Jirkasss V//RS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) Tak jsem do toho práskl a přehodil na letní, jenže se mi zatoulal někde jeden šroub a za boho ho nemůžu najít. A zítra mám jet do H.K. (80 km). Napište mi někdo váš názor, jetli tam na 4 šroubech v jednom kole dojedu bez problémů. Nebo to mám přehazovat zpět? V H.K. ten jeden už dokoupím... Editováno: 1. Březen 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dojedeš v pohodě,jen to nehoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 copa si to nahodil za kolicka?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Klidně to i hoň, já letěl z Prahy, když jsem auto koupil, i 180 a najel jsem cca 250km bez šroubu na kole, než jsem si toho všimnul... a to nevím kolik s tim najezdil ten majitel předemnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 copa si to nahodil za kolicka?? :-) ma furt ty samé,taky sem se divil ale co sem stah ten avatar a podival se pořadne tak jsou to furt ty samé .. Moc ji slušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Tak to jsem klidný, díky moc. to Amogh: loňský model, na nový zatím není, ale já jsem spokojen... (viz. Vaše Fabie, My Fabooo) Zítra bude-li trocha počas na fotku, přidám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 copa si to nahodil za kolicka?? :-) ma furt ty samé,taky sem se divil ale co sem stah ten avatar a podival se pořadne tak jsou to furt ty samé .. Moc ji slušej díkyyyyyyy za ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jj tak to vim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 vydrzi aj na troch-vyskusane:-) ale ked som to zistil a spomenul si,ze som letel ako blazon,tak mi presiel mraz po chrbate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 vydrzi aj na troch-vyskusane:-) ale ked som to zistil a spomenul si,ze som letel ako blazon,tak mi presiel mraz po chrbate jo jo mráz po chrbátě tak to věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No jo tak jsem dojel bez problémů, jak jste psali, takže O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Jeden šroub je ok,ale co dva? to už by bylo asi horší co kluci .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Jeden šroub je ok,ale co dva? to už by bylo asi horší co kluci .. podle toho kde by ty 2 chyběly... hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.