lukkkas123 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 AHoj mam octavii a mam jeden problem. Mel jsem rozbite celni sklo nechal jsem jej vymenit a mam ted problem.Ze kdyz jedu rychleji od 90 vis nejlepe slyset kolem 130 kmH, tak mne fuci a pripada mne, ze je to na prednim skle na bokach. Je to jako kdyby foukal silny vitr. Ale zadny treba nefouka.Co by to mohlo zpusobovat ??? Potom se mne jeste zda ze mne trochu pofukuje u zadnich dveri u sloupku s prednima.. Co by to mohlo byt tesneni? Diky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 No ve 130 km/h je to už solidní vichr i v bezvětří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Sice starsi tema ale pro me aktualni. Delalo mi to taky a musel jsem dat novou pravou listu u celniho skla. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/zpetna-zrcatka/4345-kryci-lista-celniho-skla-octavia-1997-2010-tour.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.