Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Vloženo 14. Březen 2007 tak dělat něco sám je vůbec nejlepší-je to vždy originální.. Citovat
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Vloženo 14. Březen 2007 jinak teď dělám interiér..zkoušel jsem z počátku vše v bílém..i přes to,že mám dynamic paket to vypadalo dost blbě-asi je to tím,že ho mám kombinovaný s šedou...tak doteď to bylo - vše stříbrný,až na leskle černé lišty s chrom-lištou dole...také to vypadalo nějak moc barevně,tak to teď stříkám na leskle černou s nějakým tím chrom-doplňkem celý...tak..uvidíme.. Citovat
Jirik.DC Vloženo 17. Březen 2007 Vloženo 17. Březen 2007 A co ty kroužky v budíkách..něco nového? Citovat
Deny.Kr Vloženo 17. Březen 2007 Autor Vloženo 17. Březen 2007 ee..bohužel zatím nic..přemýšlím,že bych si to objednal,půjčil a případně vrátil..ale myslím,že když má superb a o.1 stejný průměr budíků,bude mít i o.2.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.