Březen 13, 20214 r Ne nemůžeš, ve složce labels jsou popisky jednotek a v souboru codes.dat popis chyb. Upraveno Březen 13, 20214 r od Domio
Srpen 19, 20214 r Zdravim, je tu niekto z Brna (resp. kto by bol ochotny prist do Brna) a vedel by mi zistiť PIN k riadiacej jednotke? Menil som spinaciu skrinku a potreboval by som sparovat novy kluc. Original PIN netusim kde je. Diky
Srpen 19, 20214 r jj kluc mam, len docela sa bojim aby som ho nerozbil ked to budem vyberat. Zajtra dam vyfrezovat novu planzetu na ten vystrelovaci podla toho noveho kluca a uvidim ci to bude fungovat no.
Říjen 24, 20213 r Ahoj. Prosím o radu ohledně diagnostiky. Mám kabel kkl OBD2 a octavia1 2003. Měl jsem v noťasu vag-com, ale po přeinstalaci na windows10 nenávratně zmizel. Jaký program si mám stáhnout a potřebuji k tomu znovu to CD, které bylo kdysi zakoupeno i s kabelem? Jde mi jen o načtení závad, svítí čidlo ABS. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.