Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 tak dělat něco sám je vůbec nejlepší-je to vždy originální.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jinak teď dělám interiér..zkoušel jsem z počátku vše v bílém..i přes to,že mám dynamic paket to vypadalo dost blbě-asi je to tím,že ho mám kombinovaný s šedou...tak doteď to bylo - vše stříbrný,až na leskle černé lišty s chrom-lištou dole...také to vypadalo nějak moc barevně,tak to teď stříkám na leskle černou s nějakým tím chrom-doplňkem celý...tak..uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 A co ty kroužky v budíkách..něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ee..bohužel zatím nic..přemýšlím,že bych si to objednal,půjčil a případně vrátil..ale myslím,že když má superb a o.1 stejný průměr budíků,bude mít i o.2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.