MichalJ Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Znáte někdo hliníkový sedačky KIRKEY ( http://www.kirkeyracing.com/ )? Bylo by možný je někde v ČR vidět fyzicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no tak to nevim, kde u nas pripadne sehnat, kazdopadne neco takovyho bych si do auta nedal, ale proti gustu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Já taky ne . Potřeboval bych je do práce do letadla - v čalouněný verzi vypadaj dost dobře a s částečným čalouněním jsou zase hodně lehký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Mě to připomíná luxusní elektrický křeslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Mě to připomíná luxusní elektrický křeslo To jako ze by ti to priskvarilo jenom prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 No jasně horší varianta něž nakopání do řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 No jasně horší varianta něž nakopání do řiti to by meli montovat povinne do parlamentu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.