Geoo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak takový dotaz, jaký postoj zaujmeme k otázce lepení nálepek Letky na jiná auta než Škoda? Janina by chtěla na Fífu... v napisu Zdarska letka neni nic o skodovkach...podle me je to naprosto rozdilne "sdruzeni" lidi nez je Octavia club...ten je o Octaviich, potazmo Skodovkach....Zdarska letka je o lidech, kteri se schazi ne kvuli autum... Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 (editace) Jinak takový dotaz, jaký postoj zaujmeme k otázce lepení nálepek Letky na jiná auta než Škoda? Janina by chtěla na Fífu... v napisu Zdarska letka neni nic o skodovkach...podle me je to naprosto rozdilne "sdruzeni" lidi nez je Octavia club...ten je o Octaviich, potazmo Skodovkach....Zdarska letka je o lidech, kteri se schazi ne kvuli autum... Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl JJ, myslim, ze je to o lidech Editováno: 26. Červen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 A pan Geoo to tu čte, tak to už vážně jdu, do actera se teď může chvíli navážet on ale ne že se tu spiknete proti mě Spiknout proti tobě??? nééé? (Actere, tak co na něj dneska vymyslíme???) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak takový dotaz, jaký postoj zaujmeme k otázce lepení nálepek Letky na jiná auta než Škoda? Janina by chtěla na Fífu... v napisu Zdarska letka neni nic o skodovkach...podle me je to naprosto rozdilne "sdruzeni" lidi nez je Octavia club...ten je o Octaviich, potazmo Skodovkach....Zdarska letka je o lidech, kteri se schazi ne kvuli autum... Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl JJ, myslim, ze je to o lidech Tak jako je to o lidech co mají škodovku Ono kdybych jí neměl tak Vás tu přeci nepoznám ...ale Fífa myslím je skoro jako škodovka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak takový dotaz, jaký postoj zaujmeme k otázce lepení nálepek Letky na jiná auta než Škoda? Janina by chtěla na Fífu... v napisu Zdarska letka neni nic o skodovkach...podle me je to naprosto rozdilne "sdruzeni" lidi nez je Octavia club...ten je o Octaviich, potazmo Skodovkach....Zdarska letka je o lidech, kteri se schazi ne kvuli autum... Tak to zatím máme: 2x Letka 1x mischicka a zbytek Ti ještě během dneška napíšu, chceš? Máš dost fólie? neni problem...honorabilis kronikar... Hele ...někteří ještě nedostali funkci a mischicka stoupá ...včera byl ještě pouhým kronikářem a dneska už je honorabilis kronikar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak takový dotaz, jaký postoj zaujmeme k otázce lepení nálepek Letky na jiná auta než Škoda? Janina by chtěla na Fífu... v napisu Zdarska letka neni nic o skodovkach...podle me je to naprosto rozdilne "sdruzeni" lidi nez je Octavia club...ten je o Octaviich, potazmo Skodovkach....Zdarska letka je o lidech, kteri se schazi ne kvuli autum... Tak to zatím máme: 2x Letka 1x mischicka a zbytek Ti ještě během dneška napíšu, chceš? Máš dost fólie? neni problem...honorabilis kronikar... Hele ...někteří ještě nedostali funkci a mischicka stoupá ...včera byl ještě pouhým kronikářem a dneska už je honorabilis kronikar. noooo, jelikoz ma krasny dvur, perfektni vysavac a uple bezchybnou vapku......pasuji Te do funkce klubove "Mitche" (vyslovuj miče) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak takový dotaz, jaký postoj zaujmeme k otázce lepení nálepek Letky na jiná auta než Škoda? Janina by chtěla na Fífu... v napisu Zdarska letka neni nic o skodovkach...podle me je to naprosto rozdilne "sdruzeni" lidi nez je Octavia club...ten je o Octaviich, potazmo Skodovkach....Zdarska letka je o lidech, kteri se schazi ne kvuli autum... Tak to zatím máme: 2x Letka 1x mischicka a zbytek Ti ještě během dneška napíšu, chceš? Máš dost fólie? neni problem...honorabilis kronikar... Hele ...někteří ještě nedostali funkci a mischicka stoupá ...včera byl ještě pouhým kronikářem a dneska už je honorabilis kronikar. noooo, jelikoz ma krasny dvur, perfektni vysavac a uple bezchybnou vapku......pasuji Te do funkce klubove "Mitche" (vyslovuj miče) - pořádně se podívej na toho smajlíka ... budeš taky tak nějak vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Takze tu jsou aktuality...sluzebni cestu, zda se, podarilo posunout, tzn. odlet 8.9.cervence 2007...jeste to ale neni definitivni...casem budu vedet vic. Ovsem dalsi novinka je to, ze pri ceste do Litvy si udelam mensi zastavku v Beloruskem Minsku na oziveni dalsiho projektu... No tak teda jedem, besídku uděláme toho 5.7., ale kdy se vrátíš předsedo? Za rok? Za dva? měl bys určit svého zástupce (nápověda: kdo je tady nejchytřejší ?) Hele ...to jsem já ..ale já to dělat nebudu Já myslím, že to je Štefi, navíc je taková reprezentativnější a u Letky víc oblíbená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl Proto je ten předseda přece, nejen kvůli těm srdcervoucím projevům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Spiknout proti tobě??? nééé? (Actere, tak co na něj dneska vymyslíme???) Hele ...někteří ještě nedostali funkci a mischicka stoupá ...včera byl ještě pouhým kronikářem a dneska už je honorabilis kronikar. - pořádně se podívej na toho smajlíka ... budeš taky tak nějak vypadat To je zvěřinec tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tak pane předseda, definitivně: 1x Žďárská letka a la RS pro mě 1x MISCHICKA 1x Žďárská letka classic pro Janinu 1x FÍFA oukej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Takze tu jsou aktuality...sluzebni cestu, zda se, podarilo posunout, tzn. odlet 8.9.cervence 2007...jeste to ale neni definitivni...casem budu vedet vic. Ovsem dalsi novinka je to, ze pri ceste do Litvy si udelam mensi zastavku v Beloruskem Minsku na oziveni dalsiho projektu... No tak teda jedem, besídku uděláme toho 5.7., ale kdy se vrátíš předsedo? Za rok? Za dva? měl bys určit svého zástupce (nápověda: kdo je tady nejchytřejší ?) Hele ...to jsem já ..ale já to dělat nebudu Já myslím, že to je Štefi, navíc je taková reprezentativnější a u Letky víc oblíbená Napadla mě jedna věta co tu už jednou byla napsaná ...musím jí použít! "Jak je to možné, všichni mají kamarády jenom já mám vás dva" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl Proto je ten předseda přece, nejen kvůli těm srdcervoucím projevům Hele a něco mi říká že ten jeho projev na grilování letky bude něco extra(určitě něco tajně připravuje) ..něco takového jako vystoupení Dana Nekonečného. Už to vidím před očima jak říká o tom že je rád že jsme na grilování v tak hojném počtu a budou z něj tryskat ty plmínky a lítat z něj rachejtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Tak pane předseda, definitivně:1x Žďárská letka a la RS pro mě 1x MISCHICKA 1x Žďárská letka classic pro Janinu 1x FÍFA oukej? oukeeeej, ale termin neslibuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl Proto je ten předseda přece, nejen kvůli těm srdcervoucím projevům Hele a něco mi říká že ten jeho projev na grilování letky bude něco extra(určitě něco tajně připravuje) ..něco takového jako vystoupení Dana Nekonečného. Už to vidím před očima jak říká o tom že je rád že jsme na grilování v tak hojném počtu a budou z něj tryskat ty plmínky a lítat z něj rachejtle Bacha, aby z Tebe neco nelitalo a netryskalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Pokud do toho můžu kecat tak s tím plně souhlasím. Předsedo, lépe jsi to napsat nemohl Proto je ten předseda přece, nejen kvůli těm srdcervoucím projevům Hele a něco mi říká že ten jeho projev na grilování letky bude něco extra(určitě něco tajně připravuje) ..něco takového jako vystoupení Dana Nekonečného. Už to vidím před očima jak říká o tom že je rád že jsme na grilování v tak hojném počtu a budou z něj tryskat ty plmínky a lítat z něj rachejtle Bacha, aby z Tebe neco nelitalo a netryskalo.... No ...každopádně já teď utíkám na místa kde ze mě možná tryskat nebude, ale lítat určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Tak pane předseda, definitivně:1x Žďárská letka a la RS pro mě 1x MISCHICKA 1x Žďárská letka classic pro Janinu 1x FÍFA oukej? oukeeeej, ale termin neslibuju... Neslibuj, stačí když to bude do grilování Fífa bude mít natřené disky a slavnostně ho vezmeme do stavu Letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Tak pane předseda, definitivně:1x Žďárská letka a la RS pro mě 1x MISCHICKA 1x Žďárská letka classic pro Janinu 1x FÍFA oukej? oukeeeej, ale termin neslibuju... Neslibuj, stačí když to bude do grilování Fífa bude mít natřené disky a slavnostně ho vezmeme do stavu Letky rozkaz sefe...s tou SC stale nevim...jeste neprisla objednavka :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY Kdy: 5.7.2007 +-16:00 Kde: Nížkov (u mischicky a Luďi) Info: grilovaní, čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy druhého dne - slušně vychovaný lid může přespat, ale zvířátka venku u Rexe bude maso, bude pivo, bude fun Takže kucíí a holki, termín grilování definitivně stanoven a silně se blíží, takže potřebuju do NEDĚLE definitivně vědět kdo a v jakém počtu dorazí a jestli si přeje přespání. Potřebuju to kvůli proviantu a taky kvůli ubytování, to jistě všichni při své nadprůměrné inteligenci (jste přece všichni po předsedovi) chápete Nějaké postele u nás budou, takže kdo napíše dřív, spí jak člověk, ostatní jak pionýři na táboře, tj. ve spacáku na matraci. Jídlo a pití s Janinkou zajistíme, podle toho kolik nás bude tak buď soudeček nebo lahváčky a pak to nějak rozpočítáme Takže očekávám odpovědi typu "acter+Lenka" spíme u Vás Odkaz na mapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 rozkaz sefe...s tou SC stale nevim...jeste neprisla objednavka :-( Že bysme si Tě objednali my dřív ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Napadla mě jedna věta co tu už jednou byla napsaná ...musím jí použít! "Jak je to možné, všichni mají kamarády jenom já mám vás dva" A já myslel, že napíšeš "Aby jste se z té Štefi všichni ne..." jak jsi mi napsal když jsem Ti tuhle řekl že je sympatická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 rozkaz sefe...s tou SC stale nevim...jeste neprisla objednavka :-( Že bysme si Tě objednali my dřív ? Taky mě to napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Napadla mě jedna věta co tu už jednou byla napsaná ...musím jí použít! "Jak je to možné, všichni mají kamarády jenom já mám vás dva" A já myslel, že napíšeš "Aby jste se z té Štefi všichni ne..." jak jsi mi napsal když jsem Ti tuhle řekl že je sympatická To nééééé ....To jsem přeci napsal ze srandy když jsi mi napsal ať Štefi přijede na pouť a já že můžu s ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKYPotřebuju to kvůli proviantu a taky kvůli ubytování, to jistě všichni při své nadprůměrné inteligenci (jste přece všichni po předsedovi) chápete Nějaké postele u nás budou, takže kdo napíše dřív, spí jak člověk, ostatní jak pionýři na táboře, tj. ve spacáku na matraci. Jídlo a pití s Janinkou zajistíme, podle toho kolik nás bude tak buď soudeček nebo lahváčky a pak to nějak rozpočítáme Takže očekávám odpovědi typu "acter+Lenka" spíme u Vás Odkaz na mapu domluvim se s Lenou a pokud tam prijedem, tak urcite budem spat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKYKdy: 5.7.2007 +-16:00 Kde: Nížkov (u mischicky a Luďi) Info: grilovaní, čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy druhého dne - slušně vychovaný lid může přespat, ale zvířátka venku u Rexe bude maso, bude pivo, bude fun Takže kucíí a holki, termín grilování definitivně stanoven a silně se blíží, takže potřebuju do NEDĚLE definitivně vědět kdo a v jakém počtu dorazí a jestli si přeje přespání. Potřebuju to kvůli proviantu a taky kvůli ubytování, to jistě všichni při své nadprůměrné inteligenci (jste přece všichni po předsedovi) chápete Nějaké postele u nás budou, takže kdo napíše dřív, spí jak člověk, ostatní jak pionýři na táboře, tj. ve spacáku na matraci. Jídlo a pití s Janinkou zajistíme, podle toho kolik nás bude tak buď soudeček nebo lahváčky a pak to nějak rozpočítáme Takže očekávám odpovědi typu "acter+Lenka" spíme u Vás Odkaz na mapu Štefi + Geoo spíme u Vás (tedy pokud nás necháš) Pokud mám něco zařídit napiš co a já to přivezu ..OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky