doktor.j Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) Víte někdio ,kde mají v Praze na 100% bezpečnostní šrouby mcgard. díky za info. Editováno: 20. Březen 2007, autor: doktor.j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=725 ACP PRAHA s.r.o. ŠROUBY-MATKY-PNEU-RÁFKY 147 00 Praha 4 Braník, Nad malým mýtem 4/615 Cena 999,- Vlastní zkušenost ..... objednáno přes net a pak osobní odběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Asi jsem paranoidní, ale přes net bych si nic bezpečnostního neobjednával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Mno ja v tom nevidim zadny problem objednat pres net a pak osobne vyzvednout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 V pohodě, tvoje věc. Já zase nerad u jakéhokoliv zabezpečení nerad nechávám své jméno a adresu. Ale každému dle libosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tohle je relativní pojem a věc názoru každého,nicméně v dnešní době!!! Asi takhle sháněl jsem po celé Praze tyto šrouby a nakonec objednal viz. výše,jelikož se ale vyskytli jisté problémy typu budou v pondělí,v úterý ,ve středu a podobně rozhodl jsem se koupit jiný a u jiného prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.