Deny.Kr Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Zdrawím lidi..Mám docela kuriózní dotaz pro opravdové znalce a kutily..Poněvadž jak všichni víme má nová Octavia velice levně zpracované rámečky rychloměru a otáčkoměru a poněvadž ani Milotec,ani jiní úpravci nevytvořili chrom-rámečky,rozhodl jsem se tyto rámečky vytvořené úpravcem Milotec z Octavie 1 aplikovat do Octavie 2..proto se obracím na vás a ptám se,zda jsou průměry rychloměru a otáčkoměru Octavie 1 shodné s Octávií 2..Předem děkuji za případné odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já to chápu, tedy jak píšeš, že už jsi rozhodnutý do toho jít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Zdrawím lidi..Mám docela kuriózní dotaz pro opravdové znalce a kutily..Poněvadž jak všichni víme má nová Octavia velice levně zpracované rámečky rychloměru a otáčkoměru a poněvadž ani Milotec,ani jiní úpravci nevytvořili chrom-rámečky,rozhodl jsem se tyto rámečky vytvořené úpravcem Milotec z Octavie 1 aplikovat do Octavie 2..proto se obracím na vás a ptám se,zda jsou průměry rychloměru a otáčkoměru Octavie 1 shodné s Octávií 2..Předem děkuji za případné odpovědi.. nevím sice, jak to přes to plexi změřit přesně, ale já bych ti za nějakej mrzkej peníz celou přístrojovku střelil a můžeš si to na tom zkoušet do alelujá. Co ? Mám jí tedˇ navíc a nebyla by drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 nene...díky,ale tot není potřebné...já bych chtěl znát pouze průměr těch stupnic,abych případně věděl,jestli má cenu to vůbec rozebírat,nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 nene...díky,ale tot není potřebné...já bych chtěl znát pouze průměr těch stupnic,abych případně věděl,jestli má cenu to vůbec rozebírat,nebo ne.. Tak to asi hned tak někoho jen tak nenalákáš, aby se vrhnul na svoji palubku a rozkuchal ji, abys mohl dál experimentovat, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 ale to netvrdím....já se pouze ptám,jestli někdo neví,zda je průměr stupnic nové a staré octavie shodný,nebo ne...nic víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 ale to netvrdím....já se pouze ptám,jestli někdo neví,zda je průměr stupnic nové a staré octavie shodný,nebo ne...nic víc.. Co zkusit chalany přímo v Česaně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 coco??.. ...nepochopil jsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 coco??.. ...nepochopil jsem.. No konstruktéry ze škodovky z vývoje..určitě se tu nějaký vyskytuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 mno..jsem tady nový,čili se zde příliš neorientuju...ale udělal jsem toto fórum,aby si mě případně nějaký všiml.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ten bělásek je tvůj? Vypadá hezky, na OII bílá sluší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 jj..je..pokud přijdu na to,jak se sem vkládají fotky ,vložím jí,jako velkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak našel jsem.. ...není ta fotka úplně aktuální,chybí pod tou maskou například allroad paket od milotecu: http://www.milotec.net/all-road-predni-dil...ia-ii-combi.htm až budu mít aktuálnější,zase vystavím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Nafotit, ukázat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak jak jsem slíbil,nafotil jsem...omluvte menší kvalitu a velikost fotek,ale fotil jsem narychlo z mobilu..neberte tuto podobu jako stálou,protože auto čeká ještě dost inovací..ovšem momentálně vypadá takto..: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Foto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Foto 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Foto 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 super... tiež mám bielu kombi ale ani by mi nenapadlo že to môže vyzerať takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) je to pěkný. Jak jsi vytvořil celou tu chrom záležitost v nárazníku ? Já mám od Milouše nerez masku, pod ní od Janka chrom lištu a dole od Milouše nerez mřížku z tahokovu se sáním po stranách jako ty a ještě rozšíření nárazníku. To tvoje se mi ale líbí víc. Hodˇ detailní popis. Aco to je za barvu na hágusech, stříbrná ? Je to hrozně blbě vidět. Editováno: 14. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) to je tajné.. ..né...mno chrom maska octavia od milotecu nahoře,chrom dekl pod masku od janka-ten je zkrácený o nepodařený spodek: http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d...i_znacky_predni ..tento dekl je koupený 2x..to spodní ukončení v té liště je právě z toho-je to nařezané a upravené,vše děláno ručně...a spodní mřížka je upravená z faceliftované fábie a na ní jsou nalepená upravená a na rozměr nastříhaná chrom-žebra na Superba..nahoře ještě přibyde chrom-lišta: http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d...sta_masky_chrom ...dohromady to cenově dělá cca.12000 a je to vše děláno ručně.. a ten bazmek pod nárazníkem je od milotecu-allroad sada: http://www.milotec.net/all-road-predni-dil...ia-ii-combi.htm ..a části,které neseděli jsou zatmeleny.. ..jo..jinak hagusy jsou stříbrný-přesněji leštěný hliník.. Editováno: 16. Březen 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 no myslel jsem, že jsem sám magor v poli, ale vidím, že ne Asi bysme si o tom mohli spolu dlouho povídat. Já byl v Milotecu včera, protože ten současnej nárazník už mě nebaví, tak budu dělat něco originálního z RS. Už to mám všechno pohromadě, jen začít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Vůbec to nevypadá špatně, jen bych tam asi nedával ten spodní stříbrošedý dekl pod nárazník..tluče se to s chromem nad ním..ale je to jen na první můj dojem.. Jinak ten chrom vypadá moc pěkně..a bílá je taky moc hezká, sice musí být pořád čistá, ale která barva ne..tedy krom stříbrný, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.