Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Btw, už jsou nachystány 4 postele -_-

..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale..

Co na to dodat ....perfektní ....

Jaké bude pivo? :)

Chlazene, voe ;)

No ....jenom jestli bude chlazení :-) ...I když na to moje jedno pivo co já zvládnu je to jedno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale..

Chlazene, voe ;)

No ....jenom jestli bude chlazení :-) ...I když na to moje jedno pivo co já zvládnu je to jedno :)

Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali....

Odkaz ke komentáři

Chlazene, voe ;)

Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... :p

Soudek nebude tak budou lítat zátky :-)

Odkaz ke komentáři

Jinak pro informaci: Už mám připravené podložky pod SPZ, jen je nasadit na auto ...jsou nalepené a zalakované.

Po nalepení perfektně udělaných samolepek (díky actere) jsem celou plochu stříknul základovkou na plasty aby lak lépe držel a potom jsem nanesl postupně několik slabých vrstev bezbarvého laku. Myslím že výsledek je perfektní a jestli to dneska stihnu hodit na auto, tak tu budou zítra fotky.

Píši to proto, že na grilovačku přijedu jako řádný člen Ždárské letky :palec2:

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

Takže já už to mám na 100% potvrzený že mám ve čtvrtek volno volno!!!

Dojedu za váma někdy večer babička s dědou mají zlatou svatbu tak pak dorazím!!! :palec2:

Oukej, počítám s Tebou,a jen Ty sám nebo plus 1?

Já nejspíš sám přítelkyně je v práci...

Asi řeknu bráchovi ať mě k tobě hodí a pak pro mě dojede stejně bude do noci někde lítat když je ten svátek...

Odkaz ke komentáři

Takže já už to mám na 100% potvrzený že mám ve čtvrtek volno volno!!!

Dojedu za váma někdy večer babička s dědou mají zlatou svatbu tak pak dorazím!!! :palec2:

Oukej, počítám s Tebou,a jen Ty sám nebo plus 1?

Já nejspíš sám přítelkyně je v práci...

Asi řeknu bráchovi ať mě k tobě hodí a pak pro mě dojede stejně bude do noci někde lítat když je ten svátek...

A co divx, nemluvil jste s ním někdo?

Stavoval se ke mě na bar v pátek neměl jsem moc čas na pokec ale co tak vím tak říkel že s tím počítá... :palec2:

OK, beru v úvahu.

Odkaz ke komentáři

Jinak pro informaci: Už mám připravené podložky pod SPZ, jen je nasadit na auto ...jsou nalepené a zalakované.

Po nalepení perfektně udělaných samolepek (díky actere) jsem celou plochu stříknul základovkou na plasty aby lak lépe držel a potom jsem nanesl postupně několik slabých vrstev bezbarvého laku. Myslím že výsledek je perfektní a jestli to dneska stihnu hodit na auto, tak tu budou zítra fotky.

Píši to proto, že na grilovačku přijedu jako řádný člen Ždárské letky :palec2:

Já mám zatím nálepky bez laku, nějak jsem to ještě nestihl, ale už jsem to myl wapkou a v poho, ani náznak problémů :p Předseda je holt borec :p

Odkaz ke komentáři

Rebel 12° samozřejmě, nic jiného nepijeme -_-

No ....tak 12° tu už jsem nepil ani nepamatuju ...to to se mnou hezky zamotá ...já jsem 10tkovej :)

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... :p

Soudek nebude tak budou lítat zátky :-)

Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce -_-

No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-)

A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse kol114:smich:

Odkaz ke komentáři

Rebel 12° samozřejmě, nic jiného nepijeme -_-

No ....tak 12° tu už jsem nepil ani nepamatuju ...to to se mnou hezky zamotá ...já jsem 10tkovej :)

Napodobne...

Odkaz ke komentáři

Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude :(

Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé.

V pripade ucasti pritelkyn pouze v trickach si myslim, ze zajimave to bude az az.... ;)

Odkaz ke komentáři

Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude :(

Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé.

V pripade ucasti pritelkyn pouze v trickach si myslim, ze zajimave to bude az az.... ;)

No jo vlastně .....zase máš pravdu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...