Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 (editace) Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Ty dovez zensky a chlast, mischicka doveze maso a pochutiny a ja dovezu brachu... Editováno: 3. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Ty dovez zensky a chlast, mischicka doveze maso a pochutiny a ja dovezu brachu... Já přivezu jenom jednu ale pro sebe ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Ty dovez zensky a chlast, mischicka doveze maso a pochutiny a ja dovezu brachu... Já přivezu jenom jednu ale pro sebe ..... no teda...tady to lakotou jen čiší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-) Zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Výsledek mého snažení :-) Předek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak a tady je jedno umělecké foto .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Jasně, program připravený: 20,00-02,00 uvodnmí slovo předsedy, 02,00-06,00 závěrečné slovo předsedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Nenapadá mě nic, snad máme vše pod kontrolou. Leda by jste měli nějaké speciální chutě Btw dnes jedu pro maso, pivo bude až ve čtvrtek, abysme ho do té doby nevypili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Jasně, program připravený: 20,00-02,00 uvodnmí slovo předsedy, 02,00-06,00 závěrečné slovo předsedy Fakt .....tyýýýýjoooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Ty dovez zensky a chlast, mischicka doveze maso a pochutiny a ja dovezu brachu... Já přivezu jenom jednu ale pro sebe ..... no teda...tady to lakotou jen čiší.... Že to říkáš zrovna Ty, kdybych napsal ať nám půjčíš sestru, beztak bys radši nepřijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Ty dovez zensky a chlast, mischicka doveze maso a pochutiny a ja dovezu brachu... Já přivezu jenom jednu ale pro sebe ..... no teda...tady to lakotou jen čiší.... Že to říkáš zrovna Ty, kdybych napsal ať nám půjčíš sestru, beztak bys radši nepřijel Jiste ze ne....doma pod zamkem bude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Jasně, program připravený: 20,00-02,00 uvodnmí slovo předsedy, 02,00-06,00 závěrečné slovo předsedy Fakt .....tyýýýýjoooo Znáš předsedu, chtěl jsem od 01,55 do 02,00 čúrací pauzu, ale nehtěl ani slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Jasně, program připravený: 20,00-02,00 uvodnmí slovo předsedy, 02,00-06,00 závěrečné slovo předsedy Fakt .....tyýýýýjoooo Pravda....mam zatim teda jen prichystane osloveni a pozdrav a uz to ma skoro 3 A4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Co je teda potreba dovezt ??? No ...to by mě taky zajímalo??? ..Přidávám se k tomuto dotazu Ty dovez zensky a chlast, mischicka doveze maso a pochutiny a ja dovezu brachu... Já přivezu jenom jednu ale pro sebe ..... no teda...tady to lakotou jen čiší.... Že to říkáš zrovna Ty, kdybych napsal ať nám půjčíš sestru, beztak bys radši nepřijel Jiste ze ne....doma pod zamkem bude.... Ano, doma, a jelikož je to naše sestra, tak u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? urcite.... VIP GEOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Jasně, program připravený: 20,00-02,00 uvodnmí slovo předsedy, 02,00-06,00 závěrečné slovo předsedy Fakt .....tyýýýýjoooo Znáš předsedu, chtěl jsem od 01,55 do 02,00 čúrací pauzu, ale nehtěl ani slyšet Tady se vždy pobavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podle me nekupoval suda...ten bychom nedali.... Tak já jsem myslel že ty si dáš tak 20 piv a na nás už ani nezbude ..... Soudek nebude tak budou lítat zátky :-) Jj, bohužel nebude sud, ale snad to nic neubere na kvalitě akce No ....určitě to neubere na kvalitě protože ty budeš mít tak dokonale připravený program na celý večer že si toho ani nevšimneme že není sud :-) A předseda má pravdu, že sud by se nevypil ...to by byl asi moc velikej masakr. Leda že zůstanem až do soboty a pojedem 2 dny v kuse Jasně, program připravený: 20,00-02,00 uvodnmí slovo předsedy, 02,00-06,00 závěrečné slovo předsedy Fakt .....tyýýýýjoooo Pravda....mam zatim teda jen prichystane osloveni a pozdrav a uz to ma skoro 3 A4 :-) Tak to bude něco .... hele ale učit se to nemusíš ...klidně to můžeš číst ...že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? Děkuji děkuji děkuji :-) Jak tady mám auto před oknem tak už tady na to parta dělníků koukala .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Pravda....mam zatim teda jen prichystane osloveni a pozdrav a uz to ma skoro 3 A4 :-) Tolik superlativů mi přiřkneš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? urcite.... VIP GEOO Náhodou jsem si mohl vybrat protože tam mám tetu ...ale bylo to strašně přebrané .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? Děkuji děkuji děkuji :-) Jak tady mám auto před oknem tak už tady na to parta dělníků koukala .... :-) Hmmmm......takze jedes na gril-party autobusem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Pravda....mam zatim teda jen prichystane osloveni a pozdrav a uz to ma skoro 3 A4 :-) Tolik superlativů mi přiřkneš ? Jiste, o planovaci a ekonomovi je tam dlouhy odstavec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky