mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Hele nekupoval jsem nekdy neco od Tebe ? A ještě na nás chtěl vydělávat...já jsem Ti o něm říkal v souvislosti s nálepkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 ccccc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 ccccc Nono, radši mi řekni kde máš avatar, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 tak to jo ty hérečko Hele, nechceš taky do Letky? Seš tady víc než jinde Ještě máme některé funkce neobsazené jjj, potrebujem jeste Vysavace...Nastenkare...a Dojiče Nástěnkáře bych mu nesvěřil, musíme ho prvně otestovat a musí si projít funkcema odspodu, a nástěnkář je dost zodpovědná fce, takže co vysavač-zametač-dojič ? Plne souhlasim...a mozna za par let postoupi z Dojiče na Kojiče To by se musel jinak jmenovat, třeba Hanička Treba to je TA kodemi, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Ja jsem TA kodemi jo ? :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Hele nekupoval jsem nekdy neco od Tebe ? A ještě na nás chtěl vydělávat...já jsem Ti o něm říkal v souvislosti s nálepkama... Joooo...s tema karikaturama Octavii a Fabii.....taky mam jednu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Pěkně řečeno, sám bych to neřekl líp Taky jsem o tom přemýšlel a jsem rád, že u nás se nenašel a snad ani nenajde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Jiriku...to bych si nikdy nedovolil !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Pěkně řečeno, sám bych to neřekl líp Taky jsem o tom přemýšlel a jsem rád, že u nás se nenašel a snad ani nenajde! Nenajde...protoze je mezi nas nepustime...nejdriv bude tvrdy mesicni prijimac a pak teprve budemem hlasovat o prijeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Ja jsem TA kodemi jo ? :D :D Radši ať zůstane od začátku TEN kodemi než abysme se pak dočkali nějakého nemilého šocku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Pěkně řečeno, sám bych to neřekl líp Taky jsem o tom přemýšlel a jsem rád, že u nás se nenašel a snad ani nenajde! Založíme přijímací skupinu která bude rozhodovat o nových členech ...:-)))) já budu dělat psychologa s debilníma otázkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Hele nekupoval jsem nekdy neco od Tebe ? A ještě na nás chtěl vydělávat...já jsem Ti o něm říkal v souvislosti s nálepkama... Joooo...s tema karikaturama Octavii a Fabii.....taky mam jednu doma Hele, když už jsme u těch karikatur, kouknětě do novinek, nové logo fóra, mistr tam udělal moc pěkné logo z mé včerejší fotky, možná by udělal něco i pro Letku, z naší nějaké společné fotky... PS: Vložil bych to sem, ale nejdou mi v práci přílohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Pěkně řečeno, sám bych to neřekl líp Taky jsem o tom přemýšlel a jsem rád, že u nás se nenašel a snad ani nenajde! Založíme přijímací skupinu která bude rozhodovat o nových členech ...:-)))) já budu dělat psychologa s debilníma otázkama Kokyn ho ozere......mischicka mu da nakladacku.......a ja si nakonec taky kopnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 (editace) Hele nekupoval jsem nekdy neco od Tebe ? A ještě na nás chtěl vydělávat...já jsem Ti o něm říkal v souvislosti s nálepkama... Joooo...s tema karikaturama Octavii a Fabii.....taky mam jednu doma Hele, když už jsme u těch karikatur, kouknětě do novinek, nové logo fóra, mistr tam udělal moc pěkné logo z mé včerejší fotky, možná by udělal něco i pro Letku, z naší nějaké společné fotky... PS: Vložil bych to sem, ale nejdou mi v práci přílohy Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit... Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Editováno: 9. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak znova ...jak je možné že všichni mají kamarády a jenom já vás dva ...co jsem komu udělal Ne ...ještě jsem chtěl vlastně napsat jednu věc. Krátce použiju slova předsedy a to ty kde připouštěl Fífu do Ždárské letky a napsal slova že Fífu bereme, že Ždárská letka není jenom o autech které jsou v ní, ale hlavně o lidech které jsou členy. Tento předsedy výrok doplním o konečně svojí osobní zkušenost, že pravdou je, že se vždy najde v nějké partě nějaký blbec který dokáže překazit celou akci a roznepřátelit celou partu. S čistým svědomím mohu tedy prohlásit, že funkci blbce z mé strany si myslím nikdo nezaslouží (teď jsem doufám že předseda nenapíše že já :-) . Pěkně řečeno, sám bych to neřekl líp Taky jsem o tom přemýšlel a jsem rád, že u nás se nenašel a snad ani nenajde! Založíme přijímací skupinu která bude rozhodovat o nových členech ...:-)))) já budu dělat psychologa s debilníma otázkama Já po zkušenostech z tématu Spolužačky a kolegyně budu hodnotit drahé polovičky a vybírat ženské členky Letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hmmmmm..... i Tva hlava dokaze vyplodit hodnotnou myslenku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hele hoď mi sem odkaz o čem se bavíte ..nějak nemám čas to hledat ...díky. Něco potom zkusím vymyslet a udělat ....jsem se už naušil v programu tak to bude maličkost .... Vám pak pošlu co jsem Vám udělal ..:-) sem to ale raději dávat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hele hoď mi sem odkaz o čem se bavíte ..nějak nemám čas to hledat ...díky. Něco potom zkusím vymyslet a udělat ....jsem se už naušil v programu tak to bude maličkost .... Vám pak pošlu co jsem Vám udělal ..:-) sem to ale raději dávat nebudu Uz se mi v hlave rodi myslenka animovaneho avataru...az bude cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hele hoď mi sem odkaz o čem se bavíte ..nějak nemám čas to hledat ...díky. Něco potom zkusím vymyslet a udělat ....jsem se už naušil v programu tak to bude maličkost .... Vám pak pošlu co jsem Vám udělal ..:-) sem to ale raději dávat nebudu příspěvek číslo 60 A fotky Zelené Hory mám ve svém NTB, takže až večer, nebo musíš pohledat někde na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hmmmmm..... i Tva hlava dokaze vyplodit hodnotnou myslenku... Taky docela čumím ...zajímavé ...Hele ale ku příležitosti focení by to chtělo udělat třeba jenom malinkou akci ...jako ogrilovat králíka nebo tak něco. Jinak na myšlenku králíka jsem přišel dneska ...se tady o tom bavili a tak to musím zkusit ....Jeden pár to ale nemůže jíst a by se potom mohl množit kdyby to s ostatníma seklo. Co vy na to??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hele hoď mi sem odkaz o čem se bavíte ..nějak nemám čas to hledat ...díky. Něco potom zkusím vymyslet a udělat ....jsem se už naušil v programu tak to bude maličkost .... Vám pak pošlu co jsem Vám udělal ..:-) sem to ale raději dávat nebudu Uz se mi v hlave rodi myslenka animovaneho avataru...az bude cas... Jak se Luďova F změní v mou OII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hmmmmm..... i Tva hlava dokaze vyplodit hodnotnou myslenku... Taky docela čumím ...zajímavé ...Hele ale ku příležitosti focení by to chtělo udělat třeba jenom malinkou akci ...jako ogrilovat králíka nebo tak něco. Jinak na myšlenku králíka jsem přišel dneska ...se tady o tom bavili a tak to musím zkusit ....Jeden pár to ale nemůže jíst a by se potom mohl množit kdyby to s ostatníma seklo. Co vy na to??? A to myslis ty kralicky u mischicku doma ? Vzdyt to by bylo tak leda za zub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jsem naprosto PRO.....taky me rano, kdyz jsem to poprve videl, napadlo neco takoveho zmastit...Ovsem bez toho carkovani...je to dost neprehledny Už jsem se ho ptal jak v čem to dělá, ale myslím že kdybychom měli nějaké pěkné foto (námět další akce?) tak by se z toho dalo něco...úplně vidím na pozadí Zelenou Horu jak má na věži místo kříže šíp Škoda a pod ní stojí letouny Letky Hele hoď mi sem odkaz o čem se bavíte ..nějak nemám čas to hledat ...díky. Něco potom zkusím vymyslet a udělat ....jsem se už naušil v programu tak to bude maličkost .... Vám pak pošlu co jsem Vám udělal ..:-) sem to ale raději dávat nebudu příspěvek číslo 60 A fotky Zelené Hory mám ve svém NTB, takže až večer, nebo musíš pohledat někde na netu... Fakt hustý ...ale chtělo by to tedy něco vyfotit :-) aby se dalo něco dělat ...potom se dohodnou cca jak to udělat ..a realizace už není problém ...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky