilu... poked ovsem nezacne mischicka delat nejakou agitaci a pretahovat lidi k sobe ale jen blazen by od nas odesel, co? Editováno: 15. Červen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ..tak mě napadlo ...mischicka má OII .....Geoo OI....Acter OI. Z toho vypočítám OI+OI=OII a z toho je matematická rovnice I+I=II. Bude to vyrovnané Dovolil bych si do rovnice zanest nove fyzikalni premisy... Luda FI + mischicka OII = acter OI + geoo OI + divx OI + doctor OI + kokyn OI + peter.son FI => 2,5 = 5,5 ...podle me mame jasnou presilu... poked ovsem nezacne mischicka delat nejakou agitaci a pretahovat lidi k sobe ale jen blazen by od nas odesel, co? Profík ve výpočtech se hnedka pozná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele ..tak mě napadlo ...mischicka má OII .....Geoo OI....Acter OI. Z toho vypočítám OI+OI=OII a z toho je matematická rovnice I+I=II. Bude to vyrovnané Dovolil bych si do rovnice zanest nove fyzikalni premisy... Luda FI + mischicka OII = acter OI + geoo OI + divx OI + doctor OI + kokyn OI + peter.son FI => 2,5 = 5,5 ...podle me mame jasnou presilu... poked ovsem nezacne mischicka delat nejakou agitaci a pretahovat lidi k sobe ale jen blazen by od nas odesel, co? Profík ve výpočtech se hnedka pozná :-) ...rika se to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Hele ..tak mě napadlo ...mischicka má OII .....Geoo OI....Acter OI. Z toho vypočítám OI+OI=OII a z toho je matematická rovnice I+I=II. Bude to vyrovnané Dovolil bych si do rovnice zanest nove fyzikalni premisy... Luda FI + mischicka OII = acter OI + geoo OI + divx OI + doctor OI + kokyn OI + peter.son FI => 2,5 = 5,5 ...podle me mame jasnou presilu... poked ovsem nezacne mischicka delat nejakou agitaci a pretahovat lidi k sobe ale jen blazen by od nas odesel, co? Profík ve výpočtech se hnedka pozná :-) ...rika se to... No ještě že jsem tohle včera nečetl než jsem byrazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jinak změnil jsem ten podtitul, cestu rájem už ukazuje jen acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Dovolím si z tohohle příspěvku udělat vývěsku, kde budou srazy a akce letky.BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY Kdy: 5.7.2007 +-15:00 Kde: Nížkov (u mischicky a Luďi) Info: grilovaní, čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy druhého dne - slušně vychovaný lid může přespat, ale zvířátka venku u Rexe bude maso, bude pivo, bude fun A už byl i stanovený definitivní termín akce u nás...včera jsme se nedohodli co kdo a jak, tak snad ořes týden, ať to klapne v plném rozsahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jinak změnil jsem ten podtitul, cestu rájem už ukazuje jen acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jinak změnil jsem ten podtitul, cestu rájem už ukazuje jen acter Nono, proto Ty mi ani nenapíšeš po ICQ Jaktože pracuješ? Vždyť jsi říkal, že jedete kalit, snad ne do kanclu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jinak změnil jsem ten podtitul, cestu rájem už ukazuje jen acter Nono, proto Ty mi ani nenapíšeš po ICQ Jaktože pracuješ? Vždyť jsi říkal, že jedete kalit, snad ne do kanclu ? Jo jdem, odjezd z firmy...tak jsem sel o trosku driv...abych jeste posefoval OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jinak změnil jsem ten podtitul, cestu rájem už ukazuje jen acter Nono, proto Ty mi ani nenapíšeš po ICQ Jaktože pracuješ? Vždyť jsi říkal, že jedete kalit, snad ne do kanclu ? Jo jdem, odjezd z firmy...tak jsem sel o trosku driv...abych jeste posefoval OC Taky jsem si přivstal kvůli netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky