Přejít na obsah

Sklípkani

MichalF

Doporučené příspěvky

jůůůů ten je hezký. Jsem chtěl taky... Ještě mi ho táta dodnes služí. Kdysi se mnou prohrál sázku když jsme se vsadili že sklípkan nepatří mezi insecta. No a stejně nic...

Hele je fakt nadhernej, je to mazlicek... az bude v nejaky lepsi pozici udelam detail. I segra s matkou rikali ze to neni tak hrozny jako na obrazcich :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak konecne se nam kluk rozhoupal... :) je to paradni kousek, kolikatej je to svlek? neco kolem 3svleku bych si tipnul.... :) smitak je libovej, kdyz se pak dostane do adultu a s tema chloupkama to neni tak hrozny, brachypelmy jsou sice notoricky vykopavaci, ale neni to zadnej des... :) znam a i mam nekolik horsich!! :) davej bacha, ze te to tak chytne a nezustanes jen u jednoho kousku..... :t

jinak cele jmeno je BRACHYPELMA SMITHI... :)

Odkaz ke komentáři

:-) Jeste jedna fotecka ... jinak typek rikal, ze je to 6.svlek  :huh:

no tak to sry, todle je fakt tak 6 svlek, ja sem to na tu dalku blbe poznal.... :blbec:

ja mam doma taky smitku v 6tym a vypada dost podobne... !!! :)

A rikas jak ji das jidlo hned po nem skoci jo ?

jj pokud neni pred svlekem, tak hnedka... ;)

Odkaz ke komentáři

jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle....:( me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... -_-

No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...