Geoo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jinak když už jsme u destilace švestek tak kdyby někdo chtěl fakt moc dobrou slívku tak můžu sloužit. Litr asi cca za 180 - 200kč Fak moc dobrá ..ještě si nikdo nestěžoval. Ale to jen tak pro zpestření Dobré slivovice není nikdy dost, pokud není v duchu helsa "Pijte rychle už se stmívá" tak dovez vzorek Ten vzorek si představuješ jak? Jako karton, jednu flašku nebo jeno mojí načítou na ochutnání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet ja nemam svetli chvilky co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet No tak vo tym zadna... Také přeji hodně štěstí. Tak vám chlapci děkuju, výsledky budu vědět v pátek, ale snad to klaplo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet ja nemam svetli chvilky co to je? A Tobě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Ten vzorek si představuješ jak? Jako karton, jednu flašku nebo jeno mojí načítou na ochutnání? Jestli můžeš dovézt flašku, dovez, pokud zrovna nemáš zásobu, klidně si cucnu od Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Pokud v nedeli, tak klidne a rad....v sobotu jsme v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Pokud v nedeli, tak klidne a rad....v sobotu jsme v Praze Já to taky vidíš spíš na neděli, v So se teprve vracíme z té dovči, kdo se přidá dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jo, btw, jak jsi říkal, že zbyla fólie a že jsi zatím v mínusu, já si vezmu ještě jednu sadu ZR letky a mischicky, a v pátek dám vědět, jestli k tomu nebude ještě jedna sadečka, šlo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jo, btw, jak jsi říkal, že zbyla fólie a že jsi zatím v mínusu, já si vezmu ještě jednu sadu ZR letky a mischicky, a v pátek dám vědět, jestli k tomu nebude ještě jedna sadečka, šlo by to? niet prablema....dla Vas, gaspadin, ja izdelaju vsio, što ja v glazach smatrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jo, btw, jak jsi říkal, že zbyla fólie a že jsi zatím v mínusu, já si vezmu ještě jednu sadu ZR letky a mischicky, a v pátek dám vědět, jestli k tomu nebude ještě jedna sadečka, šlo by to? niet prablema....dla Vas, gaspadin, ja izdelaju vsio, što ja v glazach smatrim Ai ai sir! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? No já chci v sobotu mrknout do Hradce tak v neděli by to asi šlo!!! Ale zrovna mezi dav lidí nemusím budu toho mít po sobotě asi dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet No tak vo tym zadna... Také přeji hodně štěstí. Tak vám chlapci děkuju, výsledky budu vědět v pátek, ale snad to klaplo.. No tak to je fajn ... bez nás by jsi to ale nedokázal že? Jsme tu drželi palce celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? ??? noci = nosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? ??? noci = nosi člověče ...asi je na mě ještě moc brzo ráno ...nějak nechápu tu větu kdo že u Vás nosí kalhoty. To jako kdo má sukni peče a kdo má klahoty válí se pod autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? ??? noci = nosi člověče ...asi je na mě ještě moc brzo ráno ...nějak nechápu tu větu kdo že u Vás nosí kalhoty. To jako kdo má sukni peče a kdo má klahoty válí se pod autem? Presne tak, vedouci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? ??? noci = nosi člověče ...asi je na mě ještě moc brzo ráno ...nějak nechápu tu větu kdo že u Vás nosí kalhoty. To jako kdo má sukni peče a kdo má klahoty válí se pod autem? Presne tak, vedouci... Aha ....tak tedy. ....přítulka peče koláčky ...já ne ...já budu dělat něco na autě ...ale na pouť nejedu protože přítulka peče ty koláčky ...ASI TAK. Jinak kalhoty nosím já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 A jinak o víkendu je v Přibyslavi pouť, neplánujete někdo se tam vydat? Já se tam asi neukážu protože peču ty svatební koláčky Kdo ze u Vas noci kalhoty ??? ??? noci = nosi člověče ...asi je na mě ještě moc brzo ráno ...nějak nechápu tu větu kdo že u Vás nosí kalhoty. To jako kdo má sukni peče a kdo má klahoty válí se pod autem? Presne tak, vedouci... Aha ....tak tedy. ....přítulka peče koláčky ...já ne ...já budu dělat něco na autě ...ale na pouť nejedu protože přítulka peče ty koláčky ...ASI TAK. Jinak kalhoty nosím já Prestal jsi kourit nebo intimne abstinujes ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 (editace) Prestal jsi kourit nebo intimne abstinujes ? :-) no ....to kouření a ženské záludnosti ....to si s tebou ještě vyřídím ....(nechceš zase prohodit něco na brzdách?) Editováno: 21. Červen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Prestal jsi kourit nebo intimne abstinujes ? :-) no ....to kouření a ženské záludnosti ....to si s tebou ještě vyřídím ....(nechceš zase prohodit něco na brzdách?) nerikej, ze to Stefi aplikovala ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Prestal jsi kourit nebo intimne abstinujes ? :-) no ....to kouření a ženské záludnosti ....to si s tebou ještě vyřídím ....(nechceš zase prohodit něco na brzdách?) nerikej, ze to Stefi aplikovala ... Tak zatím jsi celý ne? ...kdyby to aplikovala tak si tě najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Prestal jsi kourit nebo intimne abstinujes ? :-) no ....to kouření a ženské záludnosti ....to si s tebou ještě vyřídím ....(nechceš zase prohodit něco na brzdách?) nerikej, ze to Stefi aplikovala ... Tak zatím jsi celý ne? ...kdyby to aplikovala tak si tě najdu Takže kouřit u Vás zatím nepřestal nikdo jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky