Publikováno Březen 1, 200718 r Tak jsem do toho práskl a přehodil na letní, jenže se mi zatoulal někde jeden šroub a za boho ho nemůžu najít. A zítra mám jet do H.K. (80 km). Napište mi někdo váš názor, jetli tam na 4 šroubech v jednom kole dojedu bez problémů. Nebo to mám přehazovat zpět? V H.K. ten jeden už dokoupím... Upraveno Březen 1, 200718 r od Jirkasss V//RS
Březen 1, 200718 r Klidně to i hoň, já letěl z Prahy, když jsem auto koupil, i 180 a najel jsem cca 250km bez šroubu na kole, než jsem si toho všimnul... a to nevím kolik s tim najezdil ten majitel předemnou...
Březen 1, 200718 r copa si to nahodil za kolicka?? :-) ma furt ty samé,taky sem se divil ale co sem stah ten avatar a podival se pořadne tak jsou to furt ty samé .. Moc ji slušej
Březen 1, 200718 r Autor Tak to jsem klidný, díky moc. to Amogh: loňský model, na nový zatím není, ale já jsem spokojen... (viz. Vaše Fabie, My Fabooo) Zítra bude-li trocha počas na fotku, přidám...
Březen 1, 200718 r Autor copa si to nahodil za kolicka?? :-) ma furt ty samé,taky sem se divil ale co sem stah ten avatar a podival se pořadne tak jsou to furt ty samé .. Moc ji slušej díkyyyyyyy za ní
Březen 1, 200718 r vydrzi aj na troch-vyskusane:-) ale ked som to zistil a spomenul si,ze som letel ako blazon,tak mi presiel mraz po chrbate
Březen 1, 200718 r Autor vydrzi aj na troch-vyskusane:-) ale ked som to zistil a spomenul si,ze som letel ako blazon,tak mi presiel mraz po chrbate jo jo mráz po chrbátě tak to věřím
Březen 5, 200718 r Jeden šroub je ok,ale co dva? to už by bylo asi horší co kluci .. podle toho kde by ty 2 chyběly... hm?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.