Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

HOVADA porad chlastaj a chlastaj a chlastaj a zase chlastej neco jako ja -_-

-_- Dnes ne, dnes jdu dělat zkoušku z francouzštiny, takže na mě můžete ve světlých chvilkách myslet :p

No tak vo tym zadna...

Také přeji hodně štěstí.

Tak vám chlapci děkuju, výsledky budu vědět v pátek, ale snad to klaplo..

No tak to je fajn ... bez nás by jsi to ale nedokázal že? :p Jsme tu drželi palce celý den

Ještě nevím jestli a jak jsem to dokázal, neřeknou nám výsledky dřív než v pátek :feve::help::aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prestal jsi kourit nebo intimne abstinujes ? :-)

no ....to kouření a ženské záludnosti ....to si s tebou ještě vyřídím ....(nechceš zase prohodit něco na brzdách?) :p

nerikej, ze to Stefi aplikovala ... ;)

Tak zatím jsi celý ne? ...kdyby to aplikovala tak si tě najdu :smich:

Takže kouřit u Vás zatím nepřestal nikdo jo :p:smich: ?

ZATIM !!!

Odkaz ke komentáři

no ....to kouření a ženské záludnosti ....to si s tebou ještě vyřídím ....(nechceš zase prohodit něco na brzdách?) :p

ZATIM !!!

Nebo se to tají :p

Odkaz ke komentáři

ZATIM !!!

Nebo se to tají :p

Takovejch lidí tu je ...a já musím narazit zrovna na vás dva :p

Odkaz ke komentáři

Takze panove...strasne me to mrzi, ale vcera jsem se dozvedel, ze letim na sluzebni cestu do Litvy... Pravdepodobny odlet 2.7.2007, takze asi nestihnu Grill party...obchodnik byl samozrejme instruovan, ze pokud by to bylo mozne, at se snazi termin posunout az za 6.7., ovsem jakmile zakaznik na tom bude trvat... takze asi tak... :(

Odkaz ke komentáři

Takze panove...strasne me to mrzi, ale vcera jsem se dozvedel, ze letim na sluzebni cestu do Litvy... Pravdepodobny odlet 2.7.2007, takze asi nestihnu Grill party...obchodnik byl samozrejme instruovan, ze pokud by to bylo mozne, at se snazi termin posunout az za 6.7., ovsem jakmile zakaznik na tom bude trvat... takze asi tak... :(

Tak uvidíme jak to dopadne ale bez tebe by to tam bylo jako závodník bez závodního auta. Pokud by to bylo možné a posune se ti služební cesta tak OK ...pokud budeš v haji tak bych to posunul na jiný víkend ......... Co vy na to kluci?

Samo že je to jenom návrh z mojí strany ..když ostatní budou trvat na termínu tak se podřídím ...ale sraz bez actera to je jako sex bez ženské :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak uvidíme jak to dopadne ale bez tebe by to tam bylo jako závodník bez závodního auta. Pokud by to bylo možné a posune se ti služební cesta tak OK ...pokud budeš v haji tak bych to posunul na jiný víkend ......... Co vy na to kluci?

Samo že je to jenom návrh z mojí strany ..když ostatní budou trvat na termínu tak se podřídím ...ale sraz bez actera to je jako sex bez ženské :feve:

Dekuji za loajalnost....ovsem nechci narusovat akci uz snad 1/4 roku domluvenou !!!

Odkaz ke komentáři

Dekuji za loajalnost....ovsem nechci narusovat akci uz snad 1/4 roku domluvenou !!!

Hele nic ve zlém, ale tato otázka nebyla pro tebe :p

nebo můžu zahájit protest ....Kdo nebude souhlasit s posunutím termínu tak bude mít co dělat se mnou :crutch:

Můj nároz je takový, že by to prostě nebylo ono :kol-26:

Odkaz ke komentáři

Mě ještě tak napadlo:

Dovedete si představit sraz bez emotivního proslovu pana actera? :p já tedy ne!

:help::feve::kuk::wallbash::banned::closedeyes::kol-140::kol-34:

Bez actera ani ránu...hele vážně, je to sice dobrý termín vzhledem k volnu a tomu, že jsou naši pryč, ale souhlasím s Geooem (dobrý skloňování) že bysme to měli odložit-přeložit...

Odkaz ke komentáři

Mě ještě tak napadlo:

Zmrd...zmrd....zmrd...

Ale předsedo, místo abys byl rád, že žádná akce bez Tebe, ještě jsi vulgární :p Milujeme Tě předsedo :wub::smich:

Samozrejme jsem rad, ze mate snahu to kvuli me zmenit...ale nerad bych aby se kvuli me rozpoustela akce pro 10 lidi, ktera uz se Buh vi jak dluho planuje...

Odkaz ke komentáři

Jinak zkoušku z FRA jsem udělal ne na výbornou, ale na výbornou+++ (=udělal jsem ještě vyšší level než který jsem měl!)

-_-

Vzdycky jsme Ti verili...budes klubovy kronikar, jsi z nas nejchytrejsi a nejmoudrejsi...

Nejchytřejší a nejmoudřejší? To bych měl asi být vůdce, ale kronikář taky není špatný, jen mi prosím říkejte tiskový a informační důstojník :smich:

Odkaz ke komentáři

Mě ještě tak napadlo:

Zmrd...zmrd....zmrd...

Ale předsedo, místo abys byl rád, že žádná akce bez Tebe, ještě jsi vulgární :p Milujeme Tě předsedo :wub::smich:

Samozrejme jsem rad, ze mate snahu to kvuli me zmenit...ale nerad bych aby se kvuli me rozpoustela akce pro 10 lidi, ktera uz se Buh vi jak dluho planuje...

Nech ostatní se vyjádřit, vůdče :p

Odkaz ke komentáři

Jinak zkoušku z FRA jsem udělal ne na výbornou, ale na výbornou+++ (=udělal jsem ještě vyšší level než který jsem měl!)

-_-

Vzdycky jsme Ti verili...budes klubovy kronikar, jsi z nas nejchytrejsi a nejmoudrejsi...

I já přidávám gratulaci ke zkoušce z FRA. (Hele a máš ještě auto když jsi to udělal, nebo jsi to fakt uměl a nemusel jsi klíče odevzdat jako uplatek?) :p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...