mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 potvrzena ucast------------------ Jana Lenka mischicka Luda acter Kokyn odmitnuta ucast ------------------- DivX - mimo ZR na dovolene nepotvrzena ucast --------------------- Geoo Stefi Pavla Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč Ale budiž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 potvrzena ucast------------------ Jana Lenka mischicka Luda acter Kokyn odmitnuta ucast ------------------- DivX - mimo ZR na dovolene nepotvrzena ucast --------------------- Geoo Stefi Pavla Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč Ale budiž. No tak schazime se proto, abychom opet mohli na chvili zahlednout ten Tvuj cervenej skvost....a u te prilezitosti by se mohl DivX pochlubit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 potvrzena ucast------------------ Jana Lenka mischicka Luda acter Kokyn odmitnuta ucast ------------------- DivX - mimo ZR na dovolene nepotvrzena ucast --------------------- Geoo Stefi Pavla Tak ten hlavní kvůli kterému se scházíme je pryč Ale budiž. No tak schazime se proto, abychom opet mohli na chvili zahlednout ten Tvuj cervenej skvost....a u te prilezitosti by se mohl DivX pochlubit... Ja jsem se zase chtěl podívat na ten stříbrnej skvost ....tak já nevím tedy jaký je důvod sletu letky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Ja jsem se zase chtěl podívat na ten stříbrnej skvost ....tak já nevím tedy jaký je důvod sletu letky. Kdo chce důvod si vždycky najde Viděl bych to na poklidné posezení a pokud nám ten předseda opravdu pojede za Ural, měli bysme se vídat co nejvíc ať si ho ještě užijeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Nebo to necháme být, když stejně není divx a sejdem se třeba za týden opět v Hamrech, na čuníkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Ja jsem se zase chtěl podívat na ten stříbrnej skvost ....tak já nevím tedy jaký je důvod sletu letky. Kdo chce důvod si vždycky najde Viděl bych to na poklidné posezení a pokud nám ten předseda opravdu pojede za Ural, měli bysme se vídat co nejvíc ať si ho ještě užijeme Hele ...ale tak když předseda bude na Uralu tak to je dobé téma srazu (Žďárská letka na Uralu)...vezmem auta a pojedem se za ním podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Hele ...ale tak když předseda bude na Uralu tak to je dobé téma srazu (Žďárská letka na Uralu)...vezmem auta a pojedem se za ním podívat Taky mě to napadlo, ale Okinku bych buď nechal doma, nebo si v práci nafasoval pár samopalů, granátů a kulomet UKL-59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Něco jako potkat se někde na polovině na kafi asi nepřipadá v uvahu co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku Děkuji děkuji děkuji ....budu se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Hele ...ale tak když předseda bude na Uralu tak to je dobé téma srazu (Žďárská letka na Uralu)...vezmem auta a pojedem se za ním podívat Taky mě to napadlo, ale Okinku bych buď nechal doma, nebo si v práci nafasoval pár samopalů, granátů a kulomet UKL-59 Červené se tam nekradou ...té si nikdo ani nevšimne ..neboj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Něco jako potkat se někde na polovině na kafi asi nepřipadá v uvahu co Kde myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Červené se tam nekradou ...té si nikdo ani nevšimne ..neboj :-) Hele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Něco jako potkat se někde na polovině na kafi asi nepřipadá v uvahu co Kde myslíš? Nevím ....ale to je jedno ..nech to asi být ...už je to dohodnuto a tak to nebudu nějak sabotovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Mizím na o, pak máme nástup a pak valím do JI do zervisu, takže na netu do večera nebudu, takže pokud něco vymyslíte, dejte mi někdo vědět na mobil, ju? Ď. a č., M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Ja jsem se zase chtěl podívat na ten stříbrnej skvost ....tak já nevím tedy jaký je důvod sletu letky. Kdo chce důvod si vždycky najde Viděl bych to na poklidné posezení a pokud nám ten předseda opravdu pojede za Ural, měli bysme se vídat co nejvíc ať si ho ještě užijeme To jeste neeee.......videl bych to za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Nebo to necháme být, když stejně není divx a sejdem se třeba za týden opět v Hamrech, na čuníkovi To tu zase nebude slecna acterová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku F5kovaný to je dobrý ...to jsem neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku F5kovaný to je dobrý ...to jsem neslyšel tys toho hochu jeste neslysel !!! Treba vetu.... "Jeeee, vy mate krasny auto !!!" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku F5kovaný to je dobrý ...to jsem neslyšel tys toho hochu jeste neslysel !!! Treba vetu.... "Jeeee, vy mate krasny auto !!!" :) Předsedo ...v příštím volebním období tě nebudu volit ...Předseda a tak uráží auto podřízeného ...tedy ...tedy by jsi se měl stydět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku F5kovaný to je dobrý ...to jsem neslyšel tys toho hochu jeste neslysel !!! Treba vetu.... "Jeeee, vy mate krasny auto !!!" :) Předsedo ...v příštím volebním období tě nebudu volit ...Předseda a tak uráží auto podřízeného ...tedy ...tedy by jsi se měl stydět Stydim se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jinak pan a slečna Geoovi ještě nemaj fotky z grilovačky, nebo ano? Mluvil jsem s nima a opravdu je namají ...ale fakt pan Geoo říkal že fakt nevím jestli na to kafe přijedou ..ono je to fakt krapet z cesty jenom na chvilku si sedout. A ještě předseda se jede stříhat a tak fakt nevím co tam budem dělat Jinak DVD Ti tedy smahnu Jiříčku vzdyt ja mu muzu dat uz to moje vypaleny...uz to mam eF5kovany na disku F5kovaný to je dobrý ...to jsem neslyšel tys toho hochu jeste neslysel !!! Treba vetu.... "Jeeee, vy mate krasny auto !!!" :) Předsedo ...v příštím volebním období tě nebudu volit ...Předseda a tak uráží auto podřízeného ...tedy ...tedy by jsi se měl stydět Stydim se. Tak jo ...budu tě volit ....a aby jsi věděl tak tu větu jsem slyšel ...a moc krát :p :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky