KOKYN Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Zdarec kucí tak jaký to včera bylo??? @acter-díky za samolepky pane!!!! :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdarec kucí tak jaký to včera bylo??? @acter-díky za samolepky pane!!!! :palec2: Vubec neni zac....doufam, ze se budou libit a nebude problem s jejich nalepenim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak srázek byl fajn a na prasátku si všichni dobře pochutnali. Vypil se asi sud nealkoholického piva a potom se jelo domů. Tak nějaké foto ze srázku. Přijel se podívat i DOCTOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak a tady je skoro celá partička Ždárské letky až na nějaké vyjímky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jedno z nejlepších aut na srazu. Škoda Octávia RS Nevím čí to bylo ale zřejmě nějakej pracháč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak ...a konečně jsme u fotky našeho organizátora této akce ...."křest samolepek na SPZ" Myslím že učast byla perfetní a dal jsi to dobře dohromady. Není ten náš kluk nějaký smutný??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 (editace) Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala Editováno: 18. Červen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jedno z nejlepších aut na srazu. Škoda Octávia RSNevím čí to bylo ale zřejmě nějakej pracháč No asi jo....strasne bych si pral ho znat To musi byt frajer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak ...a konečně jsme u fotky našeho organizátora této akce ...."křest samolepek na SPZ" Myslím že učast byla perfetní a dal jsi to dobře dohromady.Není ten náš kluk nějaký smutný??? To jsem rad, ze se libilo...a podle me se nikdo nebranil takovou akci zopakovat...jen to maso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Nene, něco úplně jiného, ale to gentleman nemůže prozradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jinak já zkusím fotky dovalit zítra, dnes už to na 99,99% nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jedno z nejlepších aut na srazu. Škoda Octávia RSNevím čí to bylo ale zřejmě nějakej pracháč No asi jo....strasne bych si pral ho znat To musi byt frajer... No ...to je ukrutnej frajer ...On je tak drsnej že když se na tebe podívá špatně, tak to s tebou normálka sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Nene, něco úplně jiného, ale to gentleman nemůže prozradit Hele actere, to asi bude fakt něco jiného ....protože kdyby mu šeptala že má nej auto tak by se tvářil více namachrovaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Nene, něco úplně jiného, ale to gentleman nemůže prozradit Hele actere, to asi bude fakt něco jiného ....protože kdyby mu šeptala že má nej auto tak by se tvářil více namachrovaně To nevim...on se tvari porad stejne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Nene, něco úplně jiného, ale to gentleman nemůže prozradit Hele actere, to asi bude fakt něco jiného ....protože kdyby mu šeptala že má nej auto tak by se tvářil více namachrovaně Hele už máš nalepenou nálepku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Nene, něco úplně jiného, ale to gentleman nemůže prozradit Hele actere, to asi bude fakt něco jiného ....protože kdyby mu šeptala že má nej auto tak by se tvářil více namachrovaně To nevim...on se tvari porad stejne... To víš, má na to školy a kurzy, bez přehánění, by ses kolikrát divil v jakých situacích musíš zůstat vážný a klidný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak, a poslední fotkou je jeden štastný pár :-) By mě tak zajímalo co mischickovi říkala ...neco ve smyslu... "Stejne mame nejhezci auto" Nene, něco úplně jiného, ale to gentleman nemůže prozradit Hele actere, to asi bude fakt něco jiného ....protože kdyby mu šeptala že má nej auto tak by se tvářil více namachrovaně Hele už máš nalepenou nálepku? No ...jestli to bylo na mě tak ještě ne ....nalepím to asi dneska .....ale jelikož mám jenom GEOO a jenom v písmenkách tak je to krátké a tak si na kraje značky zkusím ještě zalakovat znaky škodovky ...uvidím jak to bude vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 No ...jestli to bylo na mě tak ještě ne ....nalepím to asi dneska .....ale jelikož mám jenom GEOO a jenom v písmenkách tak je to krátké a tak si na kraje značky zkusím ještě zalakovat znaky škodovky ...uvidím jak to bude vypadat Jj, na Tebe My jsme lepili v sobotu, já na rámeček, brácha si to dal kousek jinam, obojí je bomba Už mám foto, tak to sem dám...a pošlu Vittovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No ...jestli to bylo na mě tak ještě ne ....nalepím to asi dneska .....ale jelikož mám jenom GEOO a jenom v písmenkách tak je to krátké a tak si na kraje značky zkusím ještě zalakovat znaky škodovky ...uvidím jak to bude vypadat Jj, na Tebe My jsme lepili v sobotu, já na rámeček, brácha si to dal kousek jinam, obojí je bomba Už mám foto, tak to sem dám...a pošlu Vittovi No ...už se taky těším až to nalepím....jenom na to ještě nebyl nějak čas. Hele a lakoval jsi to tím lakem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No ...jestli to bylo na mě tak ještě ne ....nalepím to asi dneska .....ale jelikož mám jenom GEOO a jenom v písmenkách tak je to krátké a tak si na kraje značky zkusím ještě zalakovat znaky škodovky ...uvidím jak to bude vypadat Jj, na Tebe My jsme lepili v sobotu, já na rámeček, brácha si to dal kousek jinam, obojí je bomba Už mám foto, tak to sem dám...a pošlu Vittovi No ...už se taky těším až to nalepím....jenom na to ještě nebyl nějak čas. Hele a lakoval jsi to tím lakem? Nestíhal jsem, lepili jsme to v sobotu ve 12:30 a to jsem Janě slíbil, že ve 12:00 odjíždíme Ale víš jak, OII to po D1+D2 dožene Takže lak až o víkendu, snad. Jen dumám jak to udělat, abych mohl RZ přišroubovat, asi to vážně vypadá líp a mít zároveň nálepky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Předek den/noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Zadek (ne můj ) den/noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Největší byl ten zelený podklad pod RS, se to lepilo všechno všude Ale možná by to lepší bylo v čebrné, ale tu actere asi nemáš, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No ...jestli to bylo na mě tak ještě ne ....nalepím to asi dneska .....ale jelikož mám jenom GEOO a jenom v písmenkách tak je to krátké a tak si na kraje značky zkusím ještě zalakovat znaky škodovky ...uvidím jak to bude vypadat Jj, na Tebe My jsme lepili v sobotu, já na rámeček, brácha si to dal kousek jinam, obojí je bomba Už mám foto, tak to sem dám...a pošlu Vittovi No ...už se taky těším až to nalepím....jenom na to ještě nebyl nějak čas. Hele a lakoval jsi to tím lakem? Nestíhal jsem, lepili jsme to v sobotu ve 12:30 a to jsem Janě slíbil, že ve 12:00 odjíždíme Ale víš jak, OII to po D1+D2 dožene Takže lak až o víkendu, snad. Jen dumám jak to udělat, abych mohl RZ přišroubovat, asi to vážně vypadá líp a mít zároveň nálepky... Počkej ...jak to myslíš? Jako nemít podložky a přidělat na auto jenom značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky