KOKYN Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Takže já už to mám na 100% potvrzený že mám ve čtvrtek volno volno!!! Dojedu za váma někdy večer babička s dědou mají zlatou svatbu tak pak dorazím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Takže já už to mám na 100% potvrzený že mám ve čtvrtek volno volno!!!Dojedu za váma někdy večer babička s dědou mají zlatou svatbu tak pak dorazím!!! Oukej, počítám s Tebou,a jen Ty sám nebo plus 1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 A co divx, nemluvil jste s ním někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, tímhle dělám autoškolu na vlek :-) No díky za ohleduplnost ....budu si na to auto dávat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Chlazene, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Chlazene, voe No ....jenom jestli bude chlazení :-) ...I když na to moje jedno pivo co já zvládnu je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Chlazene, voe No ....jenom jestli bude chlazení :-) ...I když na to moje jedno pivo co já zvládnu je to jedno Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Chlazene, voe No ....jenom jestli bude chlazení :-) ...I když na to moje jedno pivo co já zvládnu je to jedno Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) Jinak pro informaci: Už mám připravené podložky pod SPZ, jen je nasadit na auto ...jsou nalepené a zalakované. Po nalepení perfektně udělaných samolepek (díky actere) jsem celou plochu stříknul základovkou na plasty aby lak lépe držel a potom jsem nanesl postupně několik slabých vrstev bezbarvého laku. Myslím že výsledek je perfektní a jestli to dneska stihnu hodit na auto, tak tu budou zítra fotky. Píši to proto, že na grilovačku přijedu jako řádný člen Ždárské letky Editováno: 2. Červenec 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Takže já už to mám na 100% potvrzený že mám ve čtvrtek volno volno!!!Dojedu za váma někdy večer babička s dědou mají zlatou svatbu tak pak dorazím!!! Oukej, počítám s Tebou,a jen Ty sám nebo plus 1? Já nejspíš sám přítelkyně je v práci... Asi řeknu bráchovi ať mě k tobě hodí a pak pro mě dojede stejně bude do noci někde lítat když je ten svátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 A co divx, nemluvil jste s ním někdo? Stavoval se ke mě na bar v pátek neměl jsem moc čas na pokec ale co tak vím tak říkel že s tím počítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Rebel 12° samozřejmě, nic jiného nepijeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Takže já už to mám na 100% potvrzený že mám ve čtvrtek volno volno!!!Dojedu za váma někdy večer babička s dědou mají zlatou svatbu tak pak dorazím!!! Oukej, počítám s Tebou,a jen Ty sám nebo plus 1? Já nejspíš sám přítelkyně je v práci... Asi řeknu bráchovi ať mě k tobě hodí a pak pro mě dojede stejně bude do noci někde lítat když je ten svátek... A co divx, nemluvil jste s ním někdo? Stavoval se ke mě na bar v pátek neměl jsem moc čas na pokec ale co tak vím tak říkel že s tím počítá... OK, beru v úvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Jinak pro informaci: Už mám připravené podložky pod SPZ, jen je nasadit na auto ...jsou nalepené a zalakované.Po nalepení perfektně udělaných samolepek (díky actere) jsem celou plochu stříknul základovkou na plasty aby lak lépe držel a potom jsem nanesl postupně několik slabých vrstev bezbarvého laku. Myslím že výsledek je perfektní a jestli to dneska stihnu hodit na auto, tak tu budou zítra fotky. Píši to proto, že na grilovačku přijedu jako řádný člen Ždárské letky Já mám zatím nálepky bez laku, nějak jsem to ještě nestihl, ale už jsem to myl wapkou a v poho, ani náznak problémů Předseda je holt borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Btw, dnes jsem opět potkal firemní camion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Rebel 12° samozřejmě, nic jiného nepijeme No ....tak 12° tu už jsem nepil ani nepamatuju ...to to se mnou hezky zamotá ...já jsem 10tkovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 (editace) Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. Editováno: 3. Červenec 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Btw, už jsou nachystány 4 postele ..a spousta dalších věcí. Dnes budu zamlouvat maso, takže nějaká rezerva bude, ale.. Co na to dodat ....perfektní .... Jaké bude pivo? Rebel 12° samozřejmě, nic jiného nepijeme No ....tak 12° tu už jsem nepil ani nepamatuju ...to to se mnou hezky zamotá ...já jsem 10tkovej Napodobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. V pripade ucasti pritelkyn pouze v trickach si myslim, ze zajimave to bude az az.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. V pripade ucasti pritelkyn pouze v trickach si myslim, ze zajimave to bude az az.... No jo vlastně .....zase máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky