mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 DEN TŘETÍ Ráno zase padal sníh a neměli jsme sekerku na sekání děr do ledu, tak už jsme nejeli do Boršova jak bylo v plánu, ale šli jen na oběd a pak domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A takhle pěkně jsem jim srovnal jídelníčky podle barev a odjel spokojeně do posádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak koukám pane asi byla pěkná prdel!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak kde a v kolik ta zítřejší káva???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak koukám pane asi byla pěkná prdel!!! Maximální odvaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak kde a v kolik ta zítřejší káva???!!! No já tu ty tři dny nebyl, takže nic nevím, ale z toho mála co vím se ženské budou asi od šesti stříhat, tak buď my můžem jít v šest bez nich a ony třeba někdy dojdou, nebo tak v osm (?) snima? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nazdárek mischicko, tak tě tu zase vítám a jsem rád že jsi se nám neutopil. Super foto z dovolené a příběh...moc hezké. Mě osobně se nejvíce líbí fotka Krumlova ...ne pro to co je na ní ale pro její originalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Tak kde a v kolik ta zítřejší káva???!!! No já tu ty tři dny nebyl, takže nic nevím, ale z toho mála co vím se ženské budou asi od šesti stříhat, tak buď my můžem jít v šest bez nich a ony třeba někdy dojdou, nebo tak v osm (?) snima? Hele...hele....nejsem zenska... Ja teda budu absolvovat "omlazovaci" kuru taky... Tak kdyztak pak holky nalozim a prijedeme za Vama...doporucuju opet Evropu... klidne Vam zarezervuju stul... jen potreba vedet, kolik Vas/nas bude... Zatim pocitam mischicka, Janca, Kokyn, Lena a ja...a mozna Mitch se slecnou Mitchovou z Kralikova...DivXovi cinknu az se bude vedet hodina... Editováno: 13. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nazdárek mischicko, tak tě tu zase vítám a jsem rád že jsi se nám neutopil. Super foto z dovolené a příběh...moc hezké. Mě osobně se nejvíce líbí fotka Krumlova ...ne pro to co je na ní ale pro její originalitu Ahoooj Jiříku, děkuju za přivítání, jsem celkem rád, že jsem zpět mezi svými, prt. to místo výcviku na vodě byl díky zimě výcvik v přežití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Hele...hele....nejsem zenska... Ja teda budu absolvovat "omlazovaci" kuru taky... Tak kdyztak pak holky nalozim a prijedeme za Vama...doporucuju opet Evropu... klidne Vam zarezervuju stul... jen potreba vedet, kolik Vas/nas bude... Zatim pocitam mischicka, Janca, Kokyn, Lena a ja...a mozna Mitch se slecnou Mitchovou z Kralikova...DivXovi cinknu az se bude vedet hodina... Hele, ještě bruder asi přibude, jen nevím jestli i Pavlína, ale tu on si kdyžtak vezme na klín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nazdárek mischicko, tak tě tu zase vítám a jsem rád že jsi se nám neutopil. Super foto z dovolené a příběh...moc hezké. Mě osobně se nejvíce líbí fotka Krumlova ...ne pro to co je na ní ale pro její originalitu Ahoooj Jiříku, děkuju za přivítání, jsem celkem rád, že jsem zpět mezi svými, prt. to místo výcviku na vodě byl díky zimě výcvik v přežití No ...na vodě to musí být hezké když je sluníčko a teplo. Když prší tak to asi bude opruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Hele...hele....nejsem zenska... Ja teda budu absolvovat "omlazovaci" kuru taky... Tak kdyztak pak holky nalozim a prijedeme za Vama...doporucuju opet Evropu... klidne Vam zarezervuju stul... jen potreba vedet, kolik Vas/nas bude... Zatim pocitam mischicka, Janca, Kokyn, Lena a ja...a mozna Mitch se slecnou Mitchovou z Kralikova...DivXovi cinknu az se bude vedet hodina... Hele, ještě bruder asi přibude, jen nevím jestli i Pavlína, ale tu on si kdyžtak vezme na klín OK....v pohode....jedine dobre.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky Njn.....zase nejakej chytrej takhle pro patecnim ranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky Njn.....zase nejakej chytrej takhle pro patecnim ranu Nojo, jestli příští rok bude místo Tebe dělat místopředsedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky ...se salámem co se vydával za špek, ale granát 14° byl ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky Njn.....zase nejakej chytrej takhle pro patecnim ranu Vždyť je to jasné ...podívej se na tu fotku ....co vidíš? řízek ...no a to znamená že mischicka měl plněné kledlíky. Není to přeci žádná věda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky Njn.....zase nejakej chytrej takhle pro patecnim ranu Vždyť je to jasné ...podívej se na tu fotku ....co vidíš? řízek ...no a to znamená že mischicka měl plněné kledlíky. Není to přeci žádná věda Aha.....sorry, ja jsem z Matematicke analyzy mel za 3 Editováno: 13. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kdo uhodne co měl mischicka na oběd ? Vypada to jak rizek, ale muselo to chutnat jako mastny vlasy homelessaka Jinak to je řízek, vepřový, ale kamarádův, mischicka měl plněné knedlíky Sakra a já jsem si to podle té fotky myslel že jsi měl plněné kledlíky Njn.....zase nejakej chytrej takhle pro patecnim ranu Vždyť je to jasné ...podívej se na tu fotku ....co vidíš? řízek ...no a to znamená že mischicka měl plněné kledlíky. Není to přeci žádná věda Aha.....sorry, ja jsem z Matematicke analyzy mel za 3 V pohodě ..nic se neděje ...já jsem matematickou analýzu ani neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Voe...ted je potreba se domluvit, at muzu dat vedet Kokynovi a DivXovi....tak si delej legraci treba z kronikare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky