Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! Chtělo to mít postavené někde pod kamerou a ty svině si najít ....Brzo prohodím hasičák v autě za bejzbolovou pálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Ty fole....tady dneska potece krev !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! Chtělo to mít postavené někde pod kamerou a ty svině si najít ....Brzo prohodím hasičák v autě za bejzbolovou pálku Heeeezky....a takhle vznika mafie....tady konkretne rankovicky klan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdyby někdo nevěděl, akce v ZR zrušená-přeložená, není pan divx a i ostatním se to nakonec moc nehodilo, ale snad něco vymyslíme někdy příště No a já to nevěděl a čekal jsem tam na Vás Vážně?! chudáčku Jiříčku! Jinak jsem říkal Janině, že cyklistíte, tak se jí zamlouvala myšlenka, že bysme třeba mohli příští víkend udělat cykloslet No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Ty fole....tady dneska potece krev !!! Hele, já jsem tě bránil ..tak doufám že né moje? Já jsem říkal že když tedy neumíš na kole tak že budeš dělat doprovodné vozidlo ....že ti naházíme kufry do auta a pojedeš za náma jako na pelotonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! Chtělo to mít postavené někde pod kamerou a ty svině si najít ....Brzo prohodím hasičák v autě za bejzbolovou pálku Heeeezky....a takhle vznika mafie....tady konkretne rankovicky klan... a řekni ....co s takovou sebrankou ....bejzbolovou pálkou přes palici aby se těm kokotům co to udělali rosvítilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pan Predseda zhlidnul auto a nadval vic jak Ja Prej jsou lidi ZM*DI Nejde ani tak o to, ze tam rypance...........nejhorsi na tom je, ze to bylo evidentne udelano umyslne !!! Chtělo to mít postavené někde pod kamerou a ty svině si najít ....Brzo prohodím hasičák v autě za bejzbolovou pálku Heeeezky....a takhle vznika mafie....tady konkretne rankovicky klan... a řekni ....co s takovou sebrankou ....bejzbolovou pálkou přes palici aby se těm kokotům co to udělali rosvítilo voe...a jeste si pujdes sednout za ublizeni na zdravi...a on dostane pokutu 500,- protoze skoda nepresahla 5000,- Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Jak si užíváš vedra předsedo? A jak přežíváš domácí samotu bez skoro manželky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Jak si užíváš vedra předsedo? A jak přežíváš domácí samotu bez skoro manželky? Vedra na <>....vcera jsme byli se psem....sileny i v lese...prej padl rekord z roku 1928 !! A jeste nejsem vdovec...Lena jede az dneska vecer, takze moje psychika je zatim OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Tak jsem o vikendu taky dopral RoSince osvezujici a ocistnou koupel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Jak si užíváš vedra předsedo? A jak přežíváš domácí samotu bez skoro manželky? Vedra na <>....vcera jsme byli se psem....sileny i v lese...prej padl rekord z roku 1928 !! A jeste nejsem vdovec...Lena jede az dneska vecer, takze moje psychika je zatim OK Je to umorné ...to jo ...ale počkej dneska ...to se klima nezastaví. Léňu moc pozdravůj a ať ti to tam užije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No ...myslím že by se to dalo .....Někde na polovině cesty se setkat a dáme kofolu a malé pívo No a myslis, ze ja si vozim prdel jen autem ? Oká oká, na půlce cesty HavlBrod Žďár je Přibyslav, takže sraz tam a pak minimálně k mohyle, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Sice říkal, ale Tys to nemusel říkat brouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Tak jsem o vikendu taky dopral RoSince osvezujici a ocistnou koupel... Tedy předsedo ...to je lesk jako blesk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 voe...a jeste si pujdes sednout za ublizeni na zdravi...a on dostane pokutu 500,- protoze skoda nepresahla 5000,- Kc Má pravdu, si nepomůžeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Jak si užíváš vedra předsedo? A jak přežíváš domácí samotu bez skoro manželky? Vedra na <>....vcera jsme byli se psem....sileny i v lese...prej padl rekord z roku 1928 !! A jeste nejsem vdovec...Lena jede az dneska vecer, takze moje psychika je zatim OK Je to umorné ...to jo ...ale počkej dneska ...to se klima nezastaví. Léňu moc pozdravůj a ať ti to tam užije No jeste ze se uz vetsina PC od nas z kanclu odvezlo....bylo tady 22 desktopu, 10 serveru a jedna 400kg UPSka...a k tomu 20 lidi....si to urcite dokazes predstavit....klimy jely obe na plny pecky... Lence vyridim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Tak jsem o vikendu taky dopral RoSince osvezujici a ocistnou koupel... Tedy předsedo ...to je lesk jako blesk :-) A jak mu to pěkně stříká A to tam byl tisk nebo kdo Tě fotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Tak jsem o vikendu taky dopral RoSince osvezujici a ocistnou koupel... Tedy předsedo ...to je lesk jako blesk :-) A jak mu to pěkně stříká A to tam byl tisk nebo kdo Tě fotil moje princezna...ani jsem o tom nevedel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No jeste ze se uz vetsina PC od nas z kanclu odvezlo....bylo tady 22 desktopu, 10 serveru a jedna 400kg UPSka...a k tomu 20 lidi....si to urcite dokazes predstavit....klimy jely obe na plny pecky...Lence vyridim... Sem nevěděl, že děláš v prodejně PC A sestru můžeš pozdravovat i od nás, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 A to tam byl tisk nebo kdo Tě fotil moje princezna...ani jsem o tom nevedel... Já myslel, že jsi jí na chvíli uvolnil z mytí, aby Tě mohla vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No jeste ze se uz vetsina PC od nas z kanclu odvezlo....bylo tady 22 desktopu, 10 serveru a jedna 400kg UPSka...a k tomu 20 lidi....si to urcite dokazes predstavit....klimy jely obe na plny pecky...Lence vyridim... Sem nevěděl, že děláš v prodejně PC A sestru můžeš pozdravovat i od nás, hm? Neni to prodejna, ale developer center :-) proste mistnost, kde se slezou lidi, pokud je to velka zakazka a tam se celej projekt pripravuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 A to tam byl tisk nebo kdo Tě fotil moje princezna...ani jsem o tom nevedel... Já myslel, že jsi jí na chvíli uvolnil z mytí, aby Tě mohla vyfotit e-e....muze mi umyvat vsechno, co chce, ale RoSinka je pouze v moji pěči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No jeste ze se uz vetsina PC od nas z kanclu odvezlo....bylo tady 22 desktopu, 10 serveru a jedna 400kg UPSka...a k tomu 20 lidi....si to urcite dokazes predstavit....klimy jely obe na plny pecky...Lence vyridim... Sem nevěděl, že děláš v prodejně PC A sestru můžeš pozdravovat i od nás, hm? Neni to prodejna, ale developer center :-) proste mistnost, kde se slezou lidi, pokud je to velka zakazka a tam se celej projekt pripravuje... A probíhá tam team brain storming Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Předsedo, musím na jednoho člena něco prásknout ....on ten jeden člen říkal ....no ....že ani na kole neumíš jezdit .... Sice říkal, ale Tys to nemusel říkat brouku Zlobíš se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 e-e....muze mi umyvat vsechno, co chce, ale RoSinka je pouze v moji pěči Předsedo, to je zcela precedntí výrok-rozmysli si to ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No jeste ze se uz vetsina PC od nas z kanclu odvezlo....bylo tady 22 desktopu, 10 serveru a jedna 400kg UPSka...a k tomu 20 lidi....si to urcite dokazes predstavit....klimy jely obe na plny pecky...Lence vyridim... Sem nevěděl, že děláš v prodejně PC A sestru můžeš pozdravovat i od nás, hm? Neni to prodejna, ale developer center :-) proste mistnost, kde se slezou lidi, pokud je to velka zakazka a tam se celej projekt pripravuje... A probíhá tam team brain storming meeting, briefing.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky