MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak jsem si dneska poridil noveho clena rodiny, bohuzel se jeste nevi zda je to kluk nebo holka, kazdopadne bud to bude Romeo nebo Julie. Je to mazlicek, 6-7 svlek takze zatim prcek ma asi 5cm a je to Brachypelma smithi . Tady je mala fotecka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jůůůů ten je hezký. Jsem chtěl taky... Ještě mi ho táta dodnes služí. Kdysi se mnou prohrál sázku když jsme se vsadili že sklípkan nepatří mezi insecta. No a stejně nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jůůůů ten je hezký. Jsem chtěl taky... Ještě mi ho táta dodnes služí. Kdysi se mnou prohrál sázku když jsme se vsadili že sklípkan nepatří mezi insecta. No a stejně nic... Hele je fakt nadhernej, je to mazlicek... az bude v nejaky lepsi pozici udelam detail. I segra s matkou rikali ze to neni tak hrozny jako na obrazcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 No ty bláho,tak jestli mám z něčeho fóbii,tak z tohodle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 No ty bláho,tak jestli mám z něčeho fóbii,tak z tohodle Ja myslim, ze to nebude tak hrozny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 No ty bláho,tak jestli mám z něčeho fóbii,tak z tohodle Ja myslim, ze to nebude tak hrozny :-) hele jemám 2 metry a pavouků z pavouků mám fakt fóbii,jedinej pavouk kterej mi nevadí je takový to malý štístko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 No ty bláho,tak jestli mám z něčeho fóbii,tak z tohodle Ja myslim, ze to nebude tak hrozny :-) hele jemám 2 metry a pavouků z pavouků mám fakt fóbii,jedinej pavouk kterej mi nevadí je takový to malý štístko Vsak todle je jako stistko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A takhle krasna/y by mel/a byt az bude velika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 hotový hlídač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A počkej až začne vykopávat žahavý chloupky, Smithi je pěkněj, ale sviňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A počkej až začne vykopávat žahavý chloupky, Smithi je pěkněj, ale sviňák No jo no :-) ono to neni tak hrozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To je tvůj první sklípkan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A jak se vlastně jmenuje? Co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To je tvůj první sklípkan? Spis posledni, jestli ho kousne a zežere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 no tak konecne se nam kluk rozhoupal... je to paradni kousek, kolikatej je to svlek? neco kolem 3svleku bych si tipnul.... smitak je libovej, kdyz se pak dostane do adultu a s tema chloupkama to neni tak hrozny, brachypelmy jsou sice notoricky vykopavaci, ale neni to zadnej des... znam a i mam nekolik horsich!! davej bacha, ze te to tak chytne a nezustanes jen u jednoho kousku..... jinak cele jmeno je BRACHYPELMA SMITHI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To je tvůj první sklípkan? Jojo muj prvni kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A jak se vlastně jmenuje? Co? Dyt sem to psal v prvnim prispevku :-) Bud Romeo nebo Julie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A jak se vlastně jmenuje? Co? Dyt sem to psal v prvnim prispevku :-) Bud Romeo nebo Julie hahahaha tak to mu budes este pekne dlouho rikat ''TEN PAVOUK'' nez poznas, co je to za pohlavi, tak to veme este nejakej ten cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 :-) Jeste jedna fotecka ... jinak typek rikal, ze je to 6.svlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 :-) Jeste jedna fotecka ... jinak typek rikal, ze je to 6.svlek no tak to sry, todle je fakt tak 6 svlek, ja sem to na tu dalku blbe poznal.... ja mam doma taky smitku v 6tym a vypada dost podobne... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 :-) Jeste jedna fotecka ... jinak typek rikal, ze je to 6.svlek no tak to sry, todle je fakt tak 6 svlek, ja sem to na tu dalku blbe poznal.... ja mam doma taky smitku v 6tym a vypada dost podobne... !!! A rikas jak ji das jidlo hned po nem skoci jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 :-) Jeste jedna fotecka ... jinak typek rikal, ze je to 6.svlek no tak to sry, todle je fakt tak 6 svlek, ja sem to na tu dalku blbe poznal.... ja mam doma taky smitku v 6tym a vypada dost podobne... !!! A rikas jak ji das jidlo hned po nem skoci jo ? jj pokud neni pred svlekem, tak hnedka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.