Publikováno Březen 13, 200718 r Ptám se, mám koupit Matador MP42 Elite2 205/45-16.Máte někdo zkušenost s těmahle gumama?
Březen 24, 200718 r Jazdíš rally? Nie? Tak za tú cenu je to kus dobrej gumy - hlavne pomerne slušný kilometrický priebeh, jazdné vlastnosti sú priemerom triedy... Neoslnia ani nesklamú. ozhodne ale nekupuj Aquillu I - sú hlučné a málo vydržia (ale super proti aquaplaningu). Aquilla Evo (II) je vraj lepšia, ale nemám žiadne osobné skúsenosti.
Březen 24, 200718 r mimochodom, si si istý tým profilovým číslom 45? Nie náhádou 50 alebo 55? Inak v tejto cenovej a najmä veľkostnej kategórii by som bral asi radšej Hectorru... Novšia-lepšia-výkonnejšia ako Elite2 aj ako množstvo konkurencie.
Březen 24, 200718 r mimochodom, si si istý tým profilovým číslom 45? Nie náhádou 50 alebo 55?Inak v tejto cenovej a najmä veľkostnej kategórii by som bral asi radšej Hectorru... Novšia-lepšia-výkonnejšia ako Elite2 aj ako množstvo konkurencie. tak jestli ma fabku tak jedine 45 jinak k tem kolum,klidne je vem,ja kupuju Kumha,pro me akurat
Březen 24, 200718 r Jazdíš rally? Nie? Tak za tú cenu je to kus dobrej gumy - hlavne pomerne slušný kilometrický priebeh, jazdné vlastnosti sú priemerom triedy... Neoslnia ani nesklamú. ozhodne ale nekupuj Aquillu I - sú hlučné a málo vydržia (ale super proti aquaplaningu). Aquilla Evo (II) je vraj lepšia, ale nemám žiadne osobné skúsenosti. pali1818,nie si ty nahodou zo ziliny? inak sorry za OT
Březen 25, 200718 r Podla mna vpohode pneu na bezne jazdenie a za tu cenu mam ich od januara na aute a pohodicka.
Březen 25, 200718 r pali1818,nie si ty nahodou zo ziliny? inak sorry za OT hehe, ako si to uhádol ???
Březen 25, 200718 r pali1818,nie si ty nahodou zo ziliny? inak sorry za OT hehe, ako si to uhádol ??? slotovec sa nezapre slotacity
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.