Octavianus Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 to carlos: Kde si prosím Tě sehnal ten držák nápojů nad rádio do faceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olasafir Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 no to bych prave moc rad ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olasafir Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 sehnat ho no to bych prave moc rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 sehnat ho no to bych prave moc rad Já též,to je přesně to co schánim. to Carlos: Nedělej tajnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tohle, ale není carlose pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak tedy si pište je to ze Seat Arosa,pasuje to do octy,má to kámoš v Německu na octě,někdy se dá sehnat na ebay.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak tedy si pište je to ze Seat Arosa,pasuje to do octy,má to kámoš v Německu na octě,někdy se dá sehnat na ebay.de Aha,no zkusim nějáký vrakáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) hledal jsem a našel vrakoviště seat: Tábor Sluštice-602696117 Psáry-605281036 Praha-Mratín-603360603 Brno-608210001--608709069 Svitavy Praha-Zličín-603503583 Plzen-Zruč-602232447 Ostrava-Poruba-608863593 Praha západ-Červený Újezd-777818898 Sedlčany-602458595 Zlatníky-Hodkovice-602313850 Slaný-Lotouš-603176116 Jesenice u Prahy-602217743 Praha západ-Ohrobec-603226649 http://www.auto-global.cz/index.htm Editováno: 24. Březen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no myslím ale,že tam aros moc mít nebudou ,chtělo by to mrknout jestli něco podobného je v passatu,nebo golfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no myslím ale,že tam aros moc mít nebudou ,chtělo by to mrknout jestli něco podobného je v passatu,nebo golfu mrkni sem,já už tam hodil inzerát,snad se někdo najde,jinak ty adresy mám odtud: http://seat-klub.cz/forum/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Zdar všem, nevěděl jsme zda to bude pro někoho tak zajímavé, takže rád popíšu výrobu Stačí vyndat dvě záslepky které tam byly a vyříznout mezi nima tenkej sloupek cca 5mm širokej. Tím vznikne otvor pro držák. No a potom stačí jen změřit přesnou šířku, výšku a hloubku vzniklé díry. Podle ní sem udělal z obyč. plastu na reklamní cedule (cca 2-3mm silnej) tubus, po stranách dvě vodítka na hliníkový kolejnice (takový L-ko z obi cca 10x10mm) a na to uz jen nahoru nalepit dalsi desku plastu s vyříznutou dírou. Pokud bude zájem, tak to nafotím i zezdola, tam je vidět takovem minimechanismus kterej vyklápí dolní držák aby kelímek nepropad Pak už jen dopředu z kousku plastu čelo (trochu ho předehnout aby kopírovalo tvar palubky) a je to. Všechno dělaný metodou pokus omyl. Všechno lepený vteřiňákem, poté stříkaný zakladovkou na plasty (všichni tvrdili že to na tom plastu nebude držet ale držíííí!) plničem, přebroušený, a nastříkaný černou matnou. Jediná nevýhoda: pár kapek coly který tam zůstali asi tři dny (sem dobytek, vim) tu barvu v místě dotyku spolehlivě rozežere Jo a je to dimenzovaný na všechny velikosti nápiojů od MeCa )) A to vlevo vedle je vnitřní teploměr s indikací klimatizace a vnitřní cirkulace )) To originál podsvícení tlačítek klimy a klapky nebylo ve dne vůbec vidět, takže sem nevěděl zda klimuju (teda věděl, nebylo mi vedro, ale mám úchylku na kontrolky a tlačítka, čím víc, tím líp). Vypnutej není skoro vidět, jinak svítí červěně a mění intenzitu svitu podle podsvícení palubky Nafotím též Škodě zdar! Kde jsi prosímtě sehnal ten ""vnitřní teploměr s indikací klimatizace a vnitřní cirkulace"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Taky rucni vyroba Do jedny zaslepky sem vyriznul diru na LCD displej + dve ledky, pres to udelel stitek na laseru (tidkarne) kterej ma takovou sitnici aby nebylo na displej videt kdyz je vypnutej a zaroven aby v noci moc nesajnil! No a pak sem ze stavebnice slozil LCD teplomer (tusim ze sem ho kupoval v COMPO na Karlaku). Kabel k LCD sem vyved dlouhym IDE kabelem z compu k ty jednotce (je umistena vedle kastliku) a napojil ledky na tlacitka od klimy! Voser byl celkem dovymyslet to stmivani s budikama, ale nakonec se to povedlo tak ze to vsechno sviti uplne stejne, neboli pri vypnutejch svetlech (dnes uz na hovno) co nejvic a pri zapnutejch podle nastaveni toho potenciometru.... Cely to ma ale jeden nedostatek Ten teplomer ze stavebnice nema vnitrni kompenzaci teploty, neboli pri minus teplote se sam "rozhodi"... Dneska by to udelal s pomoci PIC a termistoru kterej primo vysila digitalne teplotu, ale nejsou lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Taky rucni vyroba Do jedny zaslepky sem vyriznul diru na LCD displej + dve ledky, pres to udelel stitek na laseru (tidkarne) kterej ma takovou sitnici aby nebylo na displej videt kdyz je vypnutej a zaroven aby v noci moc nesajnil! No a pak sem ze stavebnice slozil LCD teplomer (tusim ze sem ho kupoval v COMPO na Karlaku). Kabel k LCD sem vyved dlouhym IDE kabelem z compu k ty jednotce (je umistena vedle kastliku) a napojil ledky na tlacitka od klimy! Voser byl celkem dovymyslet to stmivani s budikama, ale nakonec se to povedlo tak ze to vsechno sviti uplne stejne, neboli pri vypnutejch svetlech (dnes uz na hovno) co nejvic a pri zapnutejch podle nastaveni toho potenciometru.... Cely to ma ale jeden nedostatek Ten teplomer ze stavebnice nema vnitrni kompenzaci teploty, neboli pri minus teplote se sam "rozhodi"... Dneska by to udelal s pomoci PIC a termistoru kterej primo vysila digitalne teplotu, ale nejsou lidi Tak to jsi mě dostal.. "PIC a termistor" to je pro mně trochu vzdálené.. .Já myslel,že se to dá někde koupit celé.Když budeš náhodou dělat ještě jeden tak ho od tebe koupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Taky rucni vyroba Do jedny zaslepky sem vyriznul diru na LCD displej + dve ledky, pres to udelel stitek na laseru (tidkarne) kterej ma takovou sitnici aby nebylo na displej videt kdyz je vypnutej a zaroven aby v noci moc nesajnil! No a pak sem ze stavebnice slozil LCD teplomer (tusim ze sem ho kupoval v COMPO na Karlaku). Kabel k LCD sem vyved dlouhym IDE kabelem z compu k ty jednotce (je umistena vedle kastliku) a napojil ledky na tlacitka od klimy! Voser byl celkem dovymyslet to stmivani s budikama, ale nakonec se to povedlo tak ze to vsechno sviti uplne stejne, neboli pri vypnutejch svetlech (dnes uz na hovno) co nejvic a pri zapnutejch podle nastaveni toho potenciometru.... Cely to ma ale jeden nedostatek Ten teplomer ze stavebnice nema vnitrni kompenzaci teploty, neboli pri minus teplote se sam "rozhodi"... Dneska by to udelal s pomoci PIC a termistoru kterej primo vysila digitalne teplotu, ale nejsou lidi Tak to jsi mě dostal.. "PIC a termistor" to je pro mně trochu vzdálené.. .Já myslel,že se to dá někde koupit celé.Když budeš náhodou dělat ještě jeden tak ho od tebe koupím... Kdyby se naslo vic lidi, tak by se to asi vyplatilo udelat! Ale nevim jestli by do novy Kokty sel taky, minimalni pozadavek je alespon jedna volna zaslepka..... Jo a v novy kokte uz sou myslim i ty zaslepky takovy vypoukly, je to tak? Takez by se tam asi daval ten LCD displej spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Taky rucni vyroba Do jedny zaslepky sem vyriznul diru na LCD displej + dve ledky, pres to udelel stitek na laseru (tidkarne) kterej ma takovou sitnici aby nebylo na displej videt kdyz je vypnutej a zaroven aby v noci moc nesajnil! No a pak sem ze stavebnice slozil LCD teplomer (tusim ze sem ho kupoval v COMPO na Karlaku). Kabel k LCD sem vyved dlouhym IDE kabelem z compu k ty jednotce (je umistena vedle kastliku) a napojil ledky na tlacitka od klimy! Voser byl celkem dovymyslet to stmivani s budikama, ale nakonec se to povedlo tak ze to vsechno sviti uplne stejne, neboli pri vypnutejch svetlech (dnes uz na hovno) co nejvic a pri zapnutejch podle nastaveni toho potenciometru.... Cely to ma ale jeden nedostatek Ten teplomer ze stavebnice nema vnitrni kompenzaci teploty, neboli pri minus teplote se sam "rozhodi"... Dneska by to udelal s pomoci PIC a termistoru kterej primo vysila digitalne teplotu, ale nejsou lidi Tak to jsi mě dostal.. "PIC a termistor" to je pro mně trochu vzdálené.. .Já myslel,že se to dá někde koupit celé.Když budeš náhodou dělat ještě jeden tak ho od tebe koupím... Kdyby se naslo vic lidi, tak by se to asi vyplatilo udelat! Ale nevim jestli by do novy Kokty sel taky, minimalni pozadavek je alespon jedna volna zaslepka..... Jo a v novy kokte uz sou myslim i ty zaslepky takovy vypoukly, je to tak? Takez by se tam asi daval ten LCD displej spatne možná bych měl taky zájem - co třeba zkusit nahodit nějakou cca cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 už jsme 2 co maj zájem.. ,tak jaká by byla cenovka.pls na moji starou palubovku..ta samá co je na fotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 už jsme 2 co maj zájem.. ,tak jaká by byla cenovka.pls na moji starou palubovku..ta samá co je na fotkách. Si budete myslet ze sem se zblaznil ale: nejlevnejsi stavebnice s digitalnim teplomerem rizenym mikroprocesorem (jinak to nema cenu, to mam vyzkouseny, jakejkoli jinej z diskretnich soucastek se proste sam hejbe s teplotou taky, takze ukazuje kravoviny) stoji 990 Kc viz: teplomer Takze k tomu jeste dokoupit mensi LED displej kterej se vejde do ty zaslepky (cca 100) + tranzistor a par vodporu, to uz sou celkem minimalni castky (do 50Kc). Ale bez ty stavebnice to tezko postavime a to nemluvim vo praci kterou na tom clovek necha Vyhoda: teplomer ma dve cidla, druhy se da pouzit pro sledovani teploty jinde, kde je uz na uzivateli! Sou tam i teplomery za 500, presne jeden z nich mam, ale jak sem psal, nevyhoda je tepltni nestalost ktera i mikroprocesoru nehrozi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 už jsme 2 co maj zájem.. ,tak jaká by byla cenovka.pls na moji starou palubovku..ta samá co je na fotkách. Si budete myslet ze sem se zblaznil ale: nejlevnejsi stavebnice s digitalnim teplomerem rizenym mikroprocesorem (jinak to nema cenu, to mam vyzkouseny, jakejkoli jinej z diskretnich soucastek se proste sam hejbe s teplotou taky, takze ukazuje kravoviny) stoji 990 Kc viz: teplomer Takze k tomu jeste dokoupit mensi LED displej kterej se vejde do ty zaslepky (cca 100) + tranzistor a par vodporu, to uz sou celkem minimalni castky (do 50Kc). Ale bez ty stavebnice to tezko postavime a to nemluvim vo praci kterou na tom clovek necha Vyhoda: teplomer ma dve cidla, druhy se da pouzit pro sledovani teploty jinde, kde je uz na uzivateli! Sou tam i teplomery za 500, presne jeden z nich mam, ale jak sem psal, nevyhoda je tepltni nestalost ktera i mikroprocesoru nehrozi! fíha...to je trochu nadlimit, než jsem čekal ale dal jsi to jasně "naférovku" Když to sčotnu + odhad nějaký práce + poštovný, tak jsme tak na 2litrech? Nevím, jestli bych to za tu cenu chtěl...ale nechám si to rozležet... Jinak dík za propočet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 chlapi,drobet jsme odbočili ale nevadí i mne to zajímá,ale,,,, psal jsem na crakáče a nic,zatímtedy u 2 nee,tak jsem napsal prodejci seatu tak jsem zvědavý teda pokud je budou mít tak asi za kolik že?budeme hádat?já tipuji 300kč/ks. jinakted to začala dávat audi do A4 cabrio,tak se snad dočkáme i ve škodovce,to zase bude vynález roku a v paketu tak za 500kč/ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ty jsi z laciného kraje,za 5kil by jsi to nekoupil ani na vrakáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ty jsi z laciného kraje,za 5kil by jsi to nekoupil ani na vrakáči cože???????????????????????si dělej kozy!fakt ani na vraku za 5 kil?to ho nechcu teda za ten ranec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ty jsi z laciného kraje,za 5kil by jsi to nekoupil ani na vrakáči cože???????????????????????si dělej kozy!fakt ani na vraku za 5 kil?to ho nechcu teda za ten ranec! no...k těm cenám obecně (i když to není k tématu)...dneska jsem si chtěl ve Škodovce koupit takovej ten kus blbýho plastovýho výlisku, jak v něm je vzadu přidělanej reprák a drží v něm nacvaklý plato (mám uraženej ten oblouček právě na to plato a dělá to v zatáčkách takovej hnusnej zvuk) a když jsem se dozvěděl cenu, tak jsem myslel že omdlím zkuste si hádnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 to si netroufám páč mám kombajn a nevím jak to v sedanu vypadá jak je to velké,no alůe mimo tak 2ku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 to si netroufám páč mám kombajn a nevím jak to v sedanu vypadá jak je to velké,no alůe mimo tak 2ku? no...já to sám tipnul tak na 3kila, nejdřív jsem byl v prodejně v Kvasinách, ale byl jsem odporoučen (že prý tam můžou nakupovat jen zaměstnanci???-se kua budu muset zeptat nějakýho zaměstnance, jaký tam maj ceny? - by mohlo být zajímavý ) ale nakonec mi ten prodavač řek, že to bude okolo stovky - což se mi móóóc líbilo, ale asi za 20 minut v normální prodejně jsem zjistil, že 700!!! Tak zkusím kontaktovat nějakýho zaměstnance, ať se mi zeptá v tý jejich prodejně - nevíte někdo číslo toho dílu? - sem se blbec ani nezeptal, když to za 20 minut "zdražilo" o 600% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 to si netroufám páč mám kombajn a nevím jak to v sedanu vypadá jak je to velké,no alůe mimo tak 2ku? no...já to sám tipnul tak na 3kila, nejdřív jsem byl v prodejně v Kvasinách, ale byl jsem odporoučen (že prý tam můžou nakupovat jen zaměstnanci???-se kua budu muset zeptat nějakýho zaměstnance, jaký tam maj ceny? - by mohlo být zajímavý ) ale nakonec mi ten prodavač řek, že to bude okolo stovky - což se mi móóóc líbilo, ale asi za 20 minut v normální prodejně jsem zjistil, že 700!!! Tak zkusím kontaktovat nějakýho zaměstnance, ať se mi zeptá v tý jejich prodejně - nevíte někdo číslo toho dílu? - sem se blbec ani nezeptal, když to za 20 minut "zdražilo" o 600% a nechtěl bys starší?třeba tu: http://www.maxi-l.cz/ jinak to jsem tedy přestřelil co?kua,když člověk hádá mín je to víc a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.