acter Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem asi jdou po adminech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Koukám že tady je zase kopec srandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Koukám že tady je zase kopec srandy Úplná hora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem asi jdou po adminech... A já myslel, že jen po moderátorech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem Hele měl by jsi si dát jiné heslo ....někdo tu pod mischickou pořád reje do předsedy a nebudí to dobrý dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem asi jdou po adminech... A já myslel, že jen po moderátorech A říká se tu na foru, že hlavně po těch pro pravopYs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem Hele měl by jsi si dát jiné heslo ....někdo tu pod mischickou pořád reje do předsedy a nebudí to dobrý dojem. Ty aby sis neškrábl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Průběžný stav na besídku letky: Geoo+Štefi mischicka+Janinka Luďa+Pavla -------------------------------------------- acter+Lenka snad -------------------------------------------- KOKYN bude vědět v pondělí... -------------------------------------------- Co divx a kol. A co další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem asi jdou po adminech... A já myslel, že jen po moderátorech tak jsem to myslel, ale jsem uz zblbej ze svy branze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem Hele měl by jsi si dát jiné heslo ....někdo tu pod mischickou pořád reje do předsedy a nebudí to dobrý dojem. Ty aby sis neškrábl Teď nevím ale, na které staraně jsem si škábl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem Hele měl by jsi si dát jiné heslo ....někdo tu pod mischickou pořád reje do předsedy a nebudí to dobrý dojem. Ty aby sis neškrábl Naaahodou...je to moooooc hodnej kluk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem Hele měl by jsi si dát jiné heslo ....někdo tu pod mischickou pořád reje do předsedy a nebudí to dobrý dojem. Ty aby sis neškrábl Teď nevím ale, na které staraně jsem si škábl Vždycky na té špatné ale už toho necháme, jsme tu tři a rejem jak divoká čuňátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ...je tu bez něj tááák pusto a smutno...skoro jako v ráji Tak pan bude drzej ???? Jééé...ahoj velký předsedo : teď jsem přišel..a koukám, že se zas někdo nalogoval pod mým nickem Hele měl by jsi si dát jiné heslo ....někdo tu pod mischickou pořád reje do předsedy a nebudí to dobrý dojem. Ty aby sis neškrábl Teď nevím ale, na které staraně jsem si škábl Vždycky na té špatné ale už toho necháme, jsme tu tři a rejem jak divoké čuňátka divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Naaahodou...je to moooooc hodnej kluk.... Že zase vrátím do názvu to Ukážu Ti cestu rájem?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No ...tak tady to fakt nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Jéé, chtěl jsem napsat divoké svině, ale pak jsem si to rozmyslel a na divoké zapomněl...možná jak tady divočí kolegyně Irenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Jéé, chtěl jsem napsat divoké svině, ale pak jsem si to rozmyslel a na divoké zapomněl...možná jak tady divočí kolegyně Irenka Tak to vidíš actere, mischicka o nás chtěl napsat že jsme svině ...jsme to dopracovali co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Jéé, chtěl jsem napsat divoké svině, ale pak jsem si to rozmyslel a na divoké zapomněl...možná jak tady divočí kolegyně Irenka Tak to vidíš actere, mischicka o nás chtěl napsat že jsme svině ...jsme to dopracovali co? I o sobě Nevytvářejme tu furt nějaké pakty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Jéé, chtěl jsem napsat divoké svině, ale pak jsem si to rozmyslel a na divoké zapomněl...možná jak tady divočí kolegyně Irenka Tak to vidíš actere, mischicka o nás chtěl napsat že jsme svině ...jsme to dopracovali co? I o sobě Nevytvářejme tu furt nějaké pakty jsem pro...udelame trojkoalici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Jéé, chtěl jsem napsat divoké svině, ale pak jsem si to rozmyslel a na divoké zapomněl...možná jak tady divočí kolegyně Irenka Tak to vidíš actere, mischicka o nás chtěl napsat že jsme svině ...jsme to dopracovali co? I o sobě Nevytvářejme tu furt nějaké pakty jsem pro...udelame trojkoalici Mizím, za hoďku mi končí prac. doba a to ještě musím stihnout oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 divokAAAAA cunatka....Ty pravopYse Jéé, chtěl jsem napsat divoké svině, ale pak jsem si to rozmyslel a na divoké zapomněl...možná jak tady divočí kolegyně Irenka Tak to vidíš actere, mischicka o nás chtěl napsat že jsme svině ...jsme to dopracovali co? I o sobě Nevytvářejme tu furt nějaké pakty jsem pro...udelame trojkoalici Mizím, za hoďku mi končí prac. doba a to ještě musím stihnout oběd Ani dobrou chuť jsem mu nestihl popřát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ani dobrou chuť jsem mu nestihl popřát To víš, když se blíží konec pracovní doby není na co čekat Zvlášť v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Btw, tímhle dělám autoškolu na vlek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tady je njěka mrtvo, musím říct brudrovi ať se přihlásí a nepíšu si jen sám Btw, už jsou nachystány 4 postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky