Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj rozhodl jsem se že už je načase odlišit svou Octu. Asi jako mnoho z Vás k tomu použiju díly Milotec. Jak vypadají kliky jsem měl už možnost vidět-těch je dost a dost. Ale zajímá mě trřeba ten chromový gril z masky :D:D zrcátka, různé lišty atd... Prosim Vás kdo něco takového máte hoďte mi sem foto at kouknu a rozhodnu se co tam nacpat. Děkuji lol

Ahoj rozhodl jsem se že už je načase odlišit svou Octu. Asi jako mnoho z Vás k tomu použiju díly Milotec. Jak vypadají kliky jsem měl už možnost vidět-těch je dost a dost. Ale zajímá mě trřeba ten chromový gril z masky :D  :D  zrcátka, různé lišty atd... Prosim Vás kdo něco takového máte hoďte mi sem foto at kouknu a rozhodnu se co tam nacpat. Děkuji  lol

jj kamo,,fotky musis hledat ;) na netu jich spousta.A co se tyce tech dopnku,se koukni sem,mozna ti tam neco padne do oka

http://www.milotec.net/-b-Skoda-Octavia-b-_d13.html :)

Upraveno od Jeronymo

• Autor
Ahoj rozhodl jsem se že už je načase odlišit svou Octu. Asi jako mnoho z Vás k tomu použiju díly Milotec. Jak vypadají kliky jsem měl už možnost vidět-těch je dost a dost. Ale zajímá mě trřeba ten chromový gril z masky :D  :D  zrcátka, různé lišty atd... Prosim Vás kdo něco takového máte hoďte mi sem foto at kouknu a rozhodnu se co tam nacpat. Děkuji  lol

jj kamo,,fotky musis hledat ;) na netu jich spousta.A co se tyce tech dopnku,se koukni sem,mozna ti tam neco padne do oka

http://www.milotec.net/-b-Skoda-Octavia-b-_d13.html :)

jasné znám. Jedná se mi o to vidět to ne v detailu, ale na celém autě a třeba dohromady v kombinaci s dalšími doplnky

Pokud mas kliky lakovany, a zrcatky tak se na chrom vyser...

A masku kdyz uz tak tu sportovni bez znaku..ostatni sou divny...

..jedine snad mracitka do barvy, nebo masku do barvy, jak tu fotil cluda, ne tu chromovanou, nebo LaK madlo na kufr......

..ty chrom obroucky na tvuj maxidot taky nevypadaj spatne, kdyz jsem ti nesehnal LaK na benal.

Upraveno od JasteR

Zebrovani masky, mracitka, kliky - MILOTEC

Svetla, prodlouzeni strechy, kridelko:), lista 5. dveri, listicka nad spz - MILOTEC

Krouzky kolem budiku - MILOTEC

Lemovani tapecu - MILOTEC

BTW trochu jsem ti to prejmenoval to tema! ;)

tak tady je předek milotec

post-24-1173170715_thumb.jpg

tak tady je předek milotec

Ta maska to je ta s nerez mrizkou ?

:palec2: jasně
  • Autor

Tož pekné pekné to má Davon... Jistě nějaká inspirace bude. Ty polepy sloupků máš taky od Milotecu, bo originál Škoda?

Tož pekné pekné to má Davon... Jistě nějaká inspirace bude. Ty polepy sloupků máš taky od Milotecu, bo originál Škoda?

diky, polepy sloupku jsou Skoda a uz bych je v zivote nechtel! :disgust:

trošku OT , ale jaké lepidlo je nejlepší na plasty, nějaké vteřinové a nebo něco jiného?

Musí to držet, rozdělávat už to nikdy nebudu!

trošku OT , ale jaké lepidlo je nejlepší na plasty, nějaké vteřinové a nebo něco jiného?

Já bych řekl že nejlepší bude asi lepidlo na autosklo lepil sem tím křídlo a bomba!!!

Já bych řekl že nejlepší bude asi lepidlo na autosklo lepil sem tím křídlo a bomba!!!

A nějaký název, ať vím, co mám přesně koupit?

to co prodává milotec je víc než dobré

Hele a nesundaval nekdo ten chrom paket ze zrcatek? Nejaka zkusenost?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.