Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Voe...ted je potreba se domluvit, at muzu dat vedet Kokynovi a DivXovi....tak si delej legraci treba z kronikare... Konec srandy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Vždyť je to jasné ...podívej se na tu fotku ....co vidíš? řízek ...no a to znamená že mischicka měl plněné kledlíky. Není to přeci žádná věda se mi jako budoucí místopředseda začínáš líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Nemusíš nás opouštět, Janina bude Fífou, takže s Lenčou dojedou samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Vždyť je to jasné ...podívej se na tu fotku ....co vidíš? řízek ...no a to znamená že mischicka měl plněné kledlíky. Není to přeci žádná věda se mi jako budoucí místopředseda začínáš líbit Jj, uplnej Einstein mezi analytikama (análatikama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Voe...ted je potreba se domluvit, at muzu dat vedet Kokynovi a DivXovi....tak si delej legraci treba z kronikare... Ano, jsem na Tebe připraven Jiříku, ale jen několik málo minut, analýzu jsem měl, ale musím jít pracovat za svou chybějící kolegyni, tu z Krumlova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Nemusíš nás opouštět, Janina bude Fífou, takže s Lenčou dojedou samy Ale ja taktez podlehnu vabeni lesklych nuzek, vonavych samponu a stipaveho odbarvovace Editováno: 13. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Voe...ted je potreba se domluvit, at muzu dat vedet Kokynovi a DivXovi....tak si delej legraci treba z kronikare... Ano, jsem na Tebe připraven Jiříku, ale jen několik málo minut, analýzu jsem měl, ale musím jít pracovat za svou chybějící kolegyni, tu z Krumlova Copak ? Prijela s natrzenou dirkou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Vždyť je to jasné ...podívej se na tu fotku ....co vidíš? řízek ...no a to znamená že mischicka měl plněné kledlíky. Není to přeci žádná věda se mi jako budoucí místopředseda začínáš líbit Jj, uplnej Einstein mezi analytikama (análatikama) Je dokonce Zweistein jak je dobrej bych řekl Nahoď čas a hotovka, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Nemusíš nás opouštět, Janina bude Fífou, takže s Lenčou dojedou samy Ale ja taktez podlehnu vabeni lesklych nuzek, vonavych samponu a stipaveho odbarvovace No taky bych snesl ostříhání, ale už tak nebudu moc stíhat, takže budu za hippíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Voe...ted je potreba se domluvit, at muzu dat vedet Kokynovi a DivXovi....tak si delej legraci treba z kronikare... Ano, jsem na Tebe připraven Jiříku, ale jen několik málo minut, analýzu jsem měl, ale musím jít pracovat za svou chybějící kolegyni, tu z Krumlova Copak ? Prijela s natrzenou dirkou ? O tom já nic nevím, jsem čestný muž a šlechtic, zapoměls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska... auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Navrhuji pro Vas cas 18hod u Evropy....ja tam budu taky, pak zmizim a vratim se mladsi a krasnejsi Předsedo, ty už nemůžeš být mladší a krásnější ...to nejde Voe...ted je potreba se domluvit, at muzu dat vedet Kokynovi a DivXovi....tak si delej legraci treba z kronikare... Ano, jsem na Tebe připraven Jiříku, ale jen několik málo minut, analýzu jsem měl, ale musím jít pracovat za svou chybějící kolegyni, tu z Krumlova Copak ? Prijela s natrzenou dirkou ? O tom já nic nevím, jsem čestný muž a šlechtic, zapoměls? Docista jo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak už jsem to dal na vývěsku, ještě upravím podnadpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Tak to opravdu nedokazu zarezervovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Tak to opravdu nedokazu zarezervovat... Kdyžtak někoho vyhodíte aby jste mohli stát vedle sebe ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Tak to opravdu nedokazu zarezervovat... Kdyžtak někoho vyhodíte aby jste mohli stát vedle sebe ne? POckej....pockej...jak vyhodite ? Snad vyhodiME !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Tak to opravdu nedokazu zarezervovat... Kdyžtak někoho vyhodíte aby jste mohli stát vedle sebe ne? POckej....pockej...jak vyhodite ? Snad vyhodiME !!! Ty jsi tiskový mluvčí, takže Ty to na pokyn předsedy zařídíš, kronikář max. zdokumentuje záznamovým zařízením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Tak to opravdu nedokazu zarezervovat... Kdyžtak někoho vyhodíte aby jste mohli stát vedle sebe ne? POckej....pockej...jak vyhodite ? Snad vyhodiME !!! Ty jsi tiskový mluvčí:, takže Ty to na pokyn předsedy zařídíš, kronikář max. zdokumentuje záznamovým zařízením a zapujci klice k vykonani trestu na onom aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Mizím pracovat kucí, já vím, že nevíte co to je, večer Vám o tom povím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kokyn prave potvrdil ucast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 13.07.2007 patek 18:00 kavarna Evropa ve Zdare nad Sazavou na ulici Veselska...auta pekne vyskladat navrchu vedle sebe... A parkování je doufám reserved? Tak to opravdu nedokazu zarezervovat... Kdyžtak někoho vyhodíte aby jste mohli stát vedle sebe ne? POckej....pockej...jak vyhodite ? Snad vyhodiME !!! Hele já nevím jestli se tam ukážem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Mizím pracovat kucí, já vím, že nevíte co to je, večer Vám o tom povím Pochybuji že zrovna ty to víš .....soudě podle počtu tvých příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) potvrzena ucast ------------------ Jana Lenka mischicka Luda acter Kokyn odmitnuta ucast ------------------- DivX - mimo ZR na dovolene nepotvrzena ucast --------------------- Geoo Stefi Pavla Editováno: 13. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kokyn prave potvrdil ucast... DivX je na dovolene....takze nas bude o jednoho min....takze v podstate slozeni teamu z Grilovacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky