mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A pár fotek z pátka z besídky "s" masem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Zadek (ne můj ) den/noc MASAKR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Zadek (ne můj ) den/noc MASAKR Né tvůj zadek ...ale ty samolepky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán Myslel jsem že budete potřebovat možnosti ....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán Myslel jsem že budete potřebovat možnosti ....:-) NO (vůdce) je jen jeden! Btw, kde je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Největší byl ten zelený podklad pod RS, se to lepilo všechno všude Ale možná by to lepší bylo v čebrné, ale tu actere asi nemáš, co? Urcite by se dala sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A pár fotek z pátka z besídky "s" masem... posli fotky pres e-dicka, pls... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán uz jsem se s tou popularitou naucil zit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán Myslel jsem že budete potřebovat možnosti ....:-) NO (vůdce) je jen jeden! Btw, kde je? Hele nevím ...zavolám jeho sekretářce a případně mě přepojí na jeho asistentku. Muže být na poradě či jednání. Nebo že by měl zase nějakou autogramiádu nebo tak něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán uz jsem se s tou popularitou naucil zit... pane actere, tady jsem si dovolil švestičky z naší zahrádky vám natrhat ..kdyby jste se tedy neurazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán uz jsem se s tou popularitou naucil zit... pane actere, tady jsem si dovolil švestičky z naší zahrádky vám natrhat ..kdyby jste se tedy neurazil. tak leda prepasirovany pres prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán uz jsem se s tou popularitou naucil zit... pane actere, tady jsem si dovolil švestičky z naší zahrádky vám natrhat ..kdyby jste se tedy neurazil. tak leda prepasirovany pres prase... Tak jinak:-) pane actere, na Vaší počest jsem aj svině pobil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A pár fotek z pátka z besídky "s" masem... posli fotky pres e-dicka, pls... Je jen těhle pět nebo šest, pošlu Ti je zítra přes ICQ/email, hm? Ale Ty máš nějaké a pan Geoo taky, takže co je dát na ten e dick a do sz odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jak se tak koukám na veškeré fotky tak mě napadla jedna hádanka Kdo je na fotkách nejčastěji? acter, náš vůdce a pán uz jsem se s tou popularitou naucil zit... pane actere, tady jsem si dovolil švestičky z naší zahrádky vám natrhat ..kdyby jste se tedy neurazil. tak leda prepasirovany pres prase... Švestky se destilujou a nekrmí se s nima prasata barbare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jinak když už jsme u destilace švestek tak kdyby někdo chtěl fakt moc dobrou slívku tak můžu sloužit. Litr asi cca za 180 - 200kč Fak moc dobrá ..ještě si nikdo nestěžoval. Ale to jen tak pro zpestření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jinak když už jsme u destilace švestek tak kdyby někdo chtěl fakt moc dobrou slívku tak můžu sloužit. Litr asi cca za 180 - 200kč Fak moc dobrá ..ještě si nikdo nestěžoval. Ale to jen tak pro zpestření Ty fole....co vyznavaci Kofoly a Birella budou delat se slivovici ? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jinak když už jsme u destilace švestek tak kdyby někdo chtěl fakt moc dobrou slívku tak můžu sloužit. Litr asi cca za 180 - 200kč Fak moc dobrá ..ještě si nikdo nestěžoval. Ale to jen tak pro zpestření Ty fole....co vyznavaci Kofoly a Birella budou delat se slivovici ? ;-) No ...tak jedině jí nalejou do té Kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jinak když už jsme u destilace švestek tak kdyby někdo chtěl fakt moc dobrou slívku tak můžu sloužit. Litr asi cca za 180 - 200kč Fak moc dobrá ..ještě si nikdo nestěžoval. Ale to jen tak pro zpestření Ty fole....co vyznavaci Kofoly a Birella budou delat se slivovici ? ;-) Když neřídíme pijeme dost, ne? Já vím, někdo 3 někdo 8 piv, ale pijeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jinak když už jsme u destilace švestek tak kdyby někdo chtěl fakt moc dobrou slívku tak můžu sloužit. Litr asi cca za 180 - 200kč Fak moc dobrá ..ještě si nikdo nestěžoval. Ale to jen tak pro zpestření Dobré slivovice není nikdy dost, pokud není v duchu helsa "Pijte rychle už se stmívá" tak dovez vzorek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet No tak vo tym zadna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Také přeji hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky