Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 a sakra ...tak to jsem to slovo trošku zvoral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 (editace) No a co říkáš na foto ..ani jsi se k tomu nevyjádřil ..jsme to s předsedou aranžovali a fotili jenom kvůli tobě ....že předsedo? No jiste... vsichni cumeli jak pera Jsme taky čuměli jak péra že? :-) Včera No jasny....klidne bych zopakoval... Bože, co jste zase prováděli? Přijeli, předseda koupil, bumbali, kecali koukali, chtěli další bumbání, fronta, dohoda, foto, start , přejetí, potom mě předseda málem zabil když jsem jel zaním a pustil na mě odstřikovače, parkování, já platil ...cola, kecání, mob, kecání, rozloučení, motorka nechytla, roztlaceni, start, rozlouceni 2 , cesta. Tak ..asi tak něco se tam dělo Tak tohle je uncutted version Editováno: 18. Červenec 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Přijeli, předseda koupil, bumbali, kecali koukali, chtěli další bumbání, fronta, dohoda, foto, start , přejetí, potom mě předseda málem zabil když jsem jel zaním a pustil na mě odstřikovače, parkování, já platil ...cola, kecání, mob, kecání, rozloučení, motorka nechytla, roztlaceni, start, rozlouceni 2 , cesta.Tak ..asi tak něco se tam dělo Mě líbit se Tvůj čeština. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Přijeli, předseda koupil, bumbali, kecali koukali, chtěli další bumbání, fronta, dohoda, foto, start , přejetí, potom mě předseda málem zabil když jsem jel zaním a pustil na mě odstřikovače, parkování, já platil ...cola, kecání, mob, kecání, rozloučení, motorka nechytla, roztlaceni, start, rozlouceni 2 , cesta.Tak ..asi tak něco se tam dělo Mě líbit se Tvůj čeština. Děkuji ..od pravopysáka to je dvojnásobné potěšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Pomalu půjdu, pomocnice mi tam dole pláče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mischicko, co máš v plánu ...(předběžně) ....na 27,28,29.7.2007? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Přijeli, předseda koupil, bumbali, kecali koukali, chtěli další bumbání, fronta, dohoda, foto, start , přejetí, potom mě předseda málem zabil když jsem jel zaním a pustil na mě odstřikovače, parkování, já platil ...cola, kecání, mob, kecání, rozloučení, motorka nechytla, roztlaceni, start, rozlouceni 2 , cesta.Tak ..asi tak něco se tam dělo Mě líbit se Tvůj čeština. Děkuji ..od pravopysáka to je dvojnásobné potěšení ---------------------------------- Poznámka pod čarou: Pokus o lezení do zadku kronikáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 (editace) Přijeli, předseda koupil, bumbali, kecali koukali, chtěli další bumbání, fronta, dohoda, foto, start , přejetí, potom mě předseda málem zabil když jsem jel zaním a pustil na mě odstřikovače, parkování, já platil ...cola, kecání, mob, kecání, rozloučení, motorka nechytla, roztlaceni, start, rozlouceni 2 , cesta.Tak ..asi tak něco se tam dělo Mě líbit se Tvůj čeština. Děkuji ..od pravopysáka to je dvojnásobné potěšení ---------------------------------- Poznámka pod čarou: Pokus o lezení do zadku kronikáři Bylo to příjemné Editováno: 18. Červenec 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mischicko, co máš v plánu ...(předběžně) ....na 27,28,29.7.2007? Měli jsme mít sraz francouzštiny, ale zatím se nikdo neozval, tak nefím, pourquoi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Přijeli, předseda koupil, bumbali, kecali koukali, chtěli další bumbání, fronta, dohoda, foto, start , přejetí, potom mě předseda málem zabil když jsem jel zaním a pustil na mě odstřikovače, parkování, já platil ...cola, kecání, mob, kecání, rozloučení, motorka nechytla, roztlaceni, start, rozlouceni 2 , cesta.Tak ..asi tak něco se tam dělo Mě líbit se Tvůj čeština. Děkuji ..od pravopysáka to je dvojnásobné potěšení ---------------------------------- Poznámka pod čarou: Pokus o lezení do zadku kronikáři tak tahle byla primo mezi oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Bylo to příjemné Nemůžu než říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 tak tahle byla primo mezi oci Komu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Tak vážně jdu, zkusím sem dojít po o, ale nevím jak to klapne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mischicko, co máš v plánu ...(předběžně) ....na 27,28,29.7.2007? Měli jsme mít sraz francouzštiny, ale zatím se nikdo neozval, tak nefím, pourquoi? Ok ...tak si to tam nech volné ...někdy povíme co je v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 tak tahle byla primo mezi oci Komu ? Mluvcimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 tak tahle byla primo mezi oci Komu ? No komu asi ..mě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mischicko, co máš v plánu ...(předběžně) ....na 27,28,29.7.2007? Měli jsme mít sraz francouzštiny, ale zatím se nikdo neozval, tak nefím, pourquoi? Ok ...tak si to tam nech volné ...někdy povíme co je v plánu Okááá, už týden předem nebudu jíst a pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 tak tahle byla primo mezi oci Komu ? No komu asi ..mě! Já tyhle hlášky neznám, tak se radši ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A bien tot mes amis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mischicko, co máš v plánu ...(předběžně) ....na 27,28,29.7.2007? Měli jsme mít sraz francouzštiny, ale zatím se nikdo neozval, tak nefím, pourquoi? Ok ...tak si to tam nech volné ...někdy povíme co je v plánu Okááá, už týden předem nebudu jíst a pít Tak přesně to jsem měl na mysli ....super Vidíš to předsedo ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A bien tot mes amis! č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Tak přesně to jsem měl na mysli ....super Vidíš to předsedo ..... Copak copak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A kde zase jste? Snad už ne doma Jak Vás člověk chvíli nehlídá, hned utíkáte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A kde zase jste? Snad už ne doma Jak Vás člověk chvíli nehlídá, hned utíkáte... Jirik uz jo...ja ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Jinak Jiříku moc pěkný ávátár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky