mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tak pro ty co tyto dvě holky znáte ...obě naleštěné na svatbu Moc pěkné, jen ten tatínek je nějakej divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Kdo teda vůbec měl tu svatbu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 No koukam, ze tady se plni skoro stejne rychle, ja v dobach nejvetsi slavy Hospody c.6 Jj, pěkně se to rozjelo, moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Kdo teda vůbec měl tu svatbu ? Ženich s nevěstou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Moc pěkné, jen ten tatínek je nějakej divnej Tatínek je uplně normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tatínek je uplně normální To se mi ulevilo, aby to nebylo jak ten vtip u nás na dveřích - Maminko, proč jsem černá když vy s tatínkem jste oba bílí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zase jedna fotka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tatínek je uplně normální To se mi ulevilo, aby to nebylo jak ten vtip u nás na dveřích - Maminko, proč jsem černá když vy s tatínkem jste oba bílí ? HA HA HA ....tak ten jsem taky četl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tak ...a tady jeden tatínek :-) že mu to sluší? Kde je ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zase jedna fotka :-) Trosku mischicku rozostrit a bude to fajn....takhle je hodne poznat, ze je to fotomontaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tatínek je uplně normální To se mi ulevilo, aby to nebylo jak ten vtip u nás na dveřích - Maminko, proč jsem černá když vy s tatínkem jste oba bílí ? HA HA HA ....tak ten jsem taky četl ... No, ja uz to videl kdysi, ale ted kdyz jsem to cetl znova, tak jsem se smichy posral, takze ucinek na one mistnosti byl 100% !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zase jedna fotka :-) Trosku mischicku rozostrit a bude to fajn....takhle je hodne poznat, ze je to fotomontaz... Snad všichni vidí tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tatínek je uplně normální To se mi ulevilo, aby to nebylo jak ten vtip u nás na dveřích - Maminko, proč jsem černá když vy s tatínkem jste oba bílí ? HA HA HA ....tak ten jsem taky četl ... No, ja uz to videl kdysi, ale ted kdyz jsem to cetl znova, tak jsem se smichy posral, takze ucinek na one mistnosti byl 100% !!! Mám jich celou sérii, ale tenhle miluju Příště bude jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 A kde jste všichni? Za 20 min. odjíždím na vodu, na tři dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 A kde jste všichni? Za 20 min. odjíždím na vodu, na tři dny... 3 dny bez internetu ...hele ty to nepřežiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 A kde jste všichni? Za 20 min. odjíždím na vodu, na tři dny... v praci, voe... tak se nam hlavne neutop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 A kde jste všichni? Za 20 min. odjíždím na vodu, na tři dny... 3 dny bez internetu ...hele ty to nepřežiješ Mám absťák jak svi*a, včera nešel net, ráno nešel net a teď musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 A kde jste všichni? Za 20 min. odjíždím na vodu, na tři dny... v praci, voe... tak se nam hlavne neutop... Přej je tam jen 40 čísel vody, tak snad ne, max. v rumu:-) Mizím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mějte se tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tak ne, mám ještě asi 15 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mějte se tu... č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 taky č a užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mějte se tu... č taky č a užij si to č už definitivně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tý jo, tak koukám že mischicka nám odjel a normálně to tu umřelo. Konečně můžem actere pracovat když tu nejsou ty statní složky co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tý jo, tak koukám že mischicka nám odjel a normálně to tu umřelo. Konečně můžem actere pracovat když tu nejsou ty statní složky co? No tak vo tym zadna...a ze dneska toho mam jak nas**** . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky