najmis Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Sice neobohatím tuto diskuzi žádným výtvorem,ale rád bych zda by někdo uměl udělat virtual Fabie černá perlet pohled ze předu s tím že by tam byla tato maska... http://www.milotec.net/Milotec/Listy-predn...Fabia_g233.html Jde mi o to jak by to vypadalo na černém autě...pokud se bude někomu chtít předem díky...!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 na co VT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 na co VT?? No vida..... nebyla by ještě nějaká fotečka...třeba ¨přímo zepředu...?jinak skoro jako moje...až na ty kola a folie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 amogh:fuj to je desna maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ale niicc jen ten chromovej chuj co se na to laduje je hnus,uplne to nici vzhled .. na nejakym aute to je pekny ale tady zrovna ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 no ja nesouhlasim! :-) ta maska je zrpacovana dost kvalitne, zebra pekne sedi mel jsem ji skoro dva roky a max. spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Souhlas, nerezové kryty na žebra jsou dobře zpracované a vypadají super. Samo subjektivní názor, ale jsem s nimi spokojený... teda byl jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 ale niicc jen ten chromovej chuj co se na to laduje je hnus,uplne to nici vzhled .. na nejakym aute to je pekny ale tady zrovna ne sám si chuj, protože ani nevíš, z čeho to je Žádnej chrom, ale naohýbaný nerezový plechy, který, jak píšou kluci, seděj jak prdel na hrnci. A zrovna na tý černý to vypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 me se to nelibi podleme už moc chromu na tý masce .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ale jo, tak jasně, každýmu se líbí něco jinýho. Od toho jsme lidi, ne ? Ale ty si s tím chromem stejně nedáš pokoj. Nerez jsem říkal, nerez !!! (proto je to asi tak svinsky drahý ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) tak dobře, vzdávám to, chrom ! Ale jinak jsou ty plechy docela bytelný (žádnej staniol), navíc tím naohybáním získávají jistě značnou pevnost. Přesto jsem někde do jedný lamelky chytil šutrák, kterej v tom plechu udělal řádnej důlek. To dostat do okna, proletělo to snad celým autem skrz. Kdysi jsem takhle dostal u Toyty šutr do chladiče tak neštastně, že ho to normálně provalilo. Naštěstí to šlo zalepit. Auto bylo ale asi měsíc v provozu, tak to taky potěší. Editováno: 9. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 No mě osobně se líbí a na černé to je určitě O.K. jen ta cena.... kdyby se toho třeba někdo chtěl zbavit a prodat to.....šup sem s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jirkaK:stim chladicem to zna, dostali sme u fabky sutr do okna a nic u tipa ve stejny rychlosti sutr a pavoucek na okne to sami u tipa stim chladicem,prt ho a byl provrtanej ale taky to slo zalepit .. Dobře kdzy si priznal chrom tak ja přiznam nerez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 No mě osobně se líbí a na černé to je určitě O.K. jen ta cena.... kdyby se toho třeba někdo chtěl zbavit a prodat to.....šup sem s tím... to se jako použitý nedá sundat, musel bys koupit celoumasku. Lepidlo držíjak svině. A nenalepený to nejspíš nikdo nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jirkaK:stim chladicem to zna, dostali sme u fabky sutr do okna a nic u tipa ve stejny rychlosti sutr a pavoucek na okne to sami u tipa stim chladicem,prt ho a byl provrtanej ale taky to slo zalepit ..Dobře kdzy si priznal chrom tak ja přiznam nerez u těch šutrú taky záleží na tom, jak ho chytneš. Někdy to taky může bejt kus železa, šroub a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) jedny žebírka by k dispozici byly Editováno: 9. Březen 2007, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jedny žebírka by k dispozici byly nenalepený nebo ty na fotce ? Za kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ony sou nalepené, takže i s mřížkou.... Odkaz na téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) Tak z Virtualu bude reál...... Editováno: 10. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Už se těším na nějakou fotečku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jj..jen co bude hezky a budu moct umýt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.