jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Milotec standardně dodává ty nerezový nalepovací plechy jen na mřížku masky. Na mřížku nárazníku už ne. Tam se dělá jen ten nic moc tahokov. Zkoušel jste někdo upravit délkově ty polepy horní a dát je do nárazníku ? Chci to udělat na nárazníku OII RS . Myslím, že to bude mnohem lepší, než ten tahokov. Znamená to ale, že se každá ta voština musí zkrátit, pokud to vůbec s ohledem na jejich délku půjde. Dělal to tu už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 koukám, že nikdo nic. Tak mi prosim někdo alespon změřte, jak jsou dlouhý ty lamely v masce Fabie a kolik z nich je delších, než 140 mm (jsou-li teda vůbec delší než 140) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ja ti to zajtra zmerám, každopádne asi 5 ich bude nepoužitelných a to tých okolo znaku, tie sú fakt krátke. aj ja som nad tým rozmýšlal, že skrátiť, ale keď si uvedomím čo ma stály tie moje (na facelift so zahnutými rebrami) pravidelne serem na tú myšlienku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Krásně řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 no řečený pěkně, ale stejně jsem se zase hovno dověděl. Tak já si to jdu někam změřit sám, když je to tady takovej hroznej problém. Jste vážně moc ochotný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.